kodräkt sökes snarast!

Hallå hej!

på måndag ska vi filma till globen tävlingen :)

MEEEN! vi har ingen ko-dräkt, en sån för en eller 2personer kvittar bara det ser ut som en ko!
det känns som om det är lite brådis faktiskt.. :/

SNÄLLA HJÄLP OSS i 2A  sänd hit en kodräkt :)

:)

Hej Jag Heter Miccis Och Jag Är Fan Bäst På ALLT!
och det är mina vänner med =)

PUSS <3

:(

God natt, jag har fått grymt ont i knät igen, den här gågen på baksidan så det måste ha blivit när jag gjorde min ofrivilliga avsitning idag på hoppträningen :(
ajajaj det är så synd om lilla mej!

nu ska jag sova och ta mej till frömmarnas land tills klockan ringer imorgon vid 6 då måste jag duscha och rakabenen kanske, sen blir det klänning =)

PUSS OCH GOD NATT <3

Sommar

Hola Sverige!

Vaknade imorse av att mamma dumpade Gabriel typ på mej.. vid 9.00
då ringde jag till skolan och sjukanmälde mej xD jag vet lågt av mej, så är det!
jag fattar inte hur jag kan ha förstört rösten så fruktanvärt heller,... jag kan inte prata på mornarna och jag har ganska ont i halsen lite nu och då, dessutom räcker inte rösten till, pratar jag länge försvinner den och ska jag skrika! no way det går inte! "/

iaf. när jag vaknade klädde jag på mej bikinin och gick ut tog fram solstol filt och ett litet bord, fram med datorn och massa plugg! och en STOR bricka med frukost!
satt ute i solen och gjorde idrotts rester lite LDS men gav upp för jag minns inte hur man gör "/
tog fram rest lappen jag fik av Lota i arbetsmiljö... fixade 2rester av 4 men en av dom 4 har jag ju redan gjort! det var ju försjutton jag som redovisade den för klassen! pluggade iaf i nästan 3timmar och fick lite färg på axlar och bröst att det ska vara så sårt att få färg på benen och magen?!

vid 12 åkte ridkläderna på och volvon startades för att hämta transporten och förbereda hoppträning i Heby klockan 14, var där nere till 13.40 red fram och så i värmen, man han var samarbetsvilig iaf =D

örjade med förhöjda bommar på volt sen ett räcke med galoppbom före och efter också på volt.. när det flöt på byggdes det upp en kombination och det var lite jobigare, han hoppade första jätte stort och landade så han smet undan det andra "/ flera gånger.. sen RAMADES DET IN ORDENTLIGT och med infångare! då hoppade han båda och det med råge det var STORA och LUFTIGA SPÅNG! haha

kom igen direkt utan av brott och han hoppade första kanon och det andra hoppae han men förbi och jag ville liksom över så jag satt av på fel sida  OFRIVILLIGT! men där stod jag utan häst!
hahaha upp igen och ajaj i knät! men över igen skulle vi hoppade den igen 2ggr sen lite vila tills banan var färdig bestämd..

det blev nr.1 räcke med 20,5m till nr.2 en oxer snettigenom till nr.3 räcke sen nr,4 a och b kombinationen och av sluta snett igenom oxer! :)

DUKTIGA DUKTIGA SANDRO! =) Det är så roligt! :)

hem till stallet och han behövde en DUSCH så det blev en dusch i kalltvatten men han klagade inte! :)
sen hagen och tillbaka med transporten..
väl hemma igen la jag mej på gräsmattan tills maten var klar så nu är axlara ännu rödare :P

har förflyttat mej från solen till mamma och pappas säng ;)

Ha en underbar kväll allesammans :)

PUSS <3

flytta hemmifrån?!

haha, YES! tror att jag blir utsparkad snart ^^
mama har varit helt på i flera dagar att jag ska åka och kolla på en gård hon har sett på hemnet.. ligger kanske 17km härifrån ;)
idag var det visning där och jag erbjöd mej att följa med mamma och pappa och se vad dte var för något..
trevligt stall och litet mysigt hus, dock av äldre inredning... men det går ju alltid att fixa sa mamma med ett leendde på läpparna.. haha sen så när vi kollat runt och pratat lite med mäklaren och ägarna och jag är redo att åka hem, så säger mamma att jag ska fylla intressepapperna, haha
jag ba.." men mamma jag är inte vuxen! hahahaha
men så vart det iaf mamma "tvingade" mej att fylla i papprena så ja mäklaren kommer garanterat att höra av sej till mej och höra om jag fotfarande är intresserad och redo at lägga ett bud ;)

visst skulle jag kuna bo där, men det kommer ju bli ensamt, och vem vill flytta ifrån mina träningsmöjligheter här, med ridbanor i allaolika storlekar klätterrundor sandtag att klättra i ridgropen och sandslingor i skogen, stora beten och tränare som kommer hem till en är mn ringer och beklagar sej.. bara 8km till Hebyridskola där jag hopptränar 1gång i veckan och kanske bäst av allt men som också kanske kan vara det skönaste och slippa är ju att jag har honom inackorderad hos grannen vilket gör att jag kan åka bort utandåligt samvete och ändå vet att det finns ögon som vakar överhonom och ser till att han får mat och vatten om jag inte hinner.. =)

men ja man är väl redo att stå på egna ben snart!

ska tänka på saken iaf =)

väntrum uppfyller sitt namn!

Vaknade hyfsat imorse vid halv 9 =)

gick upp och gik en promenad med min mor och bror gick i ca 30min, sen hade jag bajs ont iknät igen "/
åtfrukost och planerade dagen med ett besök i uppsala och jobba någon timme, för att sen åka hem och rida min lille kuse..
men istället för att ägna min tid åt min söta så är man ju en FANTASTISK SYSTER! så mamma ringde och frågade om jag kunde förbarma mej över min syster som behövde ta sej till AKuten på Akademiska...
jo visst kan jag väl det..
satte oss i väntrum 1 där satt vi i cirkus 2timmar, sen fick vi anmäla oss och sätta oss i väntrum 2 där satt vi i 4 timmar och 20min då kom läkaren och konstaterade att det var en handledsinfalmation i senfästena...
fördröjningarna berodde på strejken så det var typ bara läkarna som gick runt där..
Mamma kom iaf sen så vi kunde hämta ut smärtstillande och sen åka till hebyridskola för att hämta min andra syster stod där i typ 30 minuter sen gick vi till bilen och min dumma snorunge till syster satte sej fram så jag satte mej på henne och knuffade bort henne efter att mamma gett upp och stängt av bilen och satt tyst!
haha
Felicia som vart ut knuffad bestämmer sej för att GÅ hem! hahahaha det är 12km! SOPA!
mamma stannade en gång och frågade, men hon skulle gå! så mamma åkta HAHAHHAH!
när vi kom hem så gjorde jag precis sm en syster SKA göra, jag tog den andra bilen och åkte ner och hämtade henne.. jävla SNOR UNGE!!

Sandro fick inte vad han behövde idag :( har inte ens vart där jue :/
Men imorgon ska jag jobba fram till unch sen blir det SANDR <3 och sen Angelica och FEST! =D=D

have a nice day my friens <3 PUSS

hejhejhallå... :D

vaknade upp ur drömmarnas värd och var rätt nöjd över att dte bara var en dröm trots allt...:)
vaknade iaf av att jag fick ett SMS klockan 07.12 av Ida där det stod..
heej :) vad gör du då? Puss
öö.. jag svarade jag är bara hemma, själv då? Puss..
hah fast jag låg ju och sov och hade gärna sovit några timmar till :P
fick ytterligare ett SMS av henne där hon informerade att hon var på väg till Sthlm, med klassen för att gå på Riksdagen, och det skulle inte bli så kul...
haha okej, då vet jag ;)
så jag önskade henne en bra dag :D

haha men det var tur att det var hon som Sms:ade och väckte mej för annars hade jag nogblitt på lite surigt humör över att jag faktiskt ville sova..  ;)

somnade om och sov till 10.30 vaknade med ett ryck av att Gabriel ramlade och slog i huvet och gav i från sejett misströstrande skrik!
retse mej, grabbade tag i en handuk som jag svepte in mej i medans jag gick upp förtrappen, och då insåg jag att jag inte klagat över knät ännu???!!
hallå!? jag hat haft ont sen i torsdags och idag ska jag ju till läkaren och det gör inte ont länge??!
haha
jag gick iaf in i duschen och duschade samt rakade benen för den som bryr sej ;)
efter att jag gjort mej vacker ;9 haha så tog jag tag i mej själv och städade i ordning på rummet! golvet är fritt och klart att damsugas nya sängkläder och byrån r rensad och massa kläder kastade... så nu har jag en fräsch sommar garderob :D


Det har regnat en heldel, så jag har mest suttit inne, eller ja jag har ju städat rummet och faktiskt hämtat men bror vid skolbussen :)


och nu ska jag ner till LÄKAREN!
önska mej lycka till ;);)
haha
Puss hej! <3

:) niiice

Sov till halv 11 efter att ha sjukskrivit mej från praktiken idag och imorgon pga. knät och dålig motivation!
gick upp duschade och sen klockan 11 hämtade jag Johannes vid skolbussen.. haha sen åt jag frukost :)

beklagade mej hos mamma och hon var så snäll så hon tröstade mej med en tank på henne statoilkort :D åkte in till Uppsala betalade sadeln och tog en sväng förbi Ultuna och bara njöt av att vra där, snackade lite skit med folket och vägde en ardenner fölis som vägde 75kg :) hämtade ett sto från uppvaket och hon var groggy ;)
sen pratade jag med mamma-stina fia jenny och Ma haha och pappa och alla andra så klart!

mej älskar dom himla mycket! =D

åkte därifrån efter att pappa slutat och åkt därifrån.. ;) tog mej upp till Gränby och jobbade några timmar innan jag åkte hem för att äta mat och åka till stallet och smörja sadeln och tränsen..
pallade inte rida idag...

Men imorgon blir dte hoppträning för Carro på heby klockan 14 också har jag lovat pappa att byta lampan över regskylten på volvon :/ men jag e inte så säker på hur man gör men det återstår att se ;)

haha

Men jag hoppas att alla har det bra därute och sover gott om nätterna <3
Puss på er

VILL INTE!

KÄNNER
TVIVEL
SMÄRTA
UTTRÅKIGHET
TRÖTTHET
VILL BARA INTE!

HUR SKA JAG GÖRA!

JAG VILL INTE VARA EN DÅLIG MÄNNISKA!




BAJS!

Hallå igen =)

ojoj duktig man blivit igen då ;)

Praktik idag från 8 til 14.30, fick sluta tidigare =)
haha kanske efter mitt damp utbrott ;) ha mage å komma och klaga när man inte tar ansvar själv! vet hut kärring =)

åkte hem sov en stund, eller ja dte var meningen iaf, men mamma lämnade ju bröderna hemma  är hon åkte till uppsala.. så det var ju fullt upp! så jag lekte med dom 6och 7år och 7 månader! men det gick fint det =)

efter att pappa kommit hem åkte jag till stallet för att rycka manen borsta igenom den skitiga hästen och rida..
Lina kom alldeles lagom =) hon tog in Tammie och vi var klara sammtidigt så det bar av åt samma håll, det vart typ klätter rundan på åsen, mycket trevlans med sällskap, så trist att behöva rida själv jämt, haha också kan man ju behöva lite draghjälp närman fastnar i en björk lite nu och då ;) haha

Pratade även med Marlene och berättade att min häst har ett ben i varje hörn och inte har så stor koll på dom..
så jag ska imorgon ringa och prata med Carro för att få rida för henne en 4-5ggr så vi blir varm i pälsen och kan få en plats i en grupp för Marlene Smith =D
MEGA KUL!
Vi kan behöva nån som plockar upp bomarna efter oss ;) haha

har pratat med både Linda och Sofia på telefonen smsat med Patrik och pratat med  både Ante och Mari på msn.. MEJ TYCKER OM MARÅKER <3

nu ska jag ta och krypa ner i sängen, för imorgonär enny pissdag på praktiken! =(

puss på er <3

till er 23 som läser fast än jag inte uppdaterar ;)

GRATTIS TILL NIKKI! Jag är så STOLT över dej, visste att du skulle klara det..
yes! hon körde upp i sthlm idag och det gick kanoners!
så grattis än en gång <3

SJälvs så var man och slavade på praktiken idag igen, men som tur var skulle Rina köra lektion i uppsala så hon lärde åka halv 3 och jag lärde ju skjutsa henne till bussen ;)
så jag e hemma och slappar nu! eller slappar och slappar mamma har åkt till uppsala och lämnade bröderna hemma Johannes 6 Markus 7 och gabriel 7månader! så hm, ja jag vet inte om det är och slappa men så fort pappa kommer hem ska jag åka ochköpa lite krubb till hästen och sen ska jag till stallet =)
just det! jag måste ringa Marlene också angående hoppträningen imorgon ?!

Men som sagt MASSA GRATTIS TILL NIKKI <3


RSS 2.0