DATOOOR!! gasch ja ni jälla människor fattar ^^

Har egentligen LDS men... orka! vi ska skriva 2sjukdomsarbeten som drabbar Lantbruksdjur.. jag har Salmonella och Beteskramp.. Måste ju ha en jävla GRISVECKA  också... =/

också har jag kommit fram till att jag vill inte bo på JÄLLA och jag vill garanterat inte stå i det stallet jag hade tänkt mej :/ SÅ JAG FÅR VÄL FLYTTA HEM IAF DÅ!!!

hahaha! gasch SOPHÈ slå honom!!! orka vara som han.. hahaz tur att man typ är uppväxta med sånna som han så man kan ta det.. men shit palla liksom!!

nej nu ska jag göra lite nytta!


 puss hej så länge!

framtiden står i dörren...

Hm.. vad ska jag göra med mitt liv??

jag vet att jag ska iaf. DÖ.. gasch, jag är helt besatt av döden, det skrämmer mej lite grann att jag kommer att dö, usch jag vill inte vara en av dem som ligger in lindad i ett lakan med hjärnan i buken =/

ne usch jag vill inte dä, men endag kommer vi alla att göra det, tyvärr. och för sina nära och käras skull kan det ju vara bra att de vet hur du vill ha det när du dör... annars kan det bli mycket komplicerat om det kommer fram flera olika åsikter och det kanske inte alls blir som du skulle vilja.. så se till att det finns nerskrivet!
lika så om du vill donera eller inte kan vara bra att det finns någon som vet...

men jag har inte planerat att dö nu iaf,

jag vill så mkt mer med livet!
Jag ska sattsa på min ridning och hästkunskap nu iaf och verkligen ta tag i skolan
( hur många gånger har jag inte sagt det ???!!! )
men imorgon ska jag iaf prata med Husmor om att få flytta till Jällas elevhem, och jag ska försöka få tag i rosa ida som gick ut skolan förra året för jag tror hon har ett stall bredvid skolan... för på Måndag,Tisdag eller Onsdag ska jag provrida ett 8 årigt sto som jag ev ska ta på foder för senare köp... =) och då kan det ju vara bra att ha den nära skolan och om jag dess utom bor på skolan har jag ju ära och sparar tid, lika så sparar jag massa pengar på det! för det är billigare att bo där än vad det är att bo i stan... dess utom har man ju nära till jobbet då också.. sparar tid och pengar! PERFEKT, bor man på skolan kanske man till och med kan tänka sej att plugga lite och där har vi ju dess utom gympasalen med gym, GRATIS! =) och det med häst om det nu skulle gå att ha den nära skolan har man ju tillgång till skolans ridhus samt ridbana.. och dte är ju inte helt fel ^^ =)

men jag vill inte bo där själv..har ju mina vänner på Gudmund..
Fast jag har hellre ett  bra liv med det jag göra, än att ha ett bra liv med saker jag vill göra men inte kan.. fattar ni ?!
Jag kan ju fortfarande träffa dem i skolan jue ^^ =)

Nej så nu ska jag försöka styra uppmitt liv!

och jag vill bara att ni ska krama den ni tycker om och säga det till dem en extra gång för man vet aldrig om det blir den sista!

HA DET BÄST PUSSAR <3

Nu var det gjort...

Sitter io skolan nu med min vän Annelie <3
Vi har precis parkerat bilen i det dumma garaget hah *lyckade jag visste inte hur man fick upp dörren, men en snäll 1:a hjälpte mej! ^^
iaf, så har vi varit på besök på Bårhuset, Usch, men ändå rätt skönt att ha gjort det, jag ångrar mej iaf inte...  men det känndes endå lite brutalt på nått vis när vi gick in i kylrummet där alla kroppar låg inlindade, (en del inte helt..) det läskiga tycker jag är att det inte berörde mej mer, det var som att vara på vilket nytt ställe som helst där de berättade om vad de gjorde osv. men endå fick man en liten chock när dörrarna till kylrummet öppnades och kropparna låg där helt orörliga, fast än man visste att de skulle ligga där..

Men nu vet man iaf hur det går till och vad som händer med en när man dör... känns kanske lite tryggt att veta...


Men, nu ska jag och Annelie in till stan och ta en fika! =) sen kommer mamma och hämtar mej så vi  kan åka hem till snöiga Heby =)=)

ska lägga upp en ekonomisk översikt och sen fundera lite mer kring min framtid!!!


HA det bäst!

på återseende, Pussar <3

JAG VILL HA!!!!

Snälla ge mej pengar...

jag hatar att vara ekonomiskt beroende, vad ska pengar vara bra för?? jaghatar pengar!
Jag vill ha så mkt jag behöver ha så mkt och det finns så många som behöver ännu mer!
men det går inte för det finns inte pengar till det...

Jag har hästar jag kan träna överallt, men inte hemma... Palla åka genom halva Sverige för att träna, det går liksom inte för då tappar man allt annat och hinner inte med!

Ska det vara så svårt ...

Jag vill ju verkligen satsa nu ju, har haft möjligheten så många gånger men jaghar aldrig tyckt att jag är tillräckligt bra! har ganska svårt att se mig själv... MEN nu känns det bra, det är kul och jag VILL utvecklas!

och det gör man inte av att rida 3åringar dag ut och dag in och rida skolhäst 1ggr i veckan ger inte tillräckligt mkt, men visst fan är det kul! Chriko är lätt den bästa att rida för när ddte gäller hoppning/markarbete.. jag har aldrig känt att hoppning har gett nått, bara att det vart kul ibland att skutta över lite hinder men annars har jag haft en dragning till dressyren men gasch så kul det är, jag vill bli hoppryttare! =) SÅ KUL!

också tyker jag om Rudlf väldans mycket också=)

MEN JUST NU VILL JAG BARA HA EN HÄST JAG KAN TRÄN OCH UTVECKLAS MED

ge mej!

God natt nu ska jag drömma mej fram en plan så jag blir ekonomiskt oberoende!

Negerbollar

Jaa, idag har Nikki bakat negerbollar åt mej =) eller jag säger kokosbollar tror jag.. =/ jag tycker man frå säga som man vill.. mohaha

Började dagen med att pappa väckte mej klocka 07.00 och jag var TRÖTT 3min över kommer Johannes ner i mitt rum och skulle hoppa på mej, men jag var redan uppe och drog på mej ridbyxorna, för Tisdag inebär ridbyxor hela dagen =)=) MEn bara för det så hade vi föreläsning på morgonen och det innebar vanliga kläder i klassrummet, men jag och annelie satt i ridbyxor gick och fikade i ridbyxor och åt i ridbyxor ^^ ingen som klagade annat än Isabel men vem orkar lyssna på en 1:a liksom ^^ haha =)

det var föreläsning med en tjej som berättade om hur det är/var att gå på Hippologen, det är ju nått jag vill verkligen! men hu´r ska betygen räcka till liksom?! Kanske skulle anstränga mej massor så jag kan få et G i
Matte B iaf! så svårt kan det ju inte vara.... *suck* jag hatar att plugga!

menmen... få se hur jag gör, vad jag kan och vad jag vill...

efter föreläsningen så hade vi hopp teori, MKT givande tycker jag! måste verkligen lära mej nu! VILL LÄRA MEJ MASSOR! efter det var det Lunch med ungnsstekt falukorv och potatismos =) MUMS sen var det ut till stallet, tog in RUFFE-TUSS <3 på började knoppning men gick ut i ridhuset för att plocka fram bommar och hinder... tillbax till stallet knoppa färdigt sadla och ta sej ut i ridhuset! =)=)

vi tränade mkt "att rida" sits och inverkan, samt TRAMP i STIGBYGELN! som jag behöver träna mkt på!! ^^

Det gick kanon bra! =) Det känns som om jag verkligen lärt mej rida honom nu! =)
så trevligt!

efter ridningen var jagmed nikki och Natta i stallet för när de slutade åt jag och Nikki på skolan och sen for vi till elevhemmet och vi fick en kokosboll infarkt^^ så nikki imporviserade fram kokosbollar smaskens =)
stannade kvar där och muppade mej ett tag, trevligt för det var ju ett tag sen sist jue! vi som är sambos och allt nu, haha har ju till och med hunnit med en het diskussion om barnuppfostran! hahaha det är bara ringen på fingret som saknas! =) ^^

När jag var på elevhemmet fick jag ett mkt bra samtal från en tjej som ska åka utomlands om 2veckor, ovh hon har ett 8årigt sto som jag vill ha!!!! ska bara få det att funka ekonomiskt och smidigt... MEN HUR?? hjälp mej jag vill ju!

shit måste ha nått jävla jobb nu, "min brukare" kommer ju hem nu i februari så där kan man få ihop några timmar men jag måste verkligen ha ett bättre jobb som kan ge mej pengar nu!

vill verkligen ha den! kan ju få chansen att bli en bättre ryttare då jue! vill inget annat just nu!

Men nu är jag hemma i Heby iaf och mamma och pappa tycker inte jag har råd att ta hästen på foder hur mkt jag än vill! men jag ska försöka lösa det på nått vis! så omöjligt kan det ju inte vara! Jag fick iaf ett par til nya ridbyxor idag! TACKAR! ett par med fickor i fram med knappar dock inte helskodda men knäskodda och "förstärkt helskoning" så de är väl ok! =)

HATAR ATT VARA EKONOMISKT BEROENDE!!!

ska sova snart för imorgon ska jag och kolla på döda människor på patologen i uppsala! börjar klockan 10.00 med samhäll, sen lunch sen döda människor!

HA det bäst pussar !


Blå Baddaren

Just det precis som rubriken lyder har jag och min bror tagit Baddaren idag..
(fast jag tog min förstagången när jag var 4½)
haha
vi har
bubblat i vattnet
simmat i 5sekunder med huvudet under vattnet
och doppat hela huvudet 5ggr..
=)=) sen var det Lek medans Johannes åkte rutchelkanan så simmade jag 80x25=2000m
 när jag var uppe i 65längder ko mamma och ----- med bäbisarna och de fick också bada =) Myys
jag simmade klart mina längder och sen satte vi oss i bubbelpolen rena massagen jue! =) Måste börja ta det här med simningen på alvar, det är bra träning må jag säga! =)

haha, måste bara berätta jag tyckte det var lite så där barnkul.. det kom så spontant!
mamma stog och lagade mat medans Gabriel stog i hoppgungan som man hänger i dörrposten då säger Johannes 6. och frågar mamma om hon ska du bli kock..
då kommer Markus 7år och frågar Gabriel 3mån ska du bli dörrvakt?? =) haha det tyckte jag var kul!=)

Nej nu ska jag ladda in för morgon dagen.. HÄST hela dagen sånt tycker vi om och då kan man ju passa på att växla några ord med Nikki =) stackarna har ju Stalltjänst hela veckan! jag har inte min förens v.10 ja =)

Godnatt sov gott och dröm sött <3
massa pussar

Bjuder på en MÅNDAGS FRÄCKIS^^

En familj är samlad å sonen vill ställa en fråga..
pappa hur många olika bröst finns det?
Pappan svarar lite förvånad : det finns 3...
i 20års åldern har kvinnan bröst som melonerrunda och fasta..
30-40 årsåldern är brösten som päronfina men lite hängiga..
efter 50 är de som lökar..
 Lökar? säger sonen..
Ja när du ser dom får dom dej att gråta..

detta utlägg får dottern och modern att se rött,
var på dottern frågar modern vilka typer av penisar det finns..
mamman ler och säger: jo det finns 3..
i 20årsåldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård..
30-40 är den som en björk flexibel men pålitlig..
efter 50 blir den som en julgran..
Julgran? säger dottern..
Jajamän död från roten och upp och kulorna bara hängerdär som dekoration!

MOAHAHAHA


God förmiddag =)

jupp det är fortfarande förmiddag för klockan har inte passerat 12..
Sov till typ halv 9 i morse himlans skönt! tog en varmdusch och åt frukost med folket!
efter frukosten så tog vi en promenad med hundar och barnvagnar ett varv runt travbanan i vår vädret! 
det är helt sjukt att det är sånt härnt väder i slutet av januari!!! då ska det ju vara så där outhärdigt kallt med typ 1m snö! sånt väder har ju inte vi precis här i Heby visst det ligger typ 1cm snö på marken och det är 0.3grader ut men hallå! vart tog vintern vägen då?? 

Jag har för sökt ringa massa människor angående bröloppet som är den 1mars! ska det vara så jävla svårt att fixa häst skjuts??! jag har ringt typ 10stycken och alla tipsar vidare, nu har det börjat om på ruta ett för nu tipsade den senaste om den första jag ringde =/ 

snälla ring mej och säg att du har en häst och en vagn som kan dra min kusin och hennes fästman på deras brölopp den 1mars klockan 14 i uppsala  från kyrkan till festsalen..

det vart ingen skola idag.. det är så mycket annat som händer nu för tiden, så jag behövs här just nu! men jag kommer imorgon, då ska jag rida Rudolf =) får se om det blir elevhemmet efter det eller om jag ska åka hem efter skolan... det åter står att se....

Min vän Sara är utslängd från elevhemmet och Nikki har ju stalltjänst, känns inte så jätte possitivt att åka dit då...
och speciellt inte nu när det är så här...

HAHA åå... jag har smsat med min vän i hälsingland, haha man blir ju lite smickrad men jag tror att man får hålla sej till drömmar för det går nog inte i praktiken =/ haha <3

usch jag börjar få lite ålders nojja.. fatta jag blir 19 snart... och då bör man ju se sej om efter en egen inhysningsform... (observera det fina ordet vi lärt oss i LDS haha)
Man kan ju inte bo hemma när man är vuxen... MEN! jag vill inte bli vuexn! (SNYFT hör hur det låter "när man är vuxen" usch och fy och blä! Jag vill vara ung och dum för alltid...)


Nej nu ska jag hitta på nått annat för sunden..

SYNES HÖRES!

Pussar <3


image131 


Välkommen hem!

Nu sitter jag här med mammas nybakade kanelbullar!
smaskens!
Älskar att komma hem och känna lukten av nybakat!
 
Samuelsson är här och stackars stefan blir alltid satt i arbete...  så nu ska han fixa så ja kan skriva ut från mindator var som hellst med en radie på 200 m från rautern.. =) kanske skulle ut i stallet och skriva ut ett test papper ^^
hahaha
nej nu ska jag umgås med de kära!

Får se vad morgon dagen bjuder på men blir det en vanlig dag så blir det skola efter 12.35 till 15.55 med ESTET =)
kuligt, sen efter det är det elevhemmet resten av veckan!
 
PUSSAR <3

Hoppningari Heby

Jupp vankade tidigt  i morse, åkte ner till Heby ridhus för att kolla in lite hoppningar, Isabell ledin från 1:an var där med sin 5åring, mkt fin! =) första klassen 90 vart det 2ned slag men 1m gick mkt mkt bätre det såg mkt fint ut och de 0:ade =) Nu ska de fara till Stregnes.. *kör försiktigt* Hella från skolan var är och red Paekea och Ra Paekea verkade inte riktigt trivas i Heby och fick 1 olydnad och några nedslag... och med Ra var det 12fel och de missade ett hinder så det drog i väg med tid...

är hemma nu och ska äta lite snabbt för att åka ner igen och kolla in Rudolf och Mats på 110-120 =)
hoppas det går bra, haha Rudolf är verkligen Taggad i transporten! haha fast Mats är nog lika taggad han!
Mats skulle även hoppat Shizandra 1m  men hon vart halt på framhoppningen..

På återseende!

och håll alla tummar för Ruffe - Tuss och Mats! =)

image123
jag och Rudolf på Jälla =)

Städat...

Japp, jag har städat så fint nu bland mina stall grejer..
ut med mammas möbler från källaren och in med mina stall grejer upp med sadlarna på väggen och putsat allt läder ( utom selen)

Det vart så fint! nu är det ingen kyla och fukt som kan slite på det i onödan! =P

Ska väl kanske plocka lite på rummet också!

Puss <3

Tack och lov..

Skönt att höra din röst igen! hoppas du kommer snart!
jag har satt upp fina tavlor i ert rum och ni har fått Egna Tandborstmuggar, nya tandborstar, egna skyltar ovan för era handdukar! och din säng är bäddad  =) Hoppas ni kan känna dej som hemma trots allt! =)

Nu när jag är lite lycklig! så kan jag berätta att jag har fått nya ridbyxor, inte riktigt mina favoriter! men jag är näjd endå... nu håller jag på att gå in dem.. konstigt hur stel man är när man inte gjort nått speciellt.. och hur varma musklerna är efter ett ridpass.. då kan jag gå ner i spagat och tänja mej åt alla håll.. haha ( så vida man inte sträcker nacken...) men det bjuder jag på! =P

Idaghar jag städat bland ALLA mina hästgrejor och ställt in dem så fint bredvid bastun efter som att jag inte har nån häst i stallet känns det bara dumt att de ska slitas i kyla och fukt när de kan ligga inne.. GACH så mkt läder det är... helt sjukt! nu ska jag bara flytta grejorna som stod där innan ut i stallet.. =) haha får se hur glad mamma blir på det sen, när hennes möbler hamnar på skulle och mina häst grejor hamnar inne.. =P

Ha det bäst! Pussar <3


SYNS I KVÄLL... det här löser vi!

Orolig..

Nu börjar jag bli riktigt orolig! Vart är du har försökt nå dej hela dagen...
Snälla kan du inte bara ge ett tecken på liv!

Jag stöttar dej vilket val du än väljer / valt att göra och VI finns alltid här för dej!

Snälla kan du ge ett tecken på liv!


                                                        image130

Var är du??!!

RING OCH SÄG ATT DU KOMMER NU DÅ!!
så att vi kan koppla för transporten och åka!

Jag hoppas för alldel att du inte åkt dit ensam...

vi är rädd om dej ju!

Är det värt det...??

image129

Gör inget förhastat!

Shit, du kan inte tro att allt ska bli bra igen...
människor är elaka rovdjur!
du kan inte bara tro att allt blir bra igen,
för det blir det inte!

Vi hjälper dej och gör det bästa avsituationen..
Jag tror inte din lösning är den bästa,
man måste ha lite insikt trots chock tillstånd!

Snälla jag ber dej!
GÖR INGET FÖRHASTAT!

Ring snart och säg att du kommer så att vi kan ta er därifrån!

     image127



Godmorgon...

Undrar vad denna dag bjuder på..

ja, det återstår att se..

LE lite extra till någon idag, mer behövs inte för att få en annan människa glad!
vem vet det kanske gjorde hans/hennes dag till en Underbar dag...

Love M.

En del mer mogna än andra..

Ålder, det är en alltför uppskattad siffra tycker jag som folk läger allt för mycket energi på!
Ålder säger mej inget annat än att det är en siffra och så länge har man levt...

Men det är ju sorgligt att en del sjunker så lågt trotts sin ålder.. Jag har vänner som är så många år yngre än mej själv som man absolut inte kan tro är yngre..
Men det sorgliga är att jag har vänner eller hade "vänner" som är i min ålder och äldre som man bara undrar vad de gjorde med sin uppväxt efter som att allt går ut på att tala om för varandra hur illa man tycker om dem,

visst det är fel att "snacka skit bakom ryggen" och jag är absolut inte gudsbarn, Men jag har iaf lite vett i skallen att bete mej lite mer "moget" jag kan vända folk ryggen hur illa det en berör mej... men när det år ut över mina vänner är det så illa! att man kan ta till våld och så hårda ord bara för att visa en vad man tycker tänker och menar!

Jag vet inte om jag ska skratat eller gråta!

Men jag klarar mej, jag har sagt upp kontakten med så sjukt mycket folk i mina år så jag tvekar inte att göra det igen! för jag klarar mej utan folk som är elaka!

det komiska i det hela är ju egentligen att folk ens vill ge en person de HATAR så mycket tid genom att få fram det man tycke rom den, istället för att bara ignorera den personen och lägga tiden på nått viktigare istället... men har man tid att lägga ner på de man HATAR så vill jag inte på stå att man har ett kul liv!

Jag menar om jag skulle ha kul trevligt med mina vänner inte skulle jag ge den tiden på nån jag ogillar!!

NEJ LIVET ÄR FÖR KORT FÖR ATT SLÖSA BORT TID PÅ ONÖDIGT SKIT!

Så håll hårt i de du vill hålla kär och lägg ner den extra tid på dem i stället för att ödsla tid på människor man ogillar!

shit det finns drygt 9miljoner människor i lilla Sverige bara så det är inte meningen man ska vara vän med ALLA!



TÄNKVÄRT!!

image125

PÅ ÅTERSEENDE om ni inte gått....



Inte en gång till

Ord som kommer som kulsprutor

Ord som hela tiden förgör

Ord som bara i ett försök håller på att sänka mig gång efter annan

Ord som ges som ska sänka mig

som ska förgöra mig

Som ska ge mig det som inte jag vill

att göra mig till en pöl något som avdunstar sakta men säkert

 

Men jag kommer aldrig dit

aldrig,

aldrig,

Aldrig!

 

Var gång reser jag mig

Starkare

Starkare än starkast!


Kommer aldrig,

ALDRIG

ALDRIG

ALDRIG KNÄCKA MIG!



Lantbruksdjurs skötsel

LDS / LBS förkorta det som ni vill.. hahaha okej jag vet vi skriver LDS men det går av bara farten med ett B istället för D! så det så.. haha

Dagens person är
Marianne på Seglinegård, det är en kalas kvinna som fler borde få träffa, lever på hästarna och ger hyffsat bra service... pratade med henne idag och Tulletuss är uppsagt och får ett annat liv innan mitten på mars! =/ hoppas det går bra..

Sladden åker ju hem där den 6februari så de skiljs ju åt redan då... =(

Nu ska jag leta häst plats och transport... Pusshej <3

WOHOW! vi ska till Falsterbo! =)

väntar..

Nu är väskan packad,( mest med smutstvätt ) sitter här och väntar på att min mor sk adyka upp så att vi kan åka och hämta volvon som är på service och sen åka hem! sitter och tittar ut och molnen seglar förbi på himlen i världens fart fast än det ser vindstill aut här nere på marken..

Idag ska Sofia boka camping till Falsterbo! =) så sjukt jävla kul! =)=) fick ju som sagt brev av Mailn idag också! =)





§ 1. Chefen har alltid rätt
§ 2. Om annat skulle bestrida ovan träder genast §1 fram...

ja säg vad ni vill om det, nu ska jag se på Barnkanalen. till mamma kommer!

PUSSHEJ <3

Sitter här, NAKEN..med Tim... haha

Det är inte så farligt som det låter.. jag har duschat och har handuk runt min underbara kropp, haha och tim och jag läste precis blondinbellas bögkompis blogg.. www.perrobin.blogg.se eller nått... ( har nått mupp med färgen på länkarna så man måste stå med musen på den för att kunna se... )han e lite läskig faktiskt =/

Men iaf. igår kväll innan jag gick och la mej fastnade jag i en vild diskussion med Patriko ch Dan om skatter och benisnpriser osv. osv.. i förrgår var det ju krig som diskuterades och jag fick lära mej att Stalin bodde i Ryssland...
Medans vi diskuterade skatter och bensin så skrev duktiga snälla underbara jag Dans Jävla rester från Farmen Jälla.. VARSEGOD! somnade sen bums och vaknade självmant i morse vid 7 usch tänkte jag och somnade om tills klockan ringde vid 7.30 så jag kunde snoosa till 07.38 det behövdes! =)

nu kommer det folk i korridoren och här sitter jag =/ haha men det bjuder vi på! =)

vi hade LBS hela dagen och jag har räknat foderstater till kor som aldrig förr =) kul när man förstår! =) och det blir RÄTT!

åt lunch och åkte med tim tillbaka till elevhemmet gav Tim datorn och sen var det en VARM dusch till nacken som behövdes, och jag mår riktigt bra i den nu lite stel och öm bara! =)

mamma kommer och hämtar mej här efter 14 och då ska jag åka hem till mit underbara HEBY!
ska ringa lite samtal då.. vem vet jag kanske ringer just dej... =) haha annars kan ju alltid du får inga till mej för jag tycker det är himlans kul när nån ringer till mej.. =)

ska gå och klä på mej nu! PUSSHEJ <3

JUST DET! Jag och FIIA fick brev av vår älskade MALIN idag! =) TACK!!!

BÄTTRE I NACKEN IDAG! =)

jo då, viist är jag det! Tack patrik för knarkarsalvan från grekland! den och lite massage har räddat minnacke, idag går en att vrida till vänster och lite till höger är bara väldigt stel och ömmar... men det går ju iaf till skillnad från igår och tisdags när jag var helt stelopererad! haha

Ha det bäst! PUSSAR <3

Sluta aldrig förvåna er...

... när det gäller era "vänner".. rätt som det är finns dem inte där längre!

sitter på elevhemmet nu ute i korridoren för här har jag hittat internet.. haha ( TACK GRANNEN)
skrev ju som sagt prov idag och det gick himlans bra faktiskt..

har pratat lite med mamma fram och tillbaka även ringt Miche som är i Frankrike men han kommer inte hem förens måndag kväll... suck! ( Tror det är Pridamerix va? ) äsch, jag har ingen koll där var han iaf..
ringde till Kiki men hon hade tyvärr ingen plats för dem små liven... men jag tror att krisar det så kan man nog ha dem hemma ändå! fan dem får inte var så egoistiska...

får se hur det blir imorgon.. i värsta fall får man ringa till Miche igen då!

mm.. Det blir inget Järvsö i helgen! det bestämde jag exact klockan 17.55 idag! TACKAR som hjälpte mej spara tid pengar och humör!

Istället blir det en hemma helg med hästar familj och hund! MYYYS!

Tack Nikki för att du klappade på Tulle idag! =)

nej nu skulle jag vilja att det ringde någon med lite Maråkersmål så man kunde få känna sej glad ett tag!
ÄLSKAR ER! <3 IDA KOM SNART!

ha det bäst mina vänner! PUSSAR <3

GRATTIS HANNA OCH RUNA 30 år! =)

Har precis skrivit prov i Lantbruksdjurs skötsel och det kändes riktigt bra faktiskt! frågor som kräver logiska svar sånt gillar vi! fick även se provet jag skrev i fredags och jag hade ett starkt VG och det var det ingen som fått på förstaförsöket... =) * STOLT* det var ett svårt prov.. och jag hade knappt pluggat!
hoppas turen håller i sej! haha



USCH! så fort livets planer och det man kämpat för att uppnå bara kan ändras på en sekund!

JAG TÄNKER PÅ DEJ och ska HJÄLPA DEJ IN I DET SISTA!!

DU KLARAR DET HÄR!



Det är lite kul, det ringer folk ständigt om arbetsintervjuver och kurser smat informationsmöten och sånt!
wohow! =)

Idag har vi också planerat Falsterbo resan och vi åker på våran roadtrip den 17/6 och är borta till 23/6 det blir massa bil, hästar och tältande med massa skratt och gemenskap! =)=)



Nu ska jag på lektion och sen blir det till att ringa lite samtal, för vi ska göra det bästa av situationen och jag ska STÖTTA dej! det här fixar vi!



PUSS HEJ så länge på återseende =)

Revisorers arbete...

Himla tråkigt, vi har haft ungföretagsamhet och sk alära oss bokföring, jag är typ den enda som verkligen förstår, kanske för att jag är uppväxt med en mamma som är helt manisk på ekonomi och jag har alltid fått redovisa mina pengar.. Men inte fan e det kul heller.. Jag ska inte bli revisor!

Det hära med döda människor e faktiskt ett rätt så intressant samtals ämne, det är det som diskuteras mest på skolan nu... och jag tycker faktiskt att det är riktigt otäckt att vara ovetande om naär hur och varföär man skla dö..

Nu sk ajag ha svenska skriver mer senare..


Puss hej så länge!

Skola, skola återskola...

Varjedag är det skola, i största allmenhet så tycker jag faktiskt om min skola =) många bra människor och faktiskt bra lärare och det är kul att gå till skolan, men det är ju t rots allt skola och det ska man inte tycka om... så man får faktiskt klaga lite..


som nu, nu har vi lektion från 8.20 till 11.35 och vi ska prata och tänkna och skriva ner tankar om hur vårat studiebesök på patologen kommer att beröra oss...  ja, nästa onsdag ska vi åka till Patologen i Uppsala och kolla på döda människor, eller vi ska få se vad som händer efter döden så att man inte ska behöva gå om kring och vara rädd, men jag är rädd för döden, även om vi nu får veta att vi blir tvättade och ombytta och att våra nära och kära får gå in och se oss döda så vet man ju ändå inte hur det känns... det skrämmer mej!


igår, var det Tisdag och vi hade Stall hela dagen, vi fick våra fasta hästar och jag fick så klart RUDOLF! <3
vi hade på förmiddagen Sitsträning och jag med Sofia, Maria och Kajsa satt på Rudolf, det gick faktiskt himla bra, MEN efter min sitsrunda så skulle jag bevisa hur vig jag är och då säger vår lärare att hon kan minsann ligga på rygg och få fötterna överhuvet med raka ben?! så jag var ju tvungen att prova hennes jävl* yoga stälning, hahah och vem har nackspärr och typ grinar illa hur hon nu sitter / står/ ligger... JO JAG! ajajaj!!
men min vän Patrik gav mej nån salva från Grekland, hm.. ja man vet inte riktigt vad det var för allt stog på grekiska! haha typisk Patrik grej.. men det kändes mycket mycket bättre före stunden! TACK! men nu har jag ont igen... ajaj




Nej nu sk ajag skriva ner lite tankar om PATOLGI besöket..


PÅ ÅTERSEENDE, PUSSAR <3

Lite lessen faktiskt..

En gång hade jag vänner och det var "vårat gäng" "de gamla vanliga"... och vi gjorde det mesta tillsammans..
Vi skulle dra ihop till en fjällen resa och åka ibörjan av året, men det var inte alla som ville med då för att en av våra vänner var bortrest då och då kan vi ju inte åka upp för att "gänget" inte var fulländat...

men nu får man höra att de åker upp på torsdag till söndag med "nya vänner" som jag hatar! haha visst är jag lite luddigt inbjuden.. men det är en princip sak efter som att det hette att det var HELA GÄNGET som skkulle med och nu är man tydligen inte det! =(

MEN JAG E INTE BITTER!!

NEj, jag har ju SARA och Nikki och mina nya vänner och skolan och mina klasskompisar och ALLA! <3

idag i åkte jag tåg till uppsala och sen buss till skola så jag var  där till lunch, med drama på schemat till klockan 16.. sen kom min SARA och hämtade mej och jag kunde få prata med min vÄN <3 som jag älskar mest!
vi åkte till elevhemmet och agrade lite granna på alla jävlar!

sen åkte vi S40 ner tillstan och sen till ICA MAXI där vi träffade Sara Tingvall.. =)
JAg har ätit årets första Semla =) mmm gott tack sara! =)

haha och så har jag pratat medf patrik och patrik.. hahaha

och nui ska jag och min vän sara myssa och titta på film och äta chops..

hörs pussar <3


Godmorgon världen!

vaknade i min underbart sköna säng hemma i Heby sisådär vid 9.20 tiden =)

har legat på golvet och pratat lite med min lille bror som blir snart 3månader, hah det kommer inte så mycket viktigt ur den lilla människan ännu, men snart ska ni se har ni en lill-miccis i pojkformat! =P haha

VILL TACKA NIKKI FÖR LÅNET AV TRÖJORNA OCH SKÄRPET SOM JAG LÅNADE UTAN ATT FRÅGA =(
FÖRLÅT! =)


Idag ska jag ta bussen in till Uppsala så jag kan ta mej ut till skolan till 12.35 då är det ESTET wohow jag och Fiia kommer äga hela skolans estetverksamhet 2008 =)

sen blir det uppsala resten av veckan..

ha det bäst mina vänner! =)

image124
syskonen med 18års skillnad.. =)

...

JAG KOMMER ALDRIG ATT SLÄPPA TAGET OM DEJ!
jag tänker på dej oavbrutet hur gjorde du för att ta sån stor plats i mitt liv?!
varför liksom?!

image122
Jag hatar att älska dej...


BAKFULL... nej inte jag inte!

MÅSTE BÖRJA MED ATT TACKA JUF för en underbart rolig kväll igår! =)
och TJEJERNA i min klass som var med och hoppade i går, riktigt rolig!!
 GLOBEN NÄSTA!

skrev ju senast i fredags när jag gjorde prov.. hm, jaa jag tror inte ja vill veta resultatet.. men nu har jag iaf försökt jue.. efter det så träffades vi i kadriljteamet.. haha viäger verkligen, vi gjorde klart de sista hindrerna med granris och så och hoppade för Chricko. det gick kanoners! =)

efter träningen och fixande av hästar och förberedande till uppvisningen så åkte vi ( jag, Annelie, Angelica och Sofia ) i ridkläder till pizzerian på Migo och köpte Pizza =) sen var det godis och läsk men också frukost köpande på Tempo.. Vi myyyste hela kvällen och kollade på Lets dance, sen sov vi i Bordellrummet... hahaha i min och nikkis
3x90 säng! MYYS!! vaknade på lördagmorgonn och drog på oss vår skoluniform, VITA RIDBYXOR och SVART JACKA! =) så ska det se ut! jaa..

Uppvisningen gick bra det gjorde den! så nu sattsar vi på Globen horse show nästa! =) hålltumarna!

jag och Annelie åkte tillbaka till elevhemmet efter att vi var klara på skolan och la oss i sängen  och somnade, haha iaf. jag Annelie kollade på en helt sjukfilm mins inte vad den hette men man ville iaf inte gå ut i korridoren själv sen iaf! haha det var typ sciensfictions eller nått.. = /

vaknade vid typ 17 och fick för oss att vi skulle åka på JUF middagen, jag var ju med på listan och typ tvungen att gå efter som att det är mina vänner min förening och faktiskt, styrelsmedlem... suck !haha "en gång 4H:are alltid
 4H:are, och JUF och 4H är ju en del av mitt liv så det är svårt att bara överge det! "

Men iaf.. Annelie var ju inte med varken på listan eller i föreningen...hm hur skulle vi göra, Jag ringde till David och snackade med han.. hahaha jaa du,

typ så här löd vårat samtal!

J- "heej det är Miccis"
D- "heej!!"
J- ööh, jag har en Vän ANNELIE heter hon och hon är inte anmäld på middagen, men... undrar om hon kn smita med en då??!
D-" är hon medlem?"
J- ööhh.. hon va, förra året... typ."
D- var hon med som funktionär??
J-ööh.. mmm.. jo alltså ja hon var med mej en stund på söndagen ööö..."
D- "OK"........jaha, vad hette hette hon sa du?? "
(under tiden han kollade om det gick att duka framtill en till så kom vi på att Madde har iaf varit medlem så vi hon kunde ju gå in i hennes namn för då fanns hon ju iaf med som medlem... haha )
J- Madelene redefalk
D- hette hon inte Annelie nyss?!
J- neeej!
D- då måste jag hört JÄVLIGT fel!
J- jaa det måste du gjort!
D- men okej då ni är välkomna!

HAHAHHAHAH TACK DAVID!

så jag och annelie var på Juf middagen igår med alla gamla vännerna som alltid finns kvar!
det började med lite mingel och sen middag med bordsplacering och snappsvisor! =) me like!
hamnade ju himlans bra bredvid mej satt hm.. han och till vänster satt Peter med Annelie bredvid han sen snett mittemot mej till höger Jörgen mittemot mej LINN och snett mittemot mej till vänster Oskar Storm också hade vi lill Jocke bredvid Annelie.. hahaha

HIMLANS TREVLIGT!

sen över gick den fina mddagen med tal och godmat med vett och ettiket över till RÖJ med SPRIT!!!! hahaha såå roligt!

jag och annelie hade ju åkt bil till byggdegården, men efter första snappsvisan var det kört att åka bil hem! haha så Min Snälla Vän Sara Tingvall körde mej och annelie hem när festen var slut!

appro på Sara min vän så vart MIN Sara vart avstängd från elevhemmet 4veckor... inte bra inte! haha

MEN jag HADE iaf så förbaskat ROLIGT! =)  TACK alla som förgyllde min kväll!
haha och kanske ett förlåt till er som jag drygade mej mest runt! =)=) hahahaha ser idag att det vart rätt så många samtal och sms.. haha men jag gillart så jag ångrar INGENTING!

Annelie och jag sov till typ 12 och bestämde oss för att ta bussarna vid 14 hon till Bålsta och jag till Byggdegården för att hämta bilen.. =) så nu är jag hemm aoch har ätit kalopps och ris.. MUMS! ska nog sova sen för jag börjar inte förens vid Lunch i morogon!


image102

JAG OCH RUDOLF!
image103

på väg mot ridhuset! =)

image104
här står vi uppställda, fr. Vä. Mikaela på Chizandra, Annelie på Afrodite, Jag på Rudolf, Angelica på Cecar, Sofia på Ellen och Malin på Isak

image105
me and Rudolf!

image106

Hopp..
image123
hopp igen.. observera min fokus på Annelie hela tiden... =)

image107
ja, här är vi smidiga och visar det bästa från skolan de som går i bakrunden är besökare.. haha
de kollade mer än snett på oss! men det bjuder vi på! =)



Lite fyllekort nu då..

image108
den bjuder vi på!
image110
Ted och Kaj..

image111
DAVID höll Tack tall till staby säteri där vi höll till under SM

image112
Oskar Storm =)

image113
mitt bord nedanför Annelie och Oskars platser... haha till vä. Lill-Jocke Anna, ted, Victor och på högersida nå tjejer från nv och jord och Ola
image114
Kaj och Oskar med bordsdekorationen som vart kvällens halsband..

image115
HAHA, jaa du Fredrik va gör vi?! haha men jag vet att jag blir grovft mobbad av Fredrik och erik med
Stempeln...! =)

image116

sen hade jag stemplar och bläck överallt nu står det hej på min mage fast än jag har duchat och skrubbat!

image117
här går det utför, kanske skulle sluta druckit här.. haha

image118
haha jaossan jag annelie och karlsson

image119
Annelie jag och Johan min Pluggkompis i LDS..

image120
Sara Tingvall och jag = RUDOLF lover.. haha
image121
Senare på kvällen..



 

Nu gick det inte att lägga upp föer kort =/

PUSSAR <3<3


PROV!

Hejhopp, nun var det faktiskt ett tag sen sist...
men jag har ju faktiskt fullt upp nu, har ju börjat mitt nya liv! haha

jupp, jag och nikki tränar på att kunna ha ett "förhållande" nu för tiden har vi ett "pluggrum" och ett "sovrum" haha vi bor liksom tillsammans, jag har blivit eller sk abli seriös och ge skolan mer tid jag har även sökt jobb och ska bli mer "vuxen" "mogen" "självdissplin" kalla det vad ni vill haha..
det går iaf. mycket bra, man sover mycket bättre om man har sällskap så det är lättare att vakna på morgonen för man har sovit gott! =) HELT HÄRLIGT!

aa jag har även blivit mer EGO haha om det nu går att bli det, men så är det iaf! och lite mer flickig, haha jag går ju i Nikkis skola nu för tiden..

igår, var jag på möte angående mitt nya jobb med Caroline och jag önskar faktiskt henne lycka till med bäbisen Alicia.. Trotts vårat förflutna... =)

Efterd et åkte jag hem för att hämta bilen och äta mat, åt korvstrogarnopff med ris mumma och sen tog jag med mej räkningarna och bilen och åkte tillbax till uppsala... skulle plugga till provet jag skrev idag, men det vart inte så mycket plugga det vart mera ICA MAXi lösgodis och skitsnacka, haha jupp så var det...

Får se om det visar sej på dagens JÄVLA prov i LantbruksDjursSkötsel det hade faktiskt varit LÄTT om man pluggat, men nu har jag inte det och det här gick vi ju faktiskt igenom innan Lucia... MENMEN man skulle haft lite mer självdissiplin!

På Lunchen tog jag Fia och Malin en promenad i skogen med yxa och tång för att själa granris till våra hibnder vi ska hoppa idag och ha i morgondagens show! =) så nu ska jag byta om och gå ner till stallet för att hoppträna en sistagång innan uppvisningen! men det kommer gå kanon bra för vi ÄGER!



Ett litet förlåt till Frida, haha jag älskar din dialekt med men hör man nån från Maråker smälterman.. hahah hör jag er dialekt så blir jag lite full i skratt och tänker på dej !!!!! =) saknar dej massor!

HA DET BÄST!

och ett ha så kul i helgen Nikki!

TREVLIG HELG TILL ER ANDRA OCKSÅ!

PUSSAR <3



hons / hennes jag säger vad fan jag vill...

Sitter i Gigabyten och har lektion, vi ska göra ett cv på ams men det har ju jag redan gjort, så jag sitter mest och chillar runt!

kerstin kom precias och hennes vän vad hon nu heter klagade på att jag sa "hons döda häst..."
"det heter HENNES döda häst... " men och som att hon inte viste vad jag menade.. haha om jag skulle vart seriös typ suttit på en arbetsintervju hade jag ju inte sagt hons.. då hade jag valt hennes.. så det så!

shit igår var en effektivdag det hans med så mkt. somnade inteförens viod 1 för att min vän Jessica ringde och henne har jag inte pratat med på massa år! HIMLA TREVLIGT!

men nu måste jag jobba vidare..

vi hörs!

PUSSHEJ

ALLA ÄLSKAR MICCIS<3

jaha, vad har hänt idag??
 
väldans mycket måste jag säga..
började med att jag vaknade och var himlans trött, men reste mej fort och drog på mej ridbyxorna och min varma jacka! för idag stog det ridning på schemat hjela långadagen..
åkte med Sara till skolan och lyssnade på westlife =) =/ haha var typ bland dem första i stallet och fick så klart min Ruffe-tuss red först för Marie det var så kallad "skolridningt" med RIDNING inget åka här inte.. satt av efter halva lektionen för att dra på mej sporrarna då han absolut inte ville göra som jag längre, och så vips så gick han som en klocka =D
efter MAries ridning i typ en timme så var det dax för Kadriljhoppningen och jag måste säga att vi har sånt jävla team work! =D=D

sen efter det var jag och sofia himlans flitiga vi åt lunch och sen fixade vi upp "grindrana" till snickeriet för att laga och måla.. det tog längre tid en planerat men vi han ju med MASSOR! till och med att sno en bil från skolan utan att någon märkte något! =O hahaha

sen efter det så löshoppade vi bla. fölen och några skolhästar! efter det gick vi upp till Oxkällan för att lämna hästarna och där fick vi ta ajö av vår vän NEWTON för han sköts med slaktmask utanför stallet efter lååång hält utredning! lika bra det!

sen fick jag gå till stallet efter att ha bytit om för då ringer vår kära Chrickp och talar om att vi inte smort våra sadlar... så vi fick lov att göra det inna vi gick till bussen...

vid bussen sen så ringde Hon från där jag var på arbetsintervju och talade om att tjejen jag ska lösa av vet vem jag är och att vi ska träffas på Torsdag klockan 16.30 för att jag ska få lite info om arbetet osv... själva grejen är den att den tjejen jag ska jobba för istället HATAR mej. hahah vi är absolut inte bästa vänner...  behöver inte säga så mkt mer än ÖRSUNDSBRO! så fattar nog de flesta...

men iaf.. gick tillbaka till elevhemmet och fick tim att köra mej till familjen Adriansson för att hämta deras bil som jag ska anväända imorgon när jag är barnvakt åt deras barn.. pasade då på att åka ut till seglinge och hämta mina grejer och säga hejdå till Tulle-Tuss <3 så jag och Nikki spenderade några timmar där innan duschen kallade på elevhemmet.. nu sitter jag här och äter glass med mina vänner! =D=D



jag har lovat att skriva om typ emilie, lollo Karro Made och typ föera på bloggen så nu har jag ju gjort det =P

HÄLSAR TILL ALLA MINA UNDERBARA VÄNNER! <3



PUSSHEJ

DAGENS, tack går till min nya vän! <3

Hallåjsan, jag har fått en ny vän, haha
eller ny och ny vi träffades faktiskt v.48 när vi tvingades bo ihop en hel vecka på stalltjänsten! ^^

men hon är en av mina nya vänner haha för hon har internet.. haha
nej hon är riktigt trevlig faktiskt! =)

aa, och idag har jag vart på Clinic med JENS FREDRIKSSON så sjukt jävla bra! gasch skulle göra vad som hellst för att få rida för han! verkligen vad som hellst!!! hah erbjöd mej till och med hoppa banan naken innan det började.. haha skull nästan ha gjort det!

också va jag duktig på morgonen faktiskt, aa jag var på arbetsintervju och jag var ÄLSKAD! =)
jag vet att alla älskar mej! =P

OCH IDAG HAR JAG BÖRJAT MITT NYA EGO LIV! hah jag har ju alltid varit troende enligt egoismen, men idag menar jag det verkligen, till och med sin bästa vän kan vända dej ryggen till..´tänk på det!



Idag är det idrottsgalan och då delas det ju ut en massa pris, så det sk ajag med göra nu! ^^


2007 års:

årets kvinnliga föredetta ovän : NIKKI   www.nikkiliito.blogg.se
årets nykomling : Emmilie Sagerstrand
årets trode du var äldre himla bra vän, Patrik haha fatta att du är 14! =/
årets inridning Sladdeman
årets hata, säger bara familjen S****
årets du kommer alltid att betyda ngt för mej : SARA ANDERSON! <3
årets dialekt : MARÅKERSMÅL <3<3<3<3
årets ego : JAG!

haha nu ska jag inte flumma för mkt!

HA DET BÄST ALLA GLADA!

haha och du, tack för pratstunden, det var ett tag sen! saknar det lite!

sista timmarna på helgen

JA, nu börjar det dra ihop sej till vardag igen..

Det har vrit en skön helg med via och sällskap med familjen =)
Idag var vi somsagt på bo och såh beemovie haha den var lite kul faktiskt! =D
sånndär humor för vuxna och barn på olika nivåer det är kul!  för vuxna och barn kan skratta åt smma saker...

efter bion lämnade vi av mina saker på elevhemmet så att jag kan åka raka vägen till skolan imorgon utan packning! tack mamma =)

Imorgon blir det en mjukstart på veckan.. börjar 12.35 med Clinic med Jens Fredriksson och efter den är det ESTET kanske skulle ändra inställning.. det blir ju trotts allt vad man gör det till! =)
från och med nu inget negativt om esteten! =)=)

ååå. jag kollar på one three hill, hatar att se det nu när man inte sett det på evigheter man vet ju int evad som hänt..
på elevhemmet har vi liksom 1an 2an 4an och barnkanalen... =/ inte ens Internet!!!

Men jag SKA iaf. börja simma igen och verkligen sattsa på min ridning.. man kan ju ge det en chans iaf.
så så fort det finns ett jobb (pengar) blir det häst och ett försök på banorna =) Jag ska göra det vad folk än tycker och tänker.. för om nån ogillar mej ogillar jag den automatiskt! Jag klarar mej utan folk som orkar bry sej för mkt om andra, jag gör min grej och det kommer jag alltid att göra! =)



HA DET BÄST! ÄLSKAR ER! ( iaf. de flesta.. haha )

image69
ÄLSKAR MEJ SJÄLV! =P
det borde ni också göra..
(haha tolka det som ni vill! )




inget varmvatten...

Godmorgon! =)

vaknade utsövd med massa härliga drömmar som man bara vill sova vidare för att fortsätta uppleva!
Jag säger bara det, jag vill ha slutet av sommaren 2007, men nu är det ju nytt år och nya förutsätningar,
är rätt nöjd som det är nu med! Men jag hade Kul det hade jag!

Nu vill jag ha snö massaor med snö och jag vill ha häst och jag vill och vill...

Idag ska vi iaf. in till Upssala med Samuelssons och se Bee Movie, för den var den enda barn tillåtna filmen som verkade lite rolig..


Jag vill duscha, men det finns inget varmvatten...! Så blir det när man sover till 10 istället för att gå upp och sätta lite fart i pannan... hmm..

Hoppas ni får et bra avslut på helgen!

PUSSHEJ


Somnar som vanligt..

Det är helt sjukt, jag har ta mej fa* typ ALDRIG sett en hel film.. somnar alltid i mitten i början eller i slutet..
nu har ja sett sherek den 3:e men somnade efter halva och vaknade när det var 2minuter kvar och var tok pigg! =S
Vad lider jag av... köpte godis också, men det är nått fel jag är inte sugen, tar jag en bit känns det som att jag ätit ett kilo minst! =( hmm..

HAHA,

medans vi såg filmen när jag höll mej vaken..så drömde Grase nått, haha undrar vad det var hon skällde en gång jätte högt och ljust ch sen låg hon och morrade jätte länge... hahah Tänk om man viste vad det var...

Nu jäklar från och med Måndag ska jag ta tag i jobbsökandet, haha har ju inte gjort det sen jag sa upp mej.. har ju alltid haft hästarna som "extra knäck" men nu har man ju inte det längre! och så fort jag har ett jobb ska jag fixa häst också! får se hur jag löser det! Men SKA det ska jag iaf!

Nu ska jag gå och sova vidare..

SOV GOTT och DRÖM SÖTT! <3

Pussar

Orka ödsla energi...

Jahopp då var den här dagen gången och det har blivit kväll.. typ!

idag har jag vart ute och blivit blöt för det regnar! fatta det regnar i Januari!!!
Har även pratat med Stefan Samuelsson och imorgon blir det Bio! ^^
vi ska se bee movie Det blir Jag, pappa, Stefan, Johannes, Marcus, Rafael, Vendela, Rebecka och Felicia
kuligt ^^ klockan 13.30 ska biljetterna hämtas ut så det blir staden imorgon.. undrar bara om jag ska åka till elevhemmet i morgon eller på måndag?! det återstår att se..

Oh vet ni vad?! OM EXAKT EN MÅNAD FYLLER JAG ÅR! =)

wohow! aa.. hoppas det är snö då! =)

Har fått höra tat det snöar som bara den i Maråker :( hm.. jag vill också ha!
får väl åka dit nåndag, men nu är det fullt upp några helger framöver och Ida ska ´komma nåndag också har ju ante och Björn fått försej att dem också ska komma.. Fattar inte vad man ska göra hemma hos mej! ?
MEN NI ÄR VARMT VÄLKOMNA 24.7

Nu ska jag åka till Ica och köpa lördagsgodis kanske.. får se om jag gör det eller inte! konstigt, jag har alltid varit värsta godisråttan så huvet säger ÄT GODIS 24.7! men jag är inte sugen fast jag är det.. hmm svårt att förklara!

MEN ha det bra ! <3

pussar

Imorgon kanske inte finns...

Godmorgon mina vänner!

hoppas natten varit som den ska, med skönsömn och härliga drömmar!
Det har iaf. min! fick ett godnatt sms igår kväll vilket var uppskattat =) TACK
sov som en stock och var så långt bort i drömmarnasland som man bara kunde... härligt tycker jag!



Vaknade kvart i nio och var pigg åt frukost och sen ringde jag till Börjes för jag skickade tillbaka en jacka ett par skor och ett par ridbyxor för att jag ville ha det i en annan storlek.. igår hämtade mamma ut det på posten och jag fick min jacka i stl 38 svart och mina skor som dock fortfarande är lite för stora.. menmen jag får stå ut! Men det jag skulle komma till är iaf att Ridbyxorna har försvunnit! fanns inte med i paketet och stog inte med på beställningsorden! så surt!
Men de hade inte öppet på helgen så mamma får ringa på måndag!

Igår såg jag Lets Dance =) wohow, det var ett hårt startfält måste jag säga, hm.. men jag måste ju säga att jag håller på Karl-Petter haha Men också på Tony Rickardsson och Mattias!
Nu är klockana 11:11

och appro på önskningar så fyller ju jag år snart! =) 12 februari jag tycker det är snart!

JAG ÖNSKAR MEJ...

Ridhus- skulle ju inte sitta helt fel en regnig mörk november kväll
Tävlingshäst- Måste tavara på mina Youngrider år
Ridstövlar- behöver ett par passande RIKTIGA stövlar
Tid- Kan någon ge mej lite mer tid så jag hinner göra det jag ska! LIVET ÄR FÖR KORT!
Säng- en skön bred säng skulle inte vara helt fel!
Jeans- mina favvo jeans gick sönder igår =(
Underkläder- Alltid kul att få använda nya underkläder..
Tröjor- Skulle behöva lite fler tjock tröjor med en luva man kan gömma sej i...
Plattång- KRULL inget jag gillar..
Kärlek- Ibland önskar man ha någon att vara nära, hatar att gå och lägga mej ensam under täcket..
Frisör besök- skulle nog behöva en klippning och kanske lägga i någon slinga..
Pengar- ge mej! de rinner ju bara rakt igenom handen!

ATT FÅ VARA HEL! inga fler opertioner och skador TACK!


USCH! jag bar vill ha och vill ha! önskar alla skulle vilja "ha", men tänk att det finns faktiskt sånna som inte har det lika bar som jag! det finns barn som aldrig ens fått en julklapp aldrig fått ett grattis på sin födelsedag eller aldrig ens fått lite kärlek! jag har sett och hört allt för många exempel som för mej är helt ofattbart! det är ju vardag för mej!
Alla som inte har ett hem ens, tänk så mkt. vi slösar egentligen... i sverige bor det  typ 9miljoner människor de flesta svenskar har minst ett hus (somarstuga osv.) vi slänger överflödig mat och har säkert minst 10 plagg i garderoben vi aldrig använder!
Livsmedelbutikerna får slänga bort mat för kortdatum osv osv.
MEN varför finns det då folk som bor på gatan, barn som inte har tillräckligt med kläder och varför finns det så många som känner ensamhet?!

Att ingen ska behöva känna sej ensam och övergiven- gäller både djur och människor ingen ska behöva fara illa!



NU ska jag städa mitt rum! =/ hatar att städa..

men ha det bäst mina vänner! Pussar <3




Mur med granris =)

wohow! förstaveckan äntligen avklarad!

måste säga att det varit ganska skönt att vara tillbaka ändå, att följa schemat och ha rutiner på dagen!
Det Är Så Skönt, man vet vad man ska göra och allt är vardag! =)

Har tyvärr inget internät i Uppsala och det är ju där jag håller hus i vardagarna så det blir dåligt uppdaterat...

Men jag försöker hålla mej vid liv, haha

Chricko vår Ridlärare är helt på! =) JÄTTE KUL! hon tränar mej och några kompisar efterskoltid för att hon vill visa upp en "proffsig" kadriljhoppning på "uppvisningsdagarna" Jag har Rudolf och är i tät, det funkar riktigt bra faktiskt.. jätte kul att ha en så possitiv lärare som verkligen driver en frammåt! =) me like!

idag hoppade vi lågt en murdel två koppelräcken och ett staket men ni ska höra hennes planer! ^^
det ska vara fullamurar med granris observera då att en mur är 120 och med granris ovan på! =) haha
Jag diggar henne stenhårt! och det bästa av allt är att vi som är med i "kadriljlaget" är lätt de skönaste människorna i klassen <3

det ser ut som följande på lördag nästavecka...

mitt led..

Jag = Rudolf, 1995, Lebus - Tabac
Sofia = Eliza, ----------
x = Isak , ----------

annelis led..

Annellie = Afrodite II, -----------
Angelica = Timothy Boy, 1996? ) ,Hills dubbel xx - Alpen furst
x = x ( raggar någon, ev, Mikaela Ellesjö på chizandra)

Det roliga är iaf att Jag, annelie, Angelica, Madde, Lina, Sofia ska hålla i Julshowen och då blir det SHOW!! =)
Jag ser framemot att göra en kanon show den bästa genom tiderna! =)

menmen, åter till "verkligheten" aa, skolan har som sagt börjat och jag har sjukt mkt att göra! =/ som vanligt göra jag ingenting =( Men jag ska iaf. Sattsa på Ridningen, i år ska jag utvecklas! =)

Vi hade också Lantbruksdjursskötsel idag och igår för den delen... redovisade om Grönmassa och vallväxter
så nu vet vi vad man ska ha för baljväxt och gräs vart samt varför, kan ju vara bra att veta i framtiden, kanske!
gick ner till stallet efter lunch när vi slutade och tog in hästarna och gjorde iordning alla 4 så brudarna behövde bara byta om och sittupp inprencip =) jag trängdes där med JST hah de är så roliga... den ena grinar värre än den andra och den andra snackar så sjukt mkt skit medans det fins lite mer speciella mäniskor, och de är ju så sköna efter som det verkligen säger vad de tycker och tänker! hahaha
fatta att vara lärare till dem ^^ ( JST är våran sär klass på skolan ) Ridningen gick kanon tycker jag.. =)
Åkte buss därifrån med häst1orna och gick med emilie till elevhemmet för att packa så jag skulle kunna åka hem, hon tog bussen från  samma hållplats som jag så vi fick ju sällska av varann helatiden! =)
haha jag har blivit så fruktansvärt trött! jag skule hellre ligga kvar i sängen och sova vidare på morgonen och jag somnar på bussen hem! men det possitiva är ju att det går himla fort hem iaf! =)
Pappa hämtade och maten var serverad på bordet när jag klev innan för dörren!

HÄRLIGT ATT VARA HEMMA IGEN! =)

på Söndag är det Clinic med Jens Fredricsson det vore verkligen toppen kul att se! men jag har inga pengar =( och han ska ju faktiskt ha Clinic på Måndag i skolan! Så det SKA jag se.. min Rudolf ska ju gå ^^
Esteten börjar ju då också! =) wohow jag har drama med sofia! vi ska äga ut alla! =)

Men nu ska jag bara ha helg och vara hemma, det blir tårta i kväll också för pappa och gabriell har namnsdag idag! JAN  så vi grattar alla som fick namnet Jan i dag!

för att få intressesmurfarna att hoppa så kan jag ju berätta att det heter Nikkis pappa som jag är lite smygkär i! hahah han är en av alla mina idoler! ^^
SÅ GRATTIS TILL HAN och er andra!




PUSSHEJ alla glada =D

image100
Ruffe-tuss <3

image101
mums med hö! haha krull man efter knoppar...




Lektion!

Sitter på lektion med Mia Lindgren och skriver vad vi önskar göra i kursen..
det är en såndär kurs som man åker på studiebesök på!
så nu planerar vi 50timmar studiebesök! =)

vi ska bla. till bla.
(ev.)
Bårhuset, Brandkåren, Slottet, Skansen, Det ska komma en och lära oss Vett & Ettiket, Polisen osv..
vi ska också ordna en Lunch tillsammans på ett "riktigt" sätt! =)

"Min" grupp har ansvar för Vett och Ettiket samt Lunchen! =)=)
haha

Fick reda på att vi ska ha Gert-Erik som samhälls lärare! =/ SUCK! har hört att han är ganska hård och ger sjukt mkt läxor!!!!! vad tyckerr vi om det? TUMMEN NER!!!¨

Nej nu ska vi se om det fionns några lediga jobb.. sen har vi MUPP LUNCH!

höres!

PUSSAR <3

SKOLSTART

Idag började skolan,
hade stall hela dagen och red Rudolf, förberedande kadriljhoppning tills på söndag! =)
Då det är Uppvisning på skolan!

fick ju hjälp att klippa hen idag!!! =O GASCH! hur lyckas man likspm! så nu ser han helt förjävligut!
haha
lämnade stallet med ilska upp till öronen men lärarna förstod mej och skulle fixa till han imorgon!

då blir det en helkroppsrakning! haha

stackarn!

MEn nu ska jag tillbaka till elevhemmet!

nås bäst på mobilen, för jag har taskigt internät där! =(

Bloggar när jag har tillgång till ett internät nästa gång!


Saknar dej, varför är det inte som förr?

KRAMAR PÅ ER ALLA!

lite kort från min weekend..

image95

JAG  och LINDA snyggast i MARÅKER ^^

image96
LUDDE- TUSS ♥ sötaste hunden i Maråker ( Eliassons)

image97
hihi hoppas jag inte blir dödad för den här... ^^
Ante och Emil spelar rita och gissa.. haha

Jag låg i sängen och såg inte vad det ritade, men efter som de sa va de riatade,
så visste jag vad det var lååångt innan dem själva! haha
JAG HADE LÄTT ÄGTUT DEM!! =P
image99
Hemma i Heby igen! =) skönt att stå på trygg mark ^^ hahaha
fast jag vill tillbaka!!!!!

image98
tihi.. väntar på mamma i heby efter den lååånga helgen som var för kort!

önskar jag hade haft ett kort på typ Patrik x 3 , Björn , Ida , sofia och de andra underbara människorna!
men det får bli en annangång det!


De är svår fotade ska ni veta! hm. och jag hade inte tid att knäppa kort, för man ska ta vara på varje hundradelssekund man kan få i Maråkers Luft! ^^ haha me like ♥

----------------------------

Imorgon är det plugg =/ SURT! ORKA LIKSOM!
Tjatiga lärare som inte kan se skolan genom mina ögon! Elevhemmet, alla människor! och
de braiga människorna förståss! ^^

får se hur jag gör med elevhemmet! =/

nu ska jag gå och lägga mej så jag kommer upp imorgon!
kommer försent till skolan för jag ska åka med pappa in till stan...
Men frukta ej! jag kommer till kvart i 9! ^^

----------------------------

KAN NÅGON HJÄLPA MEJ MED DEN FÖRBANNADE TEXTEN SOM BESTÄMMER SJÄLV!?

---------------------------

ÄLSKAR ER!♥♥



Hemma, igen ja!

Kom precis! hem från en weekend i Maråker!

Åkte upp i Lördags och det var en dag med VÄNTAN som rubrik det!
väntade i Uppsala x antal timmar och väntade i Gävle i x antaltimmar! och Väntan på tåg i x antal timmar!!!

Men väl framme så var det ju Värt allt ihopa, vill jag lova! 
Björn hämtade mej och vi åkte hem till han för Putte från Trönö hade problem med motorerna! haha så vi hjälpte han iväg! sen bar det av till Maråker hälsade på alla där och sen car det som "hemma" igen! me like!

shit på lördagen var vi uppe till 06.30 jag och Ante, Emil hade däckat vi typ 4 han! haha.. 
aa, sen sov vi typ sönder hela dagen! SNACKA OM ATT VÄNDA PÅ DYGNET!! vid 12 försökte jag få livi dem men jag fick inte upp dem förens vid typ 14-15 tiden! och då hade det ju blitt mörkt ute jue! men iaf. så fick jag ut dem en sväng sen och vi gick ner och kollade in hästarna! GASCH! det var inte lite jobbigt det vill jag lova! men iaf. så klappade jag Sivra farväl och önskade henne ett förhoppningsvist bra liv! Vi syns ju ändå i himmlen hon och jag sen! och då ska vi äga ALLA! haha ( om vi nu kommer till himlen du och jag =p ) 

Vart inte lite Snömulad heller! håret vart helt lockigt!!   =/ 

Men men, haha kollade på Nattbus 807 ( rasse film ) och sen på kvällen såg vi en annanfilm, vad den nu hette?? 
Jag ville se den för jag tyckte den var bra! men jag gjorde som ALLTID! SOV! haha jag får aldrig se en hel film i sträck ja inte! USCH, så tråkigt! haha men man har ju sej själv att skylla! 

Gick och la mej vid 2 för då fick Emil för sej att han skulle hem!? så vi gick och la oss då! haha och jag tok sov! =)

vaknade vid 10 i morse av att pappa ringde och undra när ja skulle komma hem! gick upp straxt efter det och tro det eller ej! men jag fick upp Ante då också! haha! Stackarn, han får ta igen sina sömntimmar han missat när jag vart där! =)



HAHA!! Kan ni ta upp överläppen till näsan då??!!  WOHOW! det kan jag och Patrik Eliasson! hahaha



Var en sväng genom byn idag också innan hem färd! gick till Ingemar och Birgitta ( Idas farmor och farfar ) och sa hej till dem och Rinjor också var Ida där så klart! ^^ åkte 4hjuling med henne hem till hon och åt glass! 

jag la min mobil i deras fönster åvanför diskhon för att jag skulle ha sänning! haha då fick jag ett sms av Björn så telefonen vibrerade ner i diskhon som var vatten fylld! =/ Men den över levde! hahah ^^

-------------------------

JAG SAKNAR IDA SÅ FRUKTANSVÄRT MKT! VI HADE LÄTT DEN ROLIGASTE SOMMAREN 2007! 

Men jag hoppas vi ses snart! jag kommer upp nåndag om inte du kommer ner! ( tycker du kan komma ner med Linda en dag också.. det vore lite kul! det kan ju vara bara över en natt... så kan jag åka med er upp sen och va med dej!

--------------------------

Sen gick ja hem till Eliasson och sa hejdå till alla dem och åkte med Gunilla och Linda som skjutsade mej till Ljusne! och dit kom Björn för att säga hejdå!

MÅSTE SÄGA ATT JAG HAR VÄRLDENS SNÄLLASTE KOMPISAR! 

Gulligt av dej! Tack! Han sa att han skulle till Biltema nåndag,  och då kan de ju ta vägen förbi mej! =)

KUUL TYCKER JAG!

-----------------------

SEN VILL JAG BARA PÅ PEKA ATT, MAN BEHÖVER INTE VARA "KÅT" INÅN BARA FÖR ATT MAN ÄR ARTIG OCH SVARAR PÅ SMS!!!!

du är bara avensjuk! hahah sms själv så ska du se att jag svarar på dit med ;) Pussar <3

HAHAHA

saknar det faktiskt!
varför vart det som det blev! ='(

------------------------

Nej nu ska jag in i duschen!



♥♥ÄLSKER ER JA!♥♥



Bilder kommer snart! PUSSAR

2dagar kvar på lovet!

Sitter på Antes rum med Emil, dem är ute och gör nått....

Fick ett ryck att gå hem till björn ( 8 km ) jag och Ante gick till han och kollade på HåkanBråken =)
Medans Putte och Emil gick till Vallvik och fixa Snus! ^^ HAHA
Sen tankade vi i Sandarne och Jag fick köra hem ^^ Men det är det ingen som får veta!  ^^ haha

i kväll ska jag leka med Emil för Ante och Björn ska skjutsa några brudar från Bollnäs..

MÅSTE SÄGA ATT DET ÄR HIMLA KUL ATT VARA HÄR! <3

HA DET BÄST! PUSSAR

=D

Framme! =)

Japp nu sitter jag i maråker!

På tisdag ä/r
det plugg! =/

USCH! Jag ska tillbringa de sista dagarna med mina vänner iaf!

HA DET BÄST!

PUSS PÅ SARA <3

wohow!

Imorgon ser dagen ut följande =)

8.00 -> Vakna!!

10.00 - 11.09 -> BUSS 848 till Uppsala

11.09 - 12.10 -> VÄNTA i Uppsala

12.10 - 13.30 Upptåg till Gävle

13.30 - 15.10 VÄNTA i Gävle

15.10 - 15.50 X-Trafik till LJUSNE

15.50 -> Björn Hämtar!! =D=D wohow!!

sen är det MARÅKER FÖR HELA SLANTEN!!!

♥♥♥



Dagen..
Jaa, vad har jag gjort? INGET suttit i soffan och varit barvakt till Johannes 6 och Markus 7
de har spelat X-box och allt vad det var och jag har typ bara slappat!
sen vid 19 kom jag på att de kanske skulle äta middag =/ haha
det vart:
 MICCIS SPECIAL köttbullar och Slaskmackaroner
(som man säger på Åland) (stuvade SWE)

Observera också at jag har pratat med Patrk också! jaa.. undrar vad som tog åt han då! haha kom fram till att det var minst 2,5 månad sen vi pratade sist för han viste inte om Gabriel som nu är 2månader och 1vecka gamal!

HAHAHA!! HAn miss tyckte också om kortet... men jag tycker inte folk ska klaga!
Bjud på er själva det gör jag! iaf!

Ha det bäst mina vänner i morgon blir det en roadtrip komunalt!

♥♥PUSSAR ♥♥

TRÖTT efter 50mils bilresa

SHIT! jag sov till 11.34 imorse, och låg kvar till typ 12!

så skönt! =D

går dagen var helt KUL tänker att få vara med de som står dej nära på det ställe som du älskar sammtidigt!

woohow!

jag var i Maråker med Sara och fick träffa mina dialektkompisar!

GASCH jag verkligen smälter av deras dialekt.. haha Jag blir Kär, tror nästan Sara också vart det..
kanske skulle ta och lära rixsvenskan lite godingar..

men en sak är säker!
 ett sår LÄKER och nått som är sönder som tex. en vatten kran LÄCKER!!

FATTA FÖRSTÅ DET MINA VÄNNER!♥

HAHA

ska försöka att träffa de en gång till innan den jäkla skolan börjar igen! =/

usch! hatar skolan! vill inte tillbaka!

Dagen har iaf bara varit en slappdag i soffan..

mamma och pappa åkte till uppsala och lämna johennes och marcus hemma så jag är typ barnvakt..

och

jag har suttit typ as länge och kolla tåg tider med upptåget till gävle och sen xtåget till ljusne..
och när jag typ ringt överralt och kollat alla hemsidor. och skrivit ner alla alternativ och tagit ut ett exempel som matchade både tur och retur! så stängde jag det utan att spara!!! =(=(=(

NÄR SKA JAG LÄRA MEJ!?



image94
bröderna... typ iaf Johannes..
 ha en bra dag..

PUSSAR♥♥♥

Dagens namnsdagsbarn

RUT
GRATTis på namnsdagen..
Jag känner faktiskt en Rut, hon är typ 100år gamal och pigg å glad!
=D
så grattis!

Den bästadagen hitills på år 2008

♥OJ VILKEN DAG!♥

Började med att jag fick starta kalla Maztan med typ snö och is över allt!
Men S40 var upptagen idag så, den lilla röda fick agera fordon istället! =D
Åkte hemmifrån vid 9.30 hämtade sara i fjärdhundra hemma hos henne.. För idag skulle vi göra en road tripp!
många mil vart det!-----------------------så här har vi åkt idag...
Horsbo ->
Fjärdhundra->
Heby->
Valbo->
Gävle->
Sandviken->
Valbo->
Maråker->
Ljusne->
Maråker->
Söderhamn->
Trönö->
Söderhamn->
Ljusne->
Maråker->
Fjärdhundra->
Horsbo->
SÄNGEN!!

=

cirkus     50mil!

Japp det var våran roadtripp för en dag! =)
haha                slå det om ni kan! =P

Men iaf. min lyckligaste dag hittils 2008!

aa, verkligen shir så mycket man saknar dem! =O HELT SJUKT!
haha.. som sagt så började jag med att hämta Sara hemma hos henne, åkte till Valbo snurra runt där och leta en shell mack, men det hittade vi inte så det vart att åka tillbax till Valbo och tanka lite på en OKQ8 så att vi kunde tanka på en shell, för det var ju det vi skulle! haha vi frågade in på OKQ8 om de vista vrt det fanns och enligt dem så var dne närmaste i SANDVIKEN! haha ja och där hade v ialdrig vart nån utav oss och det kan ju vara bra att ha varit det nångång om nån frågar eller nått... så ve bestämde oss för att åka åt helt fel håll och begav oss för att tanka i SANDVIKEN! när vi gjort det så åkte vi tillbaks till VAlbo för att komma ut på E4 så vi kunna komma till Maråker,.. åkte ner till HAVET! ♥ och ställde bilen där, tänk att det är så fint med lite vatten!
Tog en promenad upp på vägen och gick mot Eliassons hus, gick förbi Ekengrens hus från vägen och där stog Anders och Vinka som en tok! =D HELTGLAD vinkade till han och gick vidare till eliassons för bi SvinEriks och Ullas hus och raka vgen ner till ANTE!! =)=) så kul å se han igen han fick en kram och hälsa på sara, jag gick upp och hälsade på resten av familjen Linda, Gunilla, Sara,Agnes och Ludde.. ♥ En underbar familj! ♥
Putte och Emil kom och körde in i "garaget" och fippla med mopparna... så jag och Sara knackade på sa HEJ och fick knappt ett till baka.. =/ fattar inte hur det blivit så här =( Men jag gick vidare till Ekengrens och gav Ida en Bamse kram och satt och pratade med henne tills Sofia kom hem och hon också fick en bamsekram! ♥ vi pratade lite och bestämde oss för att viskulle åka till ljusne och äta pizza, så jag och sara gick ner mot bilen.. mötte grabbarna och stannade och pratade med dem (ANTE) de skulle ut å fiska så vi gick vidare och hämta upp systrarna för att äta!

kom fram till Pizzan och vems bil tror ni man parkerar bredvid.. jo dem som verkligen älskar mej ^^
gick in på pizzan och där satt dem, sa hej men fick inte så mkt tillbax där heller =/ haha nästan lite komiskt i det sorgliga! Menmen! jag skulle ha mat! beställde en Vesuvio men tappade verkligen matlusten.. SYND för de har VÄRLDENS GODASTE PIZZOR DÄR!! me like ♥ åt lite på en kant men ville inte ha mer!
satt där och skrattade och pratade en stund innan vi åkte tillbaka till  Maråker och hem till Ante igen, satt där med han och Emil ganska länge! måste säga att jag trivs hos dem, jag är alltid heltglad! och det var så skönt att vara i Antesrum som i sommras när vi umgicks 24.7 verkligen!  Satt där tills de övertalade mej att skjutsa dem till först Vallvik för att emil skulle byta om sen Söderhamn för att Ante skulle in på  E-center och fixa nått med jobbet, sen till TRÖNÖ för att uträtta några ärenden ^^ haha Träffade Putte den långa igen ^^ haha KUL DET! han har iallafall bytt ner sej totalt i epaväg iaf! haha ^^ Sen bar det av mot Donken i Söderhamn Emil käka där, och sen hem till BJÖRN! ♥ KUL! ♥
stackarn var helt förkyld och jobba massor! hoppas han snart blir frisk igen! fick en kram av han med! haha både en hej och en hejdåkram! ^^ åkte vidare tillbax till Ante för att säga hejdå till alla där =( buhu! ville inte!
Sa hej då till Linda och de där inne, gick ut och tog farväl av Emil och Ante samt Putte och Eken, haha Eken tröck ner mej så jag gickner brygga över ett staket med han över mej och snö i hela ansiktet!  =/
INTE FRIVILLIGT! Men har ju saknat han med jue! =)
sa hej då till Patrik Eliasson också och fick ett hejdå! USCH! jag vill de ska vara som förr.. !!
Sen satte vi oss ibilen och åkte hemmåt..
USCH! ja ville vända hela tiden! Jag vill vara med dem jämt! =)
men de bor så långt bort! =(
bara en enkel tur och retur rakaspåret Heby-Maråker är 30mil! =/
körde hem Sara och sen hem till sängen! SKÖNT!


DAGENS TACK GÅR TILL:

S
ara Anderson med ett s♥
bara för att hon och jag delar många och jag menar MÅNGA minnen tillsammans!!

dagens Jag SAKNAR går till!

Patrik Eliasson
Ante Eliasson
Linda Södrlund (eliasson)
IDA EKENGREN
Sofia Ekengren
Patrik Ekengren
BJÖRN
och deras failjer som alltid är så trevliga! ♥

och

Emil från Vallvik
Patrik den långe från Trönö

Fatta att jag har tillbringat en sommar med dessa människor 24.7! och nu träffar jag dem bara nångång ibland =(

Men jag har messat med Björn nu och vi kanske kan träffas på söndag! =) wiho!

IDA JAG GAV DIN ÖVERRASKNING TILL ANTE! så du får hämta den där!

DET VAR EN STALLBOK, som jag verkligen jobbat järnet för att få tag på till dej! ♥



PUSSAR I MASSOR TILL ER

♥♥♥♥



image82
haha, jag kör och sara är mästerfotograf! fatta att vi körde typ 50mil!


haha, körde igenom fröslunda
( där jag bodde när jag var liten! )
och såg självaste Sune.. haha


 när vi körde längs 56:an såg vi några hästar
=)

image85

Tankade i SANDVIKEN av alla ställen =D haha

image86
wohow! Såg en bil som det stog TED på typ cid Hakkegård..
Tog ett kort bara för att vi tycker om Ted så mycket! ^^
♥♥♥

image87
♥♥♥
stället som satt sina spår i hjärtat mitt!
♥♥♥

image88

Sara mästerfotografs konstverk..
ska föreställa Emil från Vallvik!

image89

SOFIA EKENGREN!
♥♥♥

image90
mkt. suddigt! Patrik Eliasson!
♥♥♥

image91
hahaha!
Patrik ekengren
♥♥♥

image92
Min Absoluta favorit IDA!
♥♥♥

image93

Björn och Ante my friends
♥♥♥


♥♥ÄLSKAR DESSA MÄNNISKOR!♥♥


ha det bäst! pussar ♥



Helt Glad

Sitter i Maråker och Muppar mej med sara och alla andra glada människor!

Alfred och Alfrida

GRATTIS TILL DEM idag är det deras namnsdag!



JA, nu åker jag och hämtar upp Sara så vi kan åka bill idag! ^^

PUSSHEJ

LYCKORUS I HELAKROPPEN

JAG ÄR KÄR!! kompiskär om jag måste lägga till det!

Alltså jag har en vän som jag Aldrig vill bli av med! hon gör mej så glad när jag ser henne glöms alla bekymmer och det är bara hon jag och skrattet, verkligen ett lycko rus i hela kroppen!

är inte det kärlek?!

Imorgon ska hon och jag åka bil (typ 30mil^^ ) bara för att göra det vi älskar! vara med varann körabil och lyssna på musik me lite godis!

wohow!
det kan inte bli bättre!

MARÅKER here we come

image35
image34
image18image6
ha det bäst

puss och godnatt!


Svea

Idag grattulerar vi Svea på Namnsdagen!
2/1


Detta inlägg är tillägnat...

Dej som jag har delat så mycket minnen med..

Vi hade träffats i någradagar och det var som ett helt liv..

Vi körde bil flera mil utan körkort..

Vi pratade med Älgar haha...

Vi mockade så mkt hästskit man kan tänka sej med förkorta hårda obekväma grepar..

Fick norrmän att sjunga för fullhals på en uteritt i finnmarken för att skräma bort björnar...

Vi for flera mil norrut med en "galen gubbe" och 30hundar och hamnade i Idre för att köra turister i 30- 40
minusgrader..

Vi snodde Handukar som det stog uthyrning på för att få en dusch efter 1vecka i husvagn typ..

Vi satt på "farfars" varje kväll du dracken Capuccino och jag en cola..

OJ VAD JAG SAKNAR DEJ!

JESSICA ELISABETH REHN!


Jag vart så Glad när jag såg att dte var du som skrev!
 
ojoj.. vi skulle kunna sitta i timmar och bara skratta och prata! jag blir tårögd när jag tänker på hur kul vi haft!

Jag ska komma och hälsa på snart! jag lovar!

♥♥Massa tusen pussar och kramar till Jessica !♥♥



Lagomt

Måste bara skriva det!
läste Mariesblogg igår och jag vart helt till mej! haha
Jag ÄLSKAR ordet Lagom och använder det så ofta jag bara kan!
Men i sommras på pekade Patrik Eliasson att det heter LAGOMT med den där fina dialekten som man bara smälter för.. <3

haha

och nu när jag läste hennes blogg fanns det lilla ordet som säger så mycket med i henes inlägg.. det fick mej att läsa det två gånger..

tyck att jag är sjuk i huvet men jag älskar ordet! haha!

LagomT det är fina ord det! ♥

kolla gärna in hennes blogg den finns nedanför den här readen.. men jag har gjort nå mupp med texten så det syns inte förens man har pilen på det! ??

http://www.majiguldfisk.blogspot.com/



Till morgonen..
somnade exakt klockan 01.00
Åå.. jag sov länge och gott i natt!
vaknade några gånger till och från efter klockan 9 men låg kvar till 10.47 MYSS!! egen varm skön säng!
gick upp tog en dusch, så skönt! varmt rinnande vatten! efterlängtat!
åt lite frukost och skulle betala elevhemsräkningen!
MEN! jag har inga pengar... =( eller jag har pengar men inte allt på kontot. jag har lyckats få en del i plånbioken så det saknas typ 200kr! =/ så irriterande så jag måste sätta in dem på kortet så jag kan betala den förbaskade räkningen! vill ju inte ens bo där jue!

MEN den ska inte va betald förens den 10 så jag har ju några dagar på mej!



jaa, jag ska försöka ta mej till stallet och ta hem mina grejor och säga hejdå till lilla hästen!
kanske måste få tag på dem och höra när de hämtar hem han! för jag tänker inte lyfta ett finger åt dem något mer!

Jag ska också höra med Ida om hon vill ha besök nåndag nu! det var ju ett tag sen !
vore trevligt om man kunde ta en titt för bi Maråkrarna! ♥



Jag ska också ta mej tid att åka och provrida hästarna jag lovat att titta på!

*en halvblodskorsning , valack äldre häst! i Björklinge
*en halvblodshingst 7år med hoppstam också i Björklinge
*och på samma ställa som 7åringen fanss ett varmblod som kanske ville bli sutten på lite till och från!
*Sen var det ett halvblod till i Uppsala som ville ut och tävla lite hoppning.. vet inget mer än så
*och sen var det 2halvblod som är voltigehästar på internationellnivå som ville bli tränade i dressyr och hoppning *även lite tävlade i bådadissiplenerna som jag ska åka och kolla på!

så det blir nog en dag som går åt till att kolla på hästar!



VILL OCKSÅ BARA PÅ PEKA ATT SARA ANDERSON INTE LÄST MIN BLOGG PÅ  EVIGHETER NU! =P
men jag tycker om henne ändå!



och om ni inte har nått att göra kan jag ju tipsa att kolla in på www.petterkarlsson.com
han är europamästare i hundspannskörning och är nu i Frankrike och ska köra ett lopp på 90mil!
varav att jag har faktiskt tränat några hundar han brukar köra! =D

** aa STOLT**

haha!



NEJ NU SKA JAG GÖRA LITE NYTTA!

♥♥PUSSHEJ SÅ LÄNGE♥♥


KAN NÅGON FÖRKLARA FÖR MEJ VARFÖR DEN GAMLA TEXTEN KOMMER UPP IBLAND??!!!

NÅN SOM VILL FIXA MIN BLOGG??
det är bara texten jag vill ha hjälp med!


2008!

Nytt år nya möjligheter..

Firade in det nyaåret  i Orsafinnmark,
utan el och med rinnande vatten i bäcken utanför lillstugan med öppen spis och träinredning..
Massa snö och is= skriskor, trevligt folk och Massa hundar! =)
Martin var där också! =) han är cool! haha min idol nästan haha,
han har köpt sej en bäbis.. en Irländskvarghund! såå söt! lilla Atlas!

♥me like♥

Har vart och lekt med Alla hundarna.. mötte Petter och skiftade lite hundar, för han ska net till Frankrike (startar imorgon) och ska tävla ett 90 mils lopp med hundspann..

HAN VINNER!

Celinnes syskon har blitt så stora.!! åå, hon som bara fick bli 8månader.. =(

Men kul att de mår bra och har blivit såå fina! lovar att Celinne vart dubbelt så vacker som dem!


Vad ska år 2008 bjuda på då??

Jag fyller 19
Ska ta vara på mina youngrider år alltså ut och visa mej på tävlingsbanorna..
SATSA PÅ SKOLAN =/
så jag kan börja 3:an
Fixa ett jobb..
och bara vara BÄST! och umgås med mina vänner..

Sen får vi se vad det bjuder på!...



lägger in lite kort från helgen!

   Pyret gamal draghund                             


        Macy kikarut     

image75                                     
MIN SÖTA SAM ♥ med Jack i bakrunden



Sam i hundgårn

image77
Min Martin! mammas syssling militär
wohow jag vann alla kort spel över han!

image78
Lilla Atlas 9veckor
Irlänsvarghund                        Martins bäbis ♥

Is prinsessorna Jag och Villemo


 HALT! haha

image81
Avslutar
med ett

GOTTNYTT ÅR!

och GOD FORTSÄTTNING! ♥♥

RSS 2.0