tjobiidoo

hur e leget med mej idag då?, jo tackar som frågar ;)

har sen jag öppnade ögonen i morse vart allmänt störig ;) haha förlåt ni som fått stå ut med mej hela dagen =)
i skolan hade vi sista lektioenen i Arbetslivnaturbruk, ja för utom finaldagen med middagen och allt =)

sen idrott, jag höll lektion med Sara i klassen och vi dansade bugg, haha japp jag vet! JAG dansade BUGG "/
hade ju Sara som expert hjälp och vi fick hela VG + på lektionen, måste säga att jag är jäkligt nöjd med tanke på att jag inte ens kan klappa händerna i takt ^^

efter Idrotten åkte jag hem, satte mej på tåget efter den mycket övertrötta bussresan, åkte hem och böt om till stalletkläder och hämtade hunden. mockade och gjorde mat till kusarna innan jag tog in han röck manen fram till virveln, sen ville jag inte bråka mera.. på med hoppsadeln och ut på slingan för att känna lite på kroppen i gångarterna, han kändes fin men vi joggade slingan fram till travbanan där vi tog snabbaste vägen hem ;) 40min tog det ändå, men det var ju liksom inget arbete..

pratade med Patrik Ekengren idag på lunchen, haha vet inte vad de resulterade , men men.. alltid trevligt när folk tänker på en ^^  haha pratade inte bara med den Ekengrenen idag ;) Sofia och Ida med.. haha trode ni det var slut där, nej då jag har ju pratat med Mari ekengren på msn^^ ( haha nej nu ljög jag, ,men iaf över bdb (-: )

MEEEENN!! jag hade skrivit värsta mycket! men det försvann!
ORKA!? neej, tack och hej vi ses på måndag!

kollain min bdb ---> www.hebyflickan.bilddagboken.se <----

LÅÅÅÅNG DAG!

japp fick faktiskt det mesta gjort, idag men hästen fick tyvärr vila, kanske lika skönt förhan efter som han var så duktig igår =)

gå gärna in och kolla på min bilddagbok där det står mer om dagen och med lite kort!

kom ihåg en bild säger mer än 1000ord!

www.hebyflickan.bilddagboken.se <----- där är länken..

God morgon =)

Vaknade i more av att solen sken =) låg kvar och precis lagom till att jag tänkte kliva upp och veckarklockan skulle ringa ringde Angelica, hon medela att hon är hemma och är sjuk idag :(
hoppas du är bättre tills imorgon, då ska vi ju rida! =D

Själv så har jag hunnit med lite garnna på morgonen..

Ringt skatte myndigheten, ang. mina borttappade deklarations papper...
Ringt till trygghansa och lämnat kontobesked..
mätt att min arm är 54cm lång (inner mått) så jag ska ringa till Börjes och hoppas på att dom hittar en kavaj som passar =)

ska även ringa SRF ang ryttarlicens
HRF ang medlemskap
samt ringa och väcka den jag jobbar med...

sen ska jag åka och tanka bilen samt fylla i luft i däcken,
skolan står näst på kö och jag har projekt med fia sen svenska oxå grupparbete
efter skolan ska jag jobba nån timme det blir lunch på Italy
efter jobbet ska jag till Kansliet och fixa utskicket till alla JUF medlemmar
inan jag kan åka hem vilket inte får bli senare än 19 för jag måste stanna i Vittinge och Köpa foder till Kusen =)

MEN jag önskar er alla en bra dag =D

PUSSAR <3

LYCKLIG =)

Himla bra dag det var idag =)
vaknade vid 6 men somnade om och gick upp vid 8 tiden, väkte hela huset eller nu ljög ja, pappa gabriel johennes och marcus satt och spelade tv spel så dom va ju redan vakna, men jag fick ifa väcka mamma felicia och rebecka =) just precis det var hela familjen, kan ju dra det igen för er som inte vet så är min familj familjehem så jag har 2syskon som egentntligen inte är mina syskon utan dom bara bor här för att de mår bra av de =) så nu vet den som undrarde..

iaf. så gjorde jag frukost blötte håret och fläta det, smikade mej och borstade tänderna.. sen på med de vita kläderna, vita strumpor vita ridbyxor vit piké tröja svarta strumpor över, svart jacka och mina ny putsade svarta stövlar..

åkte till stallet och gjorde iordning utrustningen, fick hjälp av Karin 4år ;) haha hon e för härlig hon =)
Sen in med hästen och borst ahela han =) på med pälsglans och fläta svansen, oj han vart som en ny häst ;) haha
sen kom pappa in rullandes med transporten i lagom tid, Karin och jag lassade in ny torv i den och sen in med alla grejor och hästen inan det bar av ner till HEBY =)

Angelica Linda och stefan? var redan på plats laddade och klara de hade gått banan och allt, men jag tyckte ändå att jag hade alltid i världen =)
 gick banan med angelica, gick den 2ggr för säkerhets skull ^^ himla enkel var den, men ändå lite små titt saker vid varje hinder.. "/ MEN VEM BRYR SEJ, inte jag och sandro iaf =)
red fram ute gick in på framridningen lite sent men det gjorde inget trav hoppade en liten bom och sen på räcket där jag fick en nit?! men det var bara titta lite på den och sen på igen och då tog han i och hoppade HÖGT över ^^ haha men det gick ju det med =) sen fick jag hoppa oxern en gång innan jag skulle in på banan,

han var kanon duktig =) gick felfri både i 50 och 60, =) haha fast det var nog många som tvivlade, iaf när vi sprang på sargen med frambenen längs typ hela kortsidan så vi kom lite tokigt på sista men det klarade han av galant =)

efter som att det gick så bra fick han skrita rnt och mysa i solen till nästa klass som gick ÄNNU BÄTTRE =) fel fri den med men med lite mera stil, haha om vi har nån sån ^^

jag var iaf himla nöjd med han kan man ju säga =)

sen efter massa possitiva meningar med Angelica och Linda så åkte vi hem, han var jätte kissnödig^^ haha funderade på att göra som angelica och lära in ett komando för kissa så man kan kissa dom innan tävling ^^ hahaha jag gillar henne himla mkt! :-*
iaf så åkte jag med och lämnade transporten hos yvette och hon va glad och trevlig vilket jag tycker är kul =)
när jag kom hem så fick jag lassagne och massa gott vatten och en fräch sallad =)
efter maten skulle jag hjälpa min fari att byta däck på maztan men orka?! jag lekte med min mamma och mina 5syskon istället vi spelade fotboll? haha sparkade på dom iaf och toka runt på tomten som bara den, haha tur att dte inte bor fler här så folk inte börjar undra ^^

lessnade på det och gick och satte mej här =)
ska snart ner till macken och kolla luften samt handla med mamma på ICA =)

Ha det bästa mina vänner, jag är tillbaka i bloggandet igen =)

Tjenare =)

Vaknade 06 23 i morse fast jag stält klockan på 08.00 men det var väl mitt samvete som väkte mej efter som att det var jag som skulle göra morgon åt hästarna imorse =) åkte dit och trode jag skulle mötas av gnäggningar och sparkar av hungriga magar. MEN tro det eller ej hästarna låg och sov, så jag kunde fodra i lungn och ro göra hö påsar och gå ut med höt i hagen =) haha släpte hästarna lös från stallet till hagen, men dom gick lite som dom ville "/ haha men hunden hjälpte mej att få dom på plats..

åkte hem och mellan 7 och 10 så gjorde jag nytta, fixade med alla papper och kom fram till att jag har tappat bort mina deklarations papper "/ men iaf så fick jag massa annat viktigt fixat =)
åt frukost gjorde jag också, mailade försäkringsbolaget och fixade transport tills imorgon =) sen mellan 10 och 12 så la jag mej i mamma och pappas säng och sov en stund, MYYS! gick upp och böt till ridkläder plockade i hop lite grejs så jag kunde smörja allt läder ordentligt, åkte till stallet och var där tills nu =)
jag mockade ur hela boxen för jag tyckte det behövdes, så fick han massa massanytt torv =D
sopade och fixade foder, vatten och hö påsar för kväll, frukost, fm och em hö =)
fick hjälp av Karin 4 år att ta in Sandro och borsta han, jag satte upp och förväntade mej en kanon ritt för igår gick han som en klocka =)
menvi vart osams på banan igen, jag ville skritta och han ville galoppa, vilket slutade med ett JÄTTE SPRÅNG rakt upp i luften och han landade med ett bakben på vardera sida av staketet på banan (band staket) han flde i panik och jag flög i väg.. det såg nog rätt kul ut, jag FLÖG sen gick jag efter hästen tog tyglarna i handen satte mej på huk med huvudet i ärmen och svor och typ grinade av frustration.. haha tur man bor i ingenstans så ingen såg mej ^^

men jag satte upp igen och red ut på slingan han va så taggad bara sprang och sprang så jag satte tillbaka han och i varje sväng krävde jag ett galopp ombyte och det fick jag =D jag vart lycklig igen satte av pch gick hem så inget kunde förstöra det som gick bra =)

Har också blivit till frågad om Sommar jobb på Ultuna Hästklinik på röntgen avdelningen =D=D=D=D LITE KUL!

Nu ska jag råd fråga med min mamma om jag ska bestälal kavaj från börjes och chansa på stlk eller om jag ska göra på nått annat vis..

men nu är jag iaf hemma och jag ska äta mat.. =)

HA DET BRA ALLA GLADA =)

Fredag =)

Hej hopp..

hopp var rätt ord, för idag var det SM på skolan i hoppning, de flesta var jätte duktiga =) STOLT över mina vänner :D
det var 3 Plaserade från min klass =)
Annelie 4:a på Affe dom va lika duktiga som vanligt =)
Sofia C på Ellen =) YES! dom e söta till sammans, fast Ellen tänker med Magen^^ sen var det
Jennie på Hampus =) duktiga dom var.. =)
nu vart det många =) ,men det är för att jag är glad på dom =)

det var en mkt ekonomisk dag för mej idag, JOBB =) åkte in till ua med mamma till 09.30 strosade runt på staden med X och det var trevligt 2:a gången vi träffas och jag är ganaska possitiv till det jobbet =)
sen efter att jag fölt x hem med en promenad åkte jag till X2 och vi åkte ut till Jälla och kollade på hoppningen =) det var mycket uppskattat vilket jag tycker va kul efter som att jag väldigt järna ville se den =)
åkte i från X2 klockan 16 så det vart några timmar =)

åkte hem och snackade med min family som vårstädadae och äldade på tomten =)
kom fram till att vi var sugna på Pizza så jag åke till stallet och red den duktiga hästen som verkligen var på hugget idag, vilket var bra så vi kunde träna lite byten efter som att det är bra och kunna korrigera galoppen när man hoppar ^^
det gick jätte bra att byta från vä till höger men från hö till vä tappade vi bakbenen =/
men iaf så kunde vi inte låta bli att ta några språng på oxern så det vart 4språng i högervarv vilker är det svåra och dom FLÖG vi över =)
efter turen åkte min hungriga mage hem och fylde den med pizza och nu är jag proppmätt! typiskt =/

kollade lite på Talang och Så Ska Det Låta, och idag sög mitt favorit program Så Ska Det Låta, haha japp jag Älskart ^^ men det var sugiga artister med vilket inte gjortde det så kuligt =/
Talang däremot, vilken söt tjej det var som rockade rockring =) haha så sjukt cool och bara 5år! och Grabben som lekte lite med bollen vilken sju jävla teknink grabben hade, lite små impad vart man allt =)
också fanns det ju sånna som var sämre, typ tanten med dragspelet och han som trode han kunde trolla eller sumo tjejerna från gävle?! TALANG?????

efter det så tog jag mej till stallet och insåg att det inte var mockat och ingen mat eller nått var i ordning gjort.. gick till tavla för att se vem som skulle gjort det och jag ser surt att det var jag.. =/ så jag mockade snällt boxarna gjorde kraftfodert och fixade vatnet, gick även upp på skullen och gjorde hö för kvällen och alla fick 1kg mer än vanligt efter som de fick gå in typ 3timmar förtidigt ... ALLA hästarna var KANON duktiga, jag släpte dom vid hagen och de hittade rätt med et samma in i varsin box =)

jag hade hunden med mej och hon va bra hon med, hon såg till att de inte gick förbi stallet.. =)
SAMMARBETE =)

Imorgon ska min family till stugan =(  Jag vil också med men har kommit fram till att jag har massor att göra...

det blir en alá Mari Ekengen..

*Släppa ut hästarna
*mocka, fixa hö + foder och STRÖA!
*rida
*fixa alla grejer tills Söndag, Putsa allt läder
*äta frukost
*deklarera som jag skulle gjort för en vecka sen
*sätta in viktiga papper i pärmen
*maila srf ang licensen
*mila trygghansa ang. skadan
*STÄDA RUMMET!
*Lunch fodra
*ta ut pengartvätta
*duscha
*ringa yvette och betäma tid

säket masa som jag glömt med... =/

men det märker vi imorgon..

GOD NATT OCH SOV GOTT

Love Miccis

Torsdag

Givande dag måste jag säga, men stackars hästen fick en vilo dag, vilket jag har svårt att tro han sörjer..

Vaknade i natt vid 2 av att de ringer och typ gråter för att folk super ner sej! skärpning, väx upp och inse att man inte dricker som en fjortis!
somnade i varje fall om och sov så gott till klockan 05.45, solen lyste så fint och såg så varm ut att man bara vile gå upp.. åkte till skolan hade sistsa lektionen i UF företafande vilket var skönt! fick klart hela årsredovisningen så nu är det KLART :D Duktiga jag =D

Svenska kan ju verkligen inte tas på alvar precis.. den är helt jävla värdelös rent ut sagt.. men man får ju närvao iaf och gör det man behöver^^

Sen hade vi lunch ÄCKLIGT  nån ris gegga med vitlök! USCH! Madde jag Angelica och Fia släpade stenbänkarna till solen utanför vårat klassrum där vi tillbringade lunchen.. sen var det projekt och jag tror på oss himla mkt =) duktiga vi är, och det blir så mkt roligare var gång man talar med chrico =) min favorit lärare =D

Under projekt tiden vart jag inringd till jobbet, åkte dit efter skolan och jobbade 4h så hästen fick vila idag då jag tvingat syrran börja på ridskola så hon behövde ju skjuts och hjälp där..
men han sörjer som sagt inte att vila idag =)

på jobbtiden iaf så var vi på öppethus på dagligverksamhet och jäklar så kul de har och vilket bemötande och vilken härlig stämning.. jag vill också vara där haha ;)

mamma hämtade mej där skjutsade mej så jagh kunde handla det som skulles och sen tillbaka för att lämna det innan vi åke hem.. jag åkte direkt till stallet och sattebetfor och fodrade em. höt i hagen innan jag åkte hem käka middag och åkte i väg med sy

ojojoj vad hände med bloggandet?!

Det var ett tag sen...

jag har ju skaffat bilddagbok mycket roligt, man kan fortfarande "blogga" och man kan dessutom lägga upp massa kort utan att datorn typ sakkar ihop =) också finns det en massa folk som har bdb som komenterar (till skilnad från det här) dessutom kan man ju kolla på massa annat folk =) KUL =)

Men i övrigt då..

jo livet rullar på så att säga ;)

Skolan är KUL efter som att det finns mycket SNÄLLA människor där =) Annars är skolan TRÅKIG efter som att jag har en jävla massa små rester i typ alla ämnen som bara ligger.. MEN JAG HAR JU ETT ÅR KVAR ;)
så jag står ut med det och 14mils pendlande varje dag..


dessutom jobbar jag ju en heldel.. har 3 uppdrag nu

2 ledsagare och ett kontaktpersons uppdrag... kul faktiskt och behövligt med pengar efter som jag har Sandro,


med han går det förresten Prima, ja köper han så fort jag har 75.000 i plånboken...

vi tränar för fullt nu och han börjar bli mjuk och fin och förstå att det är kul att vara häst =)

På söndag ska vi starta i CR på Heby 50 och 60 så att han ska få känna att det är lätt trotts press..

=D


var ut och red idag tog det lugnt och man känner hur mycket det finns där inne som behöver komma fram bara man trycker på rätt knappar.. SNART hittar jag dom, jag lovar =D


Jag har också lovat att jag ska ta mej upp till Hälsingland nått snart, kanske det blir nästa vecka för då har jag en lucka i almenackan, som nu för tiden styr mitt liv.. !


Men som sagt det är kul att leva när man har en fungerande almenacka, kanon vänner, fritidsintresse, ansvar familj och god hälsa =)


och jag tycker jag har allt det där nu =)


almenackan är så gott som full varje dag =) nya förutsättningar dag för dag..

Vännerna är dom BÄSTA! var och badade på fyrishov idag förresten =D

Sandro den fina hästen som står i hagen och väntar varjedag man kommer hem =)

Mamma,Pappa syskon och hunden =)

hälsa ja mår inte kroppen bra mår inte själen bra och tvärtom ^^

Ansvar tror jag är viktigt också... att få känna att det jag gör är viktigt och värdefullt!



vilket flum inlägg det vart då.. haha men det måste vara för att jag är trött..
var ju och lekte på fyrishov äventyrsbad med flickorna i klassen efter att ha livrädat dockan på 50kg från ena sidan av bassängbotten till den andra sidab av bassängen till kanten..
promenad ner på stan och stallet efter middagen som bjöd på en ristur i solskenet i typ en timme =)

så nu ska et sovas gott och drömmas sött!

gör det ni med =)

PUSS och God natt


usch..

.. tänk att det ska få finnas sådana människor =/
livet är så orättvist....
varför ska nån behöva mista en nära vän/anhörig?
det är inte rättvist!

R.I.P




Jag vill bara hylla bilddagboken
jag har dissat den lääänge och tyckt att det är trist,
meeen jag tycker det e kul =)
kuligare än bloggen... =/ jo det e sant! =D

hebyflickan.bilddagboken.se <---------- klicka här =)

ajaj...

JO HEJ NI..

Var duktig i morse ocj klev upp vid 7 på en ledig dag, skjutsade syrran till skolan och tog tåget in till uppsala promenerade upp till gränby och sen jobbade jag i 2h promenerade till fyrisskolan och åkte hem med mammsen..

tvingade med mej syrran och bröderna till ridgropen, bygde upp lite hinder och travbommar för att träna in för OS^^
haha japp vi ska bli bäst på det här med hoppning ;)

den 20/4 ska iaf tävla i Heby CR 60 + 70 sen den 31/5 gäller det då är det 90 lokal i Östervåla ;)
travade fram på bommarna och hoppade en planka och ett litet räcke.. sen höjdes plankan till 70 och det hoppades kanon fint hade en sån bra galppp så jag styrde mot ett enkelt räcke en bit bort som knappt låg på 60... och det slutade i VURPA för oss båda,
han löft liksom inte på benen fick bommen mellan frambenen som slog om kull bakbenen och sen störtade vi =/ allt gick bra trotts allt och vi klarade oss med sand i munnen för min del och för Sandrosdel var det  MASSOR med Sand i munnen och blod på underläppen och skrapsår på ganash och över ögat.. =( men han får ju lära sej att lyfta på benen!!!
vi fortsatte iaf en liten stund till så svetten skummade! haha
han fick bada i vatten graven på vägen hem och sen em-höet i boxen..

hem och åt middag för att sen tvinga med sej syrran ner till heby och kolla på 1½lektion kolla in hästarna och prata med instruktören.. så hon får se att det visst eär kul att gå på ridskola^^ =D
haha.. ( jag måste ju ha nån som kan rida åt mej när jag skadar mej över hinder^^ )

satt iaf i Heby till 20.00 och kollade på dåliga ryttare och lama hästar... ;)


NU ska jag kolla på Talang på 4:an

Puss på er <3

kolla in min bdb hebyflickan

Hejhopp =)

FÖRSOV MEJ I MORSE IGEN =/
men jag har kommit fram till att varför gå upp 05.45 när man hinner om man går upp 06.55 ^^ haha åkte till heby på typ 6minuter 8km
Sen skola och det va kul =) UF jag tycker faktiskt om Ekonomi och sånt.. mammas fel^^
sen Svenska strumpteatern med Fiia =) också jätte kuligt..
Sen Projekt med Fiia och Angelica och det känns också BRA =)

hem käkade i lugn och ro med familjen sen åkte jag och Pappa till stallet och slogpå en ny sko VF.. han vart så fiin och nöjd när man släpte ut han i hagen igen utan att ha ont i foten.. så jag oppas den här skon får sitta ett tag^^

hem fikade med Ullis "grannen" som var på besök.. sen tog jag bilen ner till Hebyridhus och anmälde mej och sandro till 60 + 70 på Clear round hoppningen den 20/4 hoppas dte blir bra =)
stannade och kollade på lektionen som var och det var Jannicas grupp som red, stannade kvar och pratade sen med ridläraren om att Felicia borde rida och att det kanske fanns en plats åt henne i någon grupp och det fanns det, bla. i den gruppen jag kollade på och det verkade ju kanoners, så jag håller på att TVINGA henne börja rida igen.. =)

på vägen hem pratade jag med folket från maråker.. de var på väg till mässlingen, å jag vill också dit jue!

Men nu ska jag ingen annan stans än till sängen!

Puss och god natt =)

kolla in www.hebyflickan.bilddagboken.se

Tjo flöjt =)

tappsko vf, mkt att göra och en hyfsat OK dag =)

Hej hopp! =)
idag är jag myckt gladare än i går, =) Vaknade itid kunde snoosa 8minuter sen gå up utan problem och in i duschen åt frukost i lugn och ro och åkte till tåget (höll hastighetsbegränsningarna..) åkte till skolan hade slapp lektion fram till lunch utan lärare skulle vi planera en "fin lunch" med vett och ettikett som rubrik!
sen efter lunch samhällskunskap med Gert-Erik SOFT värre, dom lektonerna är inte så svåra även om det är ett hyfsat tungt ämne.. =) fick sluta 3 så vi hann med kvart över =)

softade hem pratade med Patrik Ekengren =D TREVLIGT =D
åt middag med familjen i lugn och ro sen tog jag mej till stallet i snöyran.. fyllde på torv i boxen hämtade kusen borstade och på med dressyrsadeln och tränset, red utan benskydd idag..  tänkte att efter som det gick piss igår så red jag FRAMMÅT idag och vi red till gropen på tungsand och lite nysnö.. mys var det =) han gick kanon bra idag tog hjälp från lektionen vi red i söndags travade fram i tempo på typ långatyglar genom hela kroppen sen flytade jag mycket på volt med ledande tygeltag och mycket säte, tillslut så sänktehan sej lite granna ( inte fullt så mkt som man vill men helt OK ! =D

satt av och var NÖJD han fick ett äpple och jag var glad ända tills jag ser att han har en tappsko vf. jag blir TOKIG! hade det varit igår hade jag börjat gråta! haha men idag så tänker man bara jaja det händer alla! =/

borstade han slängde på ett tort täcke och ut ihagen igen, jag tog bilen och åkte till skogen där jag red in SPRANG! hela vägen genom skogen där jag har ridit fram och tillbaka och ingen sko hittad ejga =( tog bilen til nästa ställe jag begav mej in i skogen på och SPRANG den biten med men ingen sko hittades.. tog bilen till banan där jag red då hade snön täckt våra spår.. men jag gick där vart jag vosste jag hade ridit mest men det gav inget resultat =( så jag gav upp och åkte hem satte mej i mamma och pappas säng med datorn och kollar på tv..
pappa skulle a hem skor från jobbet i morgon så kan vi slå på en ny...
för i morgon ska jag ju anmäla mej till hoppningen i Heby den 20:e så vi måste ju ha hela fötter!

imorgon eller på fredag har jag massor att göra.

*Deklarera
*Svenska redovisning
*Bokslut i Ungföretagsamhet
*Prata med Lars Franzen
*Ringa Jenny ang Bidrags-ansvarig
*Ringa han med studentmössorna...
*Anmäla til hoppningen
*Slå på skon eventuellt rida
*ringa hon som hade Sandro före mej och höra om hans tandhälsa
*egentligen plugga massor också!

ojoj hur ska jag hinna?!
men man får ju prioritera... =D

Nu ska jag gå och lägga ner svenskan i väskan så det säkert kommermed imorgon =)
Pussen på er alla <3

kollain min BDB heter Hebyflickan där med 0)

HELVETTES JÄVLA FITT KUK FAAN!!!

JAG ÄR SÅ SJUKT IRRITERAD SÅ DET FINNS INTE!!

HELT VÄRDELÖS DAG FY FAAANN...........

BÖRJADE SKIT SLUTADE SKIT!

vaknade i natt dunderförkyld!
försov mej i morse
stressade till tåget
missade frukosten
stall dag Chrico var sjuk red för Marie (inte min favorit att rida för..)
fick Rudolf som vart halt och vilat 1½vecka.. han var STOR TUNG och inte samma gamla vaniga rudolf..
fick träningsvärk i magen för duma jag red utan stigbyglar... dessutom står Rudolf nu mera på Oxkällan ( stallet som ligger lååångtnort från skolan iaf 1km och några meter till ^^ )
det gick piss att lindabenen också för han ville inte stå stilla...
sen
komer tillbaka från stallet JÄTTE HUNGRIG! går till omklädningsrummet för att byta om såman kan gå upp till matsalen..DÅ ÄR DET NÅTT JÄVLA ÄCKELBARN TIL MONGO SOM HAR VART PÅ STÖLDTURNE! JÄVLA FITT BARN FY FAN VAD JAG HATAR DEJ/ER!!!
jag vart av med över 800spänn 3mascaror?! och en fondation...? vad fan lider man av ?!
sara har tydligen blivit av med sin platttång och de hade vart och rotat runt i Maddesskåp!

JÄVLA FITT UNGAR! JAG HATAR ER!!!!

ÅT ÄCKLIG LUNCH! var på PISSIGT HUMÖR och efter Maten var det Oxkällan som gällde igen och unghästarna + avelsstona och lilla fölisen skulle pysslas om....

TOG TÅGET HEM SEN KALLT OCH ELÄNDIGT VÄDER! Sandro kom springandes från Hagen när jag ropade på han (han tänka det blir nog rät bra iaf, han ser ju glad ut, men ICKE!
jag måste smittat han för i ngenting gick! han stegrade hoppade stodstilla utan att ta en ända hjälp, Kiki kom och hjälpte oss med att komma framåt sen fick han gå ut i hegen igen.. 
ÅKTE HEM HUNGRIG, I ETT VÄRDLÖST VÄDER, TRÄNINGSVÄRK I MAGEN, JÄTTEFÖRKYLD, 800kr fattigare och har ingen mascara kvar =/

HELVETTES JÄVLA KUK BARN VAD JAG HATAR ER! får jag en chans att knuffa er ner för en trappa skulle jag inte tveka!

HATAR ER! HATAR HATAR HATAR ER!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN!!

NU SKA JAG SOVA!

HEJ DÅ! =(

tänker på dej Emil, livet går vidare trotts svåra motgångar.. finns om det är nått <3

Mycket upptagen kvinna..

GISSES vad jag har att göra..

Idag började jg adagen med att gå upp tidigt
åka till uppsala jobbade 3timmar innan skolan
sen skola till 14 hade svenska samt prjoektarbete
åkte till Ultuna och snackade skit =D
klockan 16 var jag på ett möte/arbetsintervju och börjar nästa Måndag
sen till elevhemmet och va social till 18.15
JUF möte klockan 18.30 till 21 och JAG är typ nya styrelsen...
´stallet klockan 22 hemma klockan 22.20 år middag sen nu datorn och skriva in alla jävla datum jag e upptagen i almenackan så jag ej dubbelbokar nu när jag är så bissy ^^

så jag orkar inte skriva mkt mer nu annat än KRYA PÅ DEJ ANGELICA <3

Pussen!

tjoflöjt =)

hej så trött jag är..

ska ta och krypa ner i sängen tror ja bestämt att jag ska =)

kollade min almanacka för en stundsen och inser att jag lovat att jobba imorgon på fm

meeeen jag har visst missat att jag går i skolan,
sååå jag skippar första lektionen imorgon,
och det är ju tokigt efter som att det är en ny kurs..
men då tänkte jag att äsch det är ju bara den första jag får vara duktig och gå på den andra helt enkelt..
MEEEN då ser jag att den lektionen ligger på torsdag em och jag har visst lyckats tajma det med en arbetsintervju.. så jag får helt enkelt vara en bra människa och gå på den 3:e lektionen i stället ;)

jag tar iaf med mej datorn imorgon så att alla glada som vill kan ta med sej en skiva eller två så kan vi bränna lite kort från Estet veckan =) synes utanför matsalen då =)

nopp nu ska jag ta och gå och borsta mina enormt vackra tänder så jag kan le lite extra imorgon ^^

PUSS och God Natt Snyggingar där ute <3

image199
haha Jag ÄLSKAR att LE =D big smile

SÅ TRÖTT!

mors!
ligger i sängen och är helt mätt, och trött!

Tränade iaf för Maja i Gropen ideg och det gick bra, till och med mycket bra! =D
roligt! jag fick hjälp med att lossa han i bogarna och tänk att det enformiga voltarbetet faktiskt gav så mycket resultat =) haha men han gjorde lika som sist jag red så nu är det iaf nån som sett hur han gör när jag säger att han blir som en gunghäst... för han blir det bokstavligt talat!
när han tycker det är jobbigt och man kräver dte yttersta av honom tappar han bjudningen helt står på stället och studsar verkligen precis som en gunghäst....
men Han var som en helt annan häst när jag slutade passet =D
haha
Kiki red på Duell efter mej så vi skrittade under tiden hon red, och på vägen hem fick de båda Rejsa ¨järnet genom gropen och hemmåt, haha det tyckte de båda var kul! haha och jag och Kiki med =)

Direkt när jag var klar i stallet och kom hem tyckte mamma at vi skulle ner och äta på Wärdshuset för mamma orkade inte laga mat idag =) så vi alla satte oss i bilen och begav oss till heby..
jag åt en chowchow pizza och det var mumms!

kom hem för en stund sen och nu är jag så mätt och trött att jag orkar inte ens resa mej ur sängen till byrån och hämta almenackan... haha ska nog ropa på hunden om jag orkar och be henne aportera den till mej^^

nu ska jag lägga upp lite kort på bilddagboken för det tkr jag är kul =)

Puss hej så länge =)

Gabriels dag =)

God kväll

dagen har varit min lillebrors från det att man vaknade tills han nu sover..
efter att ha packat in hela familjen mat i massor och fina kläder till oss alla och hunden så klart så begav vi oss till Västerås, Kärrbo där jag är född och bodde mitt första år, mamma och pappa gifte sej, jag johannes och gabriel är döpta där =D

började med förberedelser dukade fram och gjorde i ordning allt..
sen gick vi ner till kyrkan och vi fick en lektion om hur det skulle gå till i kyrkan jag och johannes var ljus ansvariga =)
Det var verkligen jätte bra =) Jag är deffenitivft inte en människa som går i kyrkan frivilligt men det här var bra och kul det känndes inte som en kyrka liksom det var inte så "kristet".. prästen pratade om Emil i lönnebärga och var jätte glad och rolig att lyssna på =)

KUL att se så många man inte träffat på jätte länge =)

direkt när vi kom tillbaka från kyrkan till bygdegården och alla satt sej så kom trollkaren Kim Gordon och trollade för oss haha det var rätt kul tkr ja och jag lovar att det var fler som fick sej en och annan tankestälare ^^

det var smörgåstårta massa annan tårta massa kakor och bullar läsk och kaffe =) värsta festen alltså =)
när folket börjat röra sej hemmåt hade klockan hunnit bli fram mot 19 och det var massa städning och disk i massor kvar.. men vi snabbade på och fick det fixat på bara 2 timmar =) 

det vart inget i stallet idag =( usch förlåt Sandro men i morgon då är det din dag =)

nu ska jag lägga upp i lite kort på bilddagboken och sen ska jag sova!
kolla vett ja heter ju hebtflickan där med =)

Puss och God Natt <3 


bilddagbok

www.hebyflickan.bilddagboken.se

kan hända att man måste stå med pilen på länken för den syns ine annars..
men dra musen över så ska den komma fram ;)
som trolleri ungefär^^

fredag och final-dag

VILKEN DAG! =D

var AS-TRÖTT! klockan ringde bara för tidigt, usch jag ville sova!
men jag var duktig gick upp åt frukost haha och somnade vid bordet^^ sen vart det brottom tog bilen till tåget för att vara i skolan till 8.15 så man kunde gå och lägga mej i gympasalen haha fick sälskap av Angelica och Madde på psykologbädden^^ klockan 09.15 började uppvärmningen på scenen och jag lovar att alla TÄNDE till ^^ haha
jag säger det igen och igen och igen, det kan inte nämnas för många gånger för det är RRRROLIGT! =D

idag var det show för Bolandskolan och vaksalaskolan det var 93:or och gymnasieelever på plats i publiken, även vuxenklass och elever från jälla som missade igår...

och jag kan beätta att det här det var BÄSTA SHOWEN ever! =D haha Gasch så vi ÄGER! =)

efter den underbara föreställningen var det lunch och sen var det städ av hela gympasalen och det var inte lite scen och golv rekvisita kläder ljud och ljus och jaa allt skulle bli gympasal igen.. när vi vart duktiga och städat så bra och spelat upp 3underbara shower efter 10veckors slit så bjöds det på TÅRTA =D dte var kort och film uppvisning haha jätte kuligt var det, ska se om dte kmr upp lite bilder här eller om jag skaffar bilddagbok ? inte bestämt mej ännu..

han med 16 tåget, hem och till stallet =) red i gropen dressyr och jag tror typ jag sitter snett eller nått, för vi är ju inte ense med varann iaf. men jag tkr han är en underbar vacker häst så det är klart vi kmr få ordning på kräket^^ =D
fick en pratstund med Olle 6år och Karin 4år också och dom är j för söta =)
fick hjälp med både torven sopningen ryktningen samt hjälp med öppninen till hagen och en låååång pratstund^^

hemma til 20.30 och nu är jag mer än trött =D
jag har iaf ätit middag nu, kassler och ris =) och sett lite på Så Ska Det Låta samt Talang,
jag har till och med pratat med min gamla tränare Maja som jag ska rida för på Söndag, hur ekonomin än serut så behöver jag hjälp nu! och hon är den rätta =)

imorgonär det dop av Gabriel ( min lillebror ) i Västerås, samma kyrka som mamma och pappa gifte sej i och som jag och johanne sär döpta i =) så imorgon gäller det att vara pigg glad och trevlig igen.. men det ska väl söta jag klara av ;) haha massa massa människor kmr man att få träffa =) endel har man ju inte träffat på endel..

nu ska jag kolla på när Carina Bergh flyttar in hos Lasse Berghagen =D

PUSS PÅ ER SÅ LÄNGE <3

gårdagen!

Jo, men vist var det en underbar men låångdag!

Började tidigt klev upp och duschade klev ur duschen exact klockn 05.53
försökte få i mej lite frukost utan att somna och packade det sista för dagen,
för idag är det dagen D, =)
började med röstuppvärmning och det är KUL det får alla att gå igång verkligen =D
WOHOW!
sen var det sista genrepet... var ju inte jätte imponerad=/
men sen var det SHOW TIME =D
började med en föreställning för skolan och lärare, vi överträffade oss själv tror jag och det gck verkligen kanon vi steg ytterligare 10steg närmre toppen =)
SÅ SJUKT KUL! var lite nervös innan man klev ut på scenen men när man väl tog första steget in och fick fötsa repliken sagd så vill eman inte sluta, haha jag hade kunnat tagit över showen och spexat resten av föreställningen! ^^
haha jag älskar när folk ser och lyssnar på mej =) haha mitt ego njöt verkligen! =)
sen var det trams och flams med middag och efter middagen var all energi slut! al avr helt off, men så tog det 2sekunder in i röstuppvärmningen på scenen och alla var helt på igen =D haha tänk att en scen kan ge en så sjukt mycket energi! jag älskar att stå på scenen! =D
kvälls föreställningen för föräldrarna gick mycket bra den med men min mic fungerade tyvärr inte första scenen, men det gjorde inget för alla andra gjorde det så bra ändå =D

ÄLSKAR ALLA 2:or PÅ JÄLLASKOLAN ALLTSÅ =D

sen var det hem och rakavägen ner i sängen! =D

kort kommer...
kanske ska skaffa en bilddagbok..

sc

kort från från sälen =)

image194
avensjuka? haha tes v i hade 1½meter snö i terrängen =) och kanon väder hela veckan!

image195
haha yes ja vet jag är hetast ^^ och vilket fin-lir ^^

image196
haha här har ni radar-paret ^^
Vendela Samulesson -95
Miccis The One and Only -89

vi ägde funparken i både tandådalen och hundfjället + att vi ägde i Halvfipipen.. (eller hur dte stavas?!)
MOHAHA sug på den ni som trode ni va nått..

image197
yoo mannen ^^ tummen upp =D

image198
provade även på Snow tube
gummi ring man åkte med i en snöbana =)


ne nu orkar ja inge mer det tar sån tid =/
blir kanske mer en annan gång =)

!



är helt slut efter dagens träningar inför i morgon har stått på scenensen i morse känns det som..
åt med flickorna på stan åkte med bussen hem så jag var hemma till 19.15 mellanlandade hem sen direkt till stallet!, myste med Sandro och tog ett dressyr pass på banan =)
vi äger på allt i vänstervarv då går allt super bra verkligen så himla kul =D men så fort man rider i höger är han stel låst i bogarna och det går absolut inte att fatta galopp! det blir bara vänstergalopp hela tiden! jag blir helt frustrerad, det är som att sitta upp på en annan häst i dte varvet?! hur?!
ivänster tar han alla komandon och hjälper perfekt och väntar in ryttaren till 100%
men i höger springer han i från allt får spel och blir hård i munnen, skjuter med yterbog och går emot skänkel,

VARFÖR!?!

SNYFT! men han är ju ändå duktig! han var jätte jätte svettig så han fick stå kvar inne med svett-täcket och 1kg hö =)
trots att han är omusklad och det blir knas så är han fortfarande snäll och gör så gott han kan, dessutom är han ju så snygg ;)

NEJ! nu ska jag sova och ladda inför imorgon då är den stora dagen =)

PUSS OCH GOD NATT =)

hm.. lite irriterad!

.. men man måste ju förstå att tekniken tar sin tid =/

tack och lov lades det ner så det går att blogga igen nu =)
TACK!

kom ju som sagt hem i lördags från en underbar vecka i sälen med familj och vänner =D

Söndagen bjöd på Stallet hela dagen, =D red och bara njöt av att vara hemma och i underbart väder =D

Måndag: SKOLA = ESTET 100%
allvaret i esteten kryper sakta men säkert fram.. dte börjar ta form och det är riktigt kul, kom ju tillbaka tillalla underbara människor som jag bara ÄLSKAR <3 sen hem och rida kanon kul =) Galopparbete på rakbanan som går att disskutera för och nackdelar med ridpasset ;)
sen SOVA!!


DAGEN!

Steg Upp tidigt efter 30minuters snoosning ^^ sen stress iväg till tåget och skolan var i full gång träning på riktiga scenen med mickar osv. Helt kul faktiskt =)
mkt kulisser och finslip på det praktiska, hur det egentligen faktiskt kommer att bli och inte hur vi tänkt att det skulle bli! =) 

fick kort på min Sandro av Lollo som hon knäppt när han stod på skolan under v.10 =) mkt fina, tack tack!

fick sen ett underbart SMS precis i rättanstid av Sara =D fick skjuts hem till Heby och en underbar pratstund som gjorde en så dära glad som man bara blir när man umgåts med någon som faktiskt betyder mkt fören trots att det dykt upp lite emellan varann =) men jag tycker om henne mycket ! =D
dessutom har ju hennes mamma haft sin förstadag på hennes nya jobb idag, nämligen min pappas arbetsplats och mitt "barndomshem"  Ultuna djursjukhus på hästkliniken som djursjukvårdare =D wiiie

jag hoppas hon håller måtten för att vara kvar då det vore lite roligt =D

sen hem ganska hyffsat tackvare Sara <3
tog enmacka och vart övertalad att följa med på middag i salbohed vilket jag absolut inte ville, men så vart det iaf!
Jätte trött och borta i skallen efter dagen... det tog mkt på krafterna ska jag säga!
Hästen fick tyvärr vila idag igen pga. ork och tid och middagen....
DESSUTOM glömde jag den förbaskade jävla telefonen hemma hos dom och kmr på det NU! =(
iaf så åkte jag till stallet direkt när vi kom hem och kollade så han levde gav han en morot och åkte hem..
la mej här och kom på att telefon fan var kvar i deras hall!..

gick upp och lad mej bredvid mamma i hennes säng och tyckte synd om mej på riktigt nästan så jag vill gråta! så hon ringde och sa att hon skulle åka tillbaka och hämta den =)
men då kom de framtill att dom kunde ta telefonen åka till Sala och Pappa erbjöd sig snällt att möta upp dom där och ta telefonen =D=D
dessutom tog han "Min" bil för at tanka upp den =D

TACK  SNÄLLA RARA MINA FÖRÄLDRAR! ÄLSKAR ER! <3

jag ska verkligen sova nu för jag är dödstrött.. så där trött så man vill gråta!

Puss och god natt <3

RSS 2.0