JAG VILL HA TILLBAKA MITT KÖRKORT!

HEJHEJ HALLLÅÅÅÅ!!!!

södag morgon och idag mår jag alldeles prima, fast jag är ju lite ensam här på elevhemmet!

i fredags var jag ju på krogen... jätte kul :D vi besökte lotus och jag tyckte det var rätt trevligt faktiskt, fast det var rätt mycket turkar där... men men dem har ju också rätt att festa (men måste dem vara i min närhet?!)

fast jag hade riktigtdet trevligt  det var så kul att få träffa alla igen har verkligen saknat alla 88:or

dagen efter var dessvärre lite segare.. Sara har lagt ifrån sej sin plånbok någonstans!!! och mitt körkort är på rymmen!!! shit hur ska jag hitta mitt körkort! vad gör man när man tappat bort det?? man kan jui nte precis spärra det som med ett bankomatkort eller??  och det lära ju vara asdyrt att beställa ett nytt!!! och hur långtid tar inte det då?!! 

JAG VILL HA TILLBAKA MITT KÖRKORT!!!

igår kväll såg vi även ondskan! den e inte kul den!! sen satt jag uppe värsta toklänge och väntade på att Jonas snuttan och katinka skulle komma och hämta sara men jag gick och la mej vid 1 men jag tror dem kom ganska så snart efter det!

nu har jag vaknat och sitter här i köket helt själv och funderar på vad min kära familj gör för nåt.. det är ju Mickelsmäss idag och det går vi alltid på (efter som attd et varit svårt att undvika när man bott idet i 7år )

USCH Jag vill inte skriva det, men jag SAKNAR min mamma och framför allt min pappa och lillebror!!!! vad har jag gjort för fel som alltid lyckas att vara hatad av alla??!!! men jag tycker inte jag gör fel, så jag vet faktiskt inte!!!

men det jag vet är att jag saknar MARÅKER nå så fruktans värt... IDA och PATRIK, och ANTE och BJÖRN ,
fam STEEN och Hästarna, att få jobba med kroppen ( hatar att sitta still i skolan)och SIVRA!!!♥

JAG VILL TILL MARÅKER NU!!!!!!!!!!   :(

JAG VILL SÅ MYCKET... men nu vill jag tyvärr bara vara med min Pappa och Mamma... och min lillebror!♥

jag ska nog ta mej till örsundsbro idag även om jag måste göra det själv! jag har ju djuren där så jag blir ju inte helt själv!...

hoppas allra andra där ute i världen har det lite bättre än mej!

PUSSHEJ

28/9 Vattumannensdag :D

dags för lite update... igår var våra kära små pjkar ocke och victor på besök .. shit så tomt det vart utand dom.. hur har vi över levt ett helt år??!!! haha även om man insåg att man saknat dem så har jag deffenitivt inte saknat CORNFLAKES i sängen och TANDKRÄM på spegeln med gulliga medelnaden :S och razia i sängen!!! suck till tusen!! det har jag inte saknat!! menmen jag fick ju sova hos Sara i natt så det gjorde inget... sov sååå gott!!

åkte tillskolan imorse til 8.20 hade LDS med tova som faktiskt börjat gilla mej :D och sen var det som så att jag pratade med Bengt våran EL-lärare som har sina egna intärna regler över skolan och sånt!! så jag gick och skrek på rektorn och det slutade med att jag ska få skriva mitt omprov nästa vecka istället!!! :D:D:D hahaha

så nu är jag på elevhemmet och sitter här och pratar med Karl som äter tårta efter som att hans pappa fyllde år i sommras :S haha han e lätt den roligaste ettan det här året!!!

menmen n u ska jag plugga och STÄDA MITT RUM!!!!!!

ikväll är det ut gång! :D
pusshej


Roligaste helgen på lääänge!!!



I lördags packades det i stallet och hästen lastades in i transporten, ikväll skulle vi resa till Maråker där hon kommer att få bo med sin absoluta bästa vän! Så hon kommer att få det bra trotts att ingen bryr sej om henne där L

önskar jag kunde ha kvar henne men pengarna styr... JAG HATAR PENGAR!!! Eller ännu bättre det vore ju ultimat om jag också kunde bo där.. fast det går ju inte det heller jag har ju skolan och majoriteten av mina vänner här... fast å andra sidan har jag ju Patrik, Ida, Eken, Ante (som hatar mej :P) och Björn och alla under bara hästar och familjen Steen som jag verkligen verkligen vill tacka med oändligt mycket tack! Fast nu går ju inte det! Jag bor här i Uppsala och gör sånt som är tråkigt... fast jag har ju Sara, Tim, Nikki, Röven, Plutt och alla andra utom Maråker.. jag är så glad när jag är där!!!

Haha menmen ,jag hämtade bilen tog en kopp kaffe och bulle hemma hos fam Adriansson och sen bar det av till 4H koppla släpet kolla lampor och blinkers och sen in med Hästen pick och pack och sen var jag på väg!!!   :D  kom fram vid 20 tiden lastade ur min lilla ängel och hon fick gå ner till sin vän ihagen! Jag fick möjligheten att krama Ante och Björn fast det var bara Björn som ville så han fick 2 ;) haha min glada lilla vän Ante sa jag tyvärr bara hej till!! Men det gick ingen nöd på han för dem skulle vidare på fest! Kul för dem( jag ska festa nästa FREDAG) sen gick jag in till familjen Steen och pratade en stund men efter att en "prat glad" Putte ringt typ 300 ggr och frågat om jag inte kommer  snart så kopplade jag av transporten utanför stallet och tog bilen ner till Eken där var det lite folk man kände igen :D synd att inte Ida var där! Haha fast jag hade kul ändå! Jag vart kvar under natten J och vaknade i morse... eller nja kalla det vad ni vill jag vaknade iaf.. pratade med bojsen och sen bar det av mot uppsala igen TYVÄRR!!! Hade gärna stannat i all framtid!!!!!!!!!!  Men efter att jag sagt hejdå til dem och kopplat släppet gick jag ner till Ante och gav han en skiva och sen åkte jag! Var tillbax i uppsala vid typ 12... efter lite skvallrandes på 4H tog jag bussen till stan och gick tillbax till elevhemmet och somnade tills nu! Tog igen mej efter den här lördags trippen till Maråker ;P

Kvällens Tack går till FAMILJEN ADRIANSSON, 4H, PUTTE och EKEN och MARÅKER I ALL ÄRA!!


SAKNAR DET SÅ DET GÖR ONT!!!! VILL TILLBAKA NUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fast imorgon bär det ju av till Åland på studie besök med klassen och då kan jag inte prata i telefonen på et helt dygn L


MISS U                                   


varför???

varför heter jag Erica Micaela Molin och varför är det just jag Miccis som alltid, ALLTID hörs och syns mest?? varför lyckas det alltid vara jag som får skulden för alltid eller varför är jag alltid inblandad iallt på nått hörn??

VARFÖR HATAR SKOLAN MEJ???!!!!!!!!

haha jag vet
för jag HÖRS MEST och SYNS MEST!!!


hoppas för allas del att ni inte är som jag för det är inte kul!!! ialla  lägen


FREDAG OCH HELT ALENA :(

HAHA!! idag har jag lekt med LINN ♥ hon och jag har verkligen alltid helt kul!!! älskar den bruden
och på vägen hem från stationen idag vinkade fredrik och david till mej från davids bil och det var ju inte igår man såg dem pojkarna!! :D haha man blir så glad av att se "gammalt" folk igen!! inte för att dem e gamla för mej så känns det som en evighet sen!!!

iskolan idag hade bara Lntbruks djur hela långa dagen från 8.20 till 14.05 men det var ju kul vi fick lära oss allt om får! typ att dem bräker och ar fyra ben och att deras barn heter lamm... men det var säkert nödvändigt kanske det fanns nån som inte visste!!!

sen var det prov i elsäkerhet! suck! jag har inte varit med på en enda lektion och har frågar varje gång om jag missat nåt och varje gång har alla sagt nej vi gör inget speciellt!!! men idag var
det prov!! jag hade 1 ett endaste litet fel och det var en fråga som man inte fick ha fel på så det blir omprov på fredag!
men jag har ju endå inget bättre för mej på fredagar!

fast nästa fredga är det utgång ,med alla gamla goingar från den glada tiden!!!!♥

och imorgon ska jag lämna tillbaka Sivra ;( snyft!! vill inte.. hon vill vara här hos mej dra vagn bli riden och älskad varje dag!!! men jag har nte råd1 så nu får hon åka tillbax till sin hage ute iskogen och stå!!!  : (

men det possetiva är ju att jag får träffa Maråker igen ♥

jag ringer ikväll och hoppas att du blir glad! saknar dej nå så fruktansvärt!!

och dagens bild blir på min ABSOLUTA FAVORIT!!! min lille bror 6år!

ÄLSKAR DEJ JOHANNES INGET KAN TA DEJ IFRÅN MEJ

image25

förlamad i käfften!!!

haha..jag har varit hostandläkarenoch lagat ett hål.... och ärnu bedövad i halva överläppen! känns rätt sär om jag ska vara ärlig! menmen nu är iaf det dumma hålet borta! funderar över en sak...varför borrar demnär man har hål?! hålet lär ju inte bli mindre omman borrar???   eller??!!!!

inatt sov jag så dära oroligt igen... drömmer en massa läskigheter ommina nära och kära! inte så kul.. men som tur var ringde det någon och väcktemej vid halvsju imorse så jag slapp sova till 10 som planerat   :S jag slapp ju drömma vidare iaf!

nu sitter jag på biblioteket i Heby och väntar påatt skolbussen ska gå hem till Horsbo... den går ioch för sej inte förens 15.20så jag har ju en liten tid att vänta ut!   : (

pappa och johannes har åkt till Sala och badat Marcus är med Jannica och rebeckamed nassan och mammai uppsala och felicis i skolan så jag får vackert vänta på att felicia ska sluta skolan så att vikan åka skolbuss hem..
för jag behöver hämta lite grejor typ sovsäck och sånt efter somatt vi ska till Åland på måndag med klassen :)

sen ska jag åka tillbax toill uppsala och ut till stallet! : ) med Linn!! <3 jätte kul!

också ska jag ragga bil tills på lördag! ska köra upp Sivra till Maråker och tänkte säga hej till Maråkersborna...♥

men nu börjar bedövningen släppa och det finns inte så mycket mer intressant att skriva!

så jag önskar alla en trevlig kväll!

PUSSHEJ♥

Mupp!

Sitter i skolan nu och ska egentligen plugga i massor!!!!! men så blir det inte..... SUCK FÖR DET

hur som haver

 imorse vaknade jag typ innan klockan 7 över att jag drömmde massa konstiga grejor om dem som betyder mycket för mej! inte så kul.. så jag gick upp och tog en dusch för att försöka glömma!!!

tyckte jag hade all tid i världen i morse men när man kopmmer till skolan inser man att jag har tagit mina trasiga stallskor och glömmt idrottskläder och skolböcker!!!!

och idag har vi idrott efter det har vi lektion med lotta och till hennes lektion skulle vi gjort en intervjuv tills idag men det har jag inte gjort!!! funderar på att gå hem efter lunchen, lika bra det!

får se hur jag gör!!!

men ni andra får ha en bra fortsatt dag!

PUSSHEJ

Måndag---- skolfotografering

SUCK!! skrev värsta mycket om helgen och allti morse men det lyckades jag inte publicera!!!   :(


nu sitter jag iaf i skolan och har varit med på aldeles för många skolfotograferingar!! hahaha... förlåt Nanna


jag är sur på jocke och vill ha tillbaka SARA!!!!!!!!!!!!!!! krya på dej gumman!  : )


HA DET BÄST!!!!!!!! SURA HÄLSNINGAR FRÅN MEJ!!!


PUSSHEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   : (


torsdag och fick sluta vid lunch!

JAHA då var man tillbaka på elevhemmet igen..
idag har varit en sån där värdelösdag i skolan åkte dit till 8.20 läraren kommer typ 08.40 men kommer inte igång förens klockan 9 typ..... sen ska vi komma överens och planera Jälladagen som är på lördag! :S alla har åsikter men ingen ställer upp!!! äckta häst klass tror jag! menmen det blir nog bra iaf.. jag ska vara på skolan klockan 8 på lördag då ska jag bada sto med föl knoppa och göra iordning för uppvisning sen ska jag rida fram och värma inför hoppningen på Bengan för att sen hoppa en lektion och sen efter den visa sto med föl inför storpublik på läktaren med en märr som är typ 2m hög och lika bred.... haha får se hur det här ska gå!

nu sk ajag nog till och plugga lite granna så man gör någon nytta!!!

för i kväll ska jag och Sara sitta kalvningsvakt på skolan mellan 20 och 23.. innan det ska jag ha hunnit ut till stallet och gjort iordning där!

ha en bra dag allihopa PUSSHEJ

egentligen idrott... :(

hm.. sitter här i data salen på sveriges typ minsta skola där det händer absolut ingenting nogonsin!!!! menmen ska väl plugga lite kanske..    :S      eller så gör jag det en annan gång!!!       :D

Vi hade förberedande inför Jälladagen så jag har hoppat Bengan
  Timoty Boy  *1992 e Hills dubbel - och nått tyskt... bör kanske kolla uppd et pinsamt annars på lördag!

haha igår var jag och kollade på Malin när hon tränade för Louise Haaga och jag var hinder personal!
ska rida Ambra nåndag nu när Malin har henne här på skolan!

och idag ska jag med Sara och Tim till Gränby 4H gård för dem ska rida in en ko som projekt arbete... hahahah så vi ska prata med Lars..  LYCKA TILL! säger jag bara!

Ska väl försöka få tag på en bil med drag krok så jag kan åka upp med sivra igen til härliga Maråker <3


men nu ska  jag plugga lite ekologi  med Lina! ha en bra dag!


KLARAR MEJ INTE UTAN DEJ!!!!

____________________________________________________________________________________________
haha.
OM DU INTE SVARAR PÅ EN VECKA KOMMER JAG  INTE ORK LEVA!!!!!! :)
hahaha man kan ju inte göra annat än att skratta men om du inte pratar med mej på en vecka ångrara jag att jag inta sa "pusshej"

____________________________________________________________________________________________


jag är såååå sjuk!!

Summrering av helgen..

40graders feber
snorig och hosta ingen ork och en häst att träna, tävla mocka släppa in och ut ur hagen
ingen bil, ingen helbil iaf.  : /
världens underbaraste kompisar
tröt tröttare tröttast!

och tänker bara på dej hela tiden

Nu är deet Måndag igen.. har varit sjuk dem senaste två måndagarna men nu är jag ju faktiskt SJUK!!!
klockan ringde 07.30 gick upp mådde pissdåligt åkte buss till stallet som en zombie i mjukisbyxor och osminkad släppte ut hästen och typ kröp tillbaka till bussen för att komma hem till sängen!!! somnade om och sov tills nu 12.17 ska nog gå och sova igen för det är så jobbigt att sitta upp!!!!

ska plugga lite idag! har massor att göra och har bestämmt att allt ska vara klart på fredag, utom matten som jag typ aldrig kommer orka tatag i!!!! mnemen jag försöker ju med det här nu !

ikväll är det krismöte på elevhemmet klockan 18.00 "välkommna" ofta man vill känna sej välkommen på ett krismöte!!!! man vet ju ändå vad dem vill typ slänga ut oss.. hahahahah dem har ju ngen humor!   : /

fast jag måste till stallet och rida sivra idag! får väl göra det efter mötet då!!!

dagens pusshej är till Maråker!!!!♥

image21
Vattengraven klarade vi galant!!

image22

Linn var där med sina barn!! saknar verklligen våran tid på 4H hoppas vi kan ta igen den missade tiden!!?
HAHA jag har precis fått reda på resultaten och inser att jag borde gjort lite bättre ifrån mej!image24
HON BARA ÄLSKAR NÄR JAG PUSSAR PÅ HENNE♥

ett lååååångt dygn!!!

Igår sommnade jag med 40graders feber och frossa....
imorse ringde klockan 06:00 Sara skulle hämtas på stationen 06:30 och jag har en transport bak på bilen som jag trängt in på elevhemmets parkering med tusen andra bilar!!!!

idag var det tävling som stog överst på listan.... hoppas hästen är på bättre humör än vad jag är..
hade iaf. inte lika hög feber idag men det kan ju bero på att jag ätit 2gr Alvedon!!! PAIN när det går ur kroppen!!

menmen tvlingen iaf! vi kom iväg efter några om och men.. Jag tycker personligen också att folk inte ska yttra sej om saker dem faktiskt inte vet fakta bakom!!! men vi visade dem.. kom på 14.e plats trotts en värdelös ritt från min sida... jag hade kunna hjälpt hene mycket mer men gjorde  det inte... det är inte lätt att orka när man har feber och vet vad folk som står och tittar på tänker och en del säger det högt!!!! menmen vi försökte och jag är jukt stolt över "min" underbart elaka super fina tjej på 800kg! ÄLSKAR HENNE!!!!

Eter min vanliga otur med bilar har jag nu kommit fram till elevhemmet hästen är i förvar i sin box och mina underbara hästkötare har fått fri lek!!! haha

så idag tillängnar den blogg ett STORT TACK till:

SARA
TIM
NIKKI
4H
JUF
KUSINEN
EMIL
MALIN J
SIVRA♥
FAMILJEN
SAMUELSSON


det vore ju kul om du hörde av dej! förstog att du skulle glömma mej snart när vardagen tagit över
vill bara säga att jag haft en underbar sommar med dej och tack för sista helgen på sommarlovet! det är oförglömmligt!!! tycker ju om dej!

Hockeykillar.... hahaha

JAG ÄR DÖDS SJUK!!!!!! tok förkyld och har ingen ork!!

klockan ringde kvart i 07.45 jag orkade verkligen inte gå upp!!! menmen har man häst så har man fast än man har typ lunginflammation eller är tokförkyld och typ 50 graders feber...

åkte till Stallet och träffade Linn    :D   det var tok länge sen vi sågs, kul att prata lite!! sen skrittade jag ut på yper pigga stressade lilla nordis på 800kg.. men det gick bra det med hon fick gå ut i hagen och bekanta sej lite med sina grannar gisarna.. haha

efter mitt besök på gränby åkte jag till min Pappa på Ultuna och hämtade bilen för att sen åka till elevhemmet och koka mackaroner och sen åkte jag och Nikki till nästa stall och kelade med Tulle och Sladden.. när vi var där ute ringde min läkare och berättade om röntgenplåtarna på min fot..

INTE BRA!!!! JAG KOMMER ATT HA ONT RESTEN AV MITT LIV... det är en ben bit som skaver mot ledbandet, och operationen jag gjorde för ett år sen var det bästa man kunde göra.. så det finns inget mer att göra åt det!!

men men jag är glad ändå!!!

när vi var klara ute på seglinge åkte vi till Ultuna och kikade runt lite där.. det är inte sej likt längre.. jag minns när jag sprang där som liten och kände mej så stor jag älskar verkligen min pappa och hans jobb!!! alla där är så under bara dem bryr sej och vill än väl och frågar alltid hur det är och hur det går för mej!! också får man höra att man är duktig! det känns faktiskt rätt så bra att få höra det ibland om det verkligen menas och det gör dem orden där!!

Pappa skjutsade oss sen till gränby där jag red Sivra och blev uppraggade av ett par hockey killar som blev nollade av sitt nya lag.. dem hade i uppgift att ta med sej tjejer till ishallen.. haha och när dem gick för bi så red jag Sivra och Nikki var med och knäppte kort.. haha så vi följde dem troget till ishallen med häst och allt hahaha

men nu är jag tillbax på elevhemmet och har feber ont i rygg och  nacke och fryser och är täppt i näsan :(
USCH för att vara förkyld och inte nog med det pratade jag nyss i telefonen med nån jag verkligen vill prata med men vi hade tydligen inte så mycket att säga varann....
SAKNAR DEJ OCH VILL INGET ANNAT ÄN ATT TRÄFFA DEJ IGEN!!!

och inte bara det!!! GRABBARNA KOM TILL ELEVHEMMET IDAG OCH VÄGRADE SKJUTSA OSS FRÅN GRÄNBY! OCH  NU HAR DEMGÅTT OCH KÄKAT UTAN OSS OCH DESSUTOM SKA DEM PÅ KROGEN!!!!

men jag orkar typ inte... menmen det är en prinsip sak..

HALLÅ SARA???!!! LEVER DU ELLER DET VAR JU AS LÄNGE SEN JAGHÖRDE IFRÅN DEJ!!!!

varning till er
inatt komer jag dampa på folk som låter i korridoren!

FEBRIGA HÄNGIGA OCH LESSNA KRAMAR FRÅN MEJ!!!   image19

HAHA jaa vad säger man.. hoppas ni vann killar!!   :D

image20
JAPP SÄKERHETEN ÄR PÅ TOPP   :S


tur och retur hälsingland:D

JAA Idag gick man i skola ntill lunch och på lunchen raggade jag bil av min kusin och ringde och hyrde ett hästsläp.... Iidag vill jag till Maråker!!!! och dit kom jag efter mycket om och men och insidenter... menmen JAG KOM FRAM!!!!!

Lastade iordning grejorna hö och häst! träffade min ♥Ida, Patrik, Ante, Sofia och Patrik ♥och sen bar det av mot macken för att tanka! haha och där träffade jag Eliassons föräldrar pratade lite med dem också och Gunilla sa att jag var välkommen tillbaka   :D   och det kan hon ge sej attan på att jag ska jag kommer ALDRIG att lämna maråkers borna... hahahah

sen tillbax i uppsala vid typ 21.15 tiden Boade iordning åt Sivra i sin nya box och tog in lilla söta Madonna (mini shettis) som sällskap under natten!

TILLBAX MED SLÄPET ngt sent men han som jobbade var kvar.. men det var mycket släp överallt där inne så jag föreslog att om jag backar in släpet så går det nog bäst...... " KAN DU BACKA??" haha JAG EN BLOND BLÅST 18 ÅRIG TJEJ SOM KAN, JAA, JAG KAN BACKA MED SLÄP!!!! sug på den du!!!!! hahahahahahahah

haha jag har också hunnit att  ringa å väcka Patrik.. hahaha rätt åt han!

nu ska jag tanka kusinens bil.. men vi hörs!!!

PUSS HEJ PÅ ER!!!!
                                                                                                        FÖRSTÅ ATT JAG HAR SAKNAT
                                                                                                                                           DEJ SÅ SJKT MYCKET... 
                                                                                                                                           OCH ATT FÅ TRÄFFA DEJ IGEN    
                                                                                                                                           GJORDE MEJ SÅÅÅÅ GLAD!!!!

image18

TRIST I SKOLAN!!

Skolan är fett värdelös i bland.. ofta jag har andvändning utav den här kursen i framtiden... Ekologi likson,
Det enda man ska göra i kursen är att göra ett arbete om en beteshage, vad som finns i den och hur den lever.. såå jävla onödigt!!!

menmen vad gör man inte för att det ska finnas på pappret... och det där jäkla pappret kommer ingen att bry sej om iframtiden ändå!


NEJ JAG ÄR LITE VÄL NEGATIV NU... VI SKA JU IAF. HA IDROTT NU!! och det är sjukt kul!! :D


sen efter skolan ska jag åka till stallet och klappa på Tulle och Sladden.. ska väl försöka fixa en transport tills imorgon också!

och ikväll ska vi ha mysigt på elevhemmet för att sen gå in på krogen och kolla läget!!! är inte så sugen på att dricka ikväll efter som att jag ska köra häst imorgon!! :D

HA EN BRA DAG!!!    :D PUSS PUSS FRÅN MEJ ♥



Tisdag = stalldag i skolan :D

TJOHO!!!


Idag vaknade jag av att jag var stel i hela nacken och ryggen.. det komer nog en rejäl förkylnig med nackspärr snart!! :S


nog med klago mål!!! haha


idag har vi haft stall hela dagen!!! började med samling i stallet sen fick vi en arbets uppgift om att lägga upp en plan för igångsättning av en häst som gått på bete i 4veckor.. *och det var första gången som jag någonsin i hela mitt liv lämnat in en uppgift sammadag som jag fått den!!!!


sen var det lunch ÄCKLIG FISK.. så jag åt en tallrik filmjölk :D


efter lunch hade vi körning med owe :D jätte kul!!! jag och Lina fick köra helt själva efter som att vi redan kunde!! :D


efter det åkte jag Sara och tim till Gr'änby 4H och kollade vart Sivra skulle få bo under dagarna jag har henne...


Men nu är jag tillbax på elevhemmet och Tim äter sånt hära ÄCKLIG sallad med ÄCKLIG tonfisk!!! USCH!!! fast jag och Sara har ätit stuvade maccaroner!! MUMS!


haha.. jag tim och nikki har gjort bort oss på ICA MAXI idag.. hahaha
det första man ser i butiken är en stor visningssäng med kuddar och ett jätte fluffigt täcke!! man var ju bara tvungen att proligga... sen fortsatte vi att handla och vid kassorna inser jag att jag tappat bort min telefon, vi letade igenom typ hela affären och sen var det bara en utväg kvar.. hoppats på att någon lämnat in den i informationen!! jag gick dit och vårat samtal lät typ så här:

- hejsan! jag har lyckats lägga ifrån mej min mobiltelefon...
- jasså! vet du vart du lagt den??
- NEEJ!! å skulle jag ju gå och hämta den!!!!
-okej.. men vi har fått in en telefon..
-jaha.. :D då är det säkert min!!!  :D
- men vart la du den då??
-INTE FAN VET JAG DÅ SKULLE JAG JU INTETAPPAT BORT DEN!!!
-men vad är det för modell då??
-sonyericsson
-okej...
efter typ lång diskussion ringer tim till den så hon ser att det är min!!!
- jaa.. den låg ju på ett udda ställa!!!!
-jaha?! vart då?? frågade jag...
-I VISNINGSSÄNGEN!!!!

haha pinsamt!!! menmen det var ju en skön säng iaf!

ETT STORT LYCKA TILL TILL MIN MORBROR SOM JOBBAR PÅ TV4 SOM HALLÅA IDAG!!! PUSS PÅ HAN


fast nu ska jag ringa ett telefon samtal! :D

och sen ska jag gå ochsova tror jag!!!

PÅ TORSDG SKA JAG ÅKA TILL MARÅKER <3


HA DET BÄST ALLIHOPA!!!


Måndags trött!!

TJABBA TJENA HALLÅ!!!!

I går var en kanon dag! jag ante, björn och min familj åkte till grönalund.. kom in klockan 11 fast än dem inte öppnar förens klockan 12...  :D

Åkte typ allt... det är såå kul! jag kommer aldrig växa upp kan jag ju ta och medela...
vädret var lite till och från men det regnade aldrig så att man vart blöt..
kul var det iaf! bortsätt fårn åket i nyckelpigan med min lillebror..    :D så var Katapullten lätt det BÄSTA åket / åken!

haha.. stackars Ante och Björn förresten.. haha hoppas ni inte fick men för livet efter att ha träffat min familj!

JAA.. idag ska jag försöka fixa en dag med Sara som vi ska åka och hämta sivra på... för det måste göras typ igår!!
MEN NU HAR JAG PRATAT MED HENNE OCH VI HAR BESTÄMT TORSDAG!  :D

Så på Torsdag ska jag till MARÅKER!!!! ni anar inte vad jag längtar!!!!!!!!! har saknat det så sjukt mycket!!!♥

OCH ETT TACK TILL IDA SOM RIDER SIVRA ÅT MEJ!!!♥

därför blir dagens bild på min absoluta favorit ida´och favorit HÄST!! SIVRA♥

image17



SÖNDAG

GODMORGON!

Jaa,, vid kvart över 3 inatt kom mina kära vänner från Ljusne/MAråker haha
somnade och Vaknade nu!

IDAG ÄR DET GRÖNALUND SOM GÄLLER!!!!         :D

WOW!!!

HA EN BRA DAG!!!        :D


Ja, har man tråkigt med en kamera?! NEJ!!!

image12
YEA!... haha kanske inte så sexigt!!! hahahah men kul var det.. fick nya byxor av min mamma:D

image13

HAHA inte lika fräscha pooser som nikki kanske.. haha

image14
kolla in träpjuxen!!...

image15
BLÅ HIMMEL...

image16
synd att min griniga syster kom med... haha
me jag tycker omhenne endå!!!


HAHA.. SÅ HÄR KUL KAN MAN HA MED EN KAMERA.....
HOPPAS NI FÅR EN LIKA ROLIG HELG!!!
IMORRON SKA JAG TILL GRÖNA LUND!!!

Lördag morgon och tok pigg!!!

DU OCH JAG SARA JAG SÄGER  BARA DET.....!
DU OCH JAG MIN BÄSTA VÄN!!!! ♥

haha jag är verkligen inte gjord för at plugga!!!.. igår kväll efter att ha ätit middag gav jag upp allt vad skola hetr, och gickoch la mej på mamma och pappas säng... där sov jag i timmar! det tog verkligen all energi att plugga!
så jag har kommit fram till att det är inte nyttigt att slita ut sej så med en pena i handen!!   ;P

efter att ha sovit fram tills kvällsfikat med min goda smörgåstårta och junior eurovision song contest, så satte jag mej vid msn... snackade lite med en grabb från 4H som skulle vara med på bruksridningen nästa söndag, haha och då började kvällens på hitt!!!!

jag hade en gång en nordsvensk på inridning som var / är skit elak!!! och alla bad mej skicka henne på slakt eller dyl. men jag gav mej inte! jag skämtade mde alla och sa att vi hade som mål att tävla i bruksridningen när den är i uppsala!!!..... haha och hon vart in riden och lite trevligare...
så varför inte föllfölja det man gett sej in på! det var sista anmälningsdagen i går.. hm.. jag kunde ju inte ringa när klockan var typ 23.. så jag smsade och smörade lite för hon som tog hand om anmälningarna och ffågade om jag inte kunde få anmäla mej i helgen istället!! och det fick jag...
 
haha men nu började min tankar att flacka och jag behövde nåns stöd och hjälp!!! haha SARA så klart! hon ställer alltid upp för mej även om hon inte tror på det så stöttar hon mej i vått och torrt!!!!! ♥

efter att sara kom med den smarta idén    :S vi snor mammasbil och pappas tankkort så åker vi och hämtar hästen.. ALLT LÖSER SEJ, DET GÖR DET ALLTID!!! haha jaa så jag smsade till MT (ägaren) och sa jag kommer och hämtar Sivra (som hon heter) nästa vecka för hon ska tävla på söndag.....

hahahhahaha

jag vet inte hur vi ska lösa det  här men jag är iallafall HELPÅ och tänker anmäla  mej och Världens vackraste och ELAKASTE sto till en tävling där hästens syke bedöms!... hahahahaha

ALLA SKULLE HA EN VÄN SOM MIN!
man blir helt tårögd varje gång man tänker på henne...
hon får en att skratta
hon får en att tro
hon får en att orka
och
hon finns alltid till för mej!

igår fick jag ett sms av henne då jag hade tvivlat för en sekund..
det stog så här..

Always!! varför skulle jag inte tro på dejnär jag vet att du kan fixa det?!!
Du kan ALLT Miccis komihåg det!
Du är en jäkligt beundrandsvärd personska du veta.
Du gör det du själv vet är rätt,och skiter i vad andra säger.
Det gör dej unik... folk som inte kan ta det är bara avundsjuka!
VI KLARAR DET HÄR!!!!
PUSS på min favvo Miccis <3

Kan man bli annat än att bli tårögd....
(och jag är inte personen som gråter)
ALLA BÖR VERKLIGEN HA EN SÅN HÄR VÄN!!!


image10

HÄR ÄR HON: världens VACKRASTE, ELAKASTE HÄST!!!!


image11

OCH HÄR ÄR: (mitten) VÄRLDENS BÄSTA VÄN!!!!!!!!!!!♥
(fr.vä. NIKKI, SARA, JAG)


RSS 2.0