Valborg! pepp? - INTE NÅ!! :(

Har idag köpt hösilage till hästarna, de blev glaaada av att få äta ur den stora balen :P
bilen fick assistera som traktor och klarade det utmärkt :D
Vera fick kraftfoder ur hink i hagen och hade inte riktigt ro att äta... jobbigt för hon verkligen behöver ju få i sig det hon faktiskt kan få i sig!  hoppas hoin blir bättre på att äta snart, tror att hon kommer bli fin en dag :)

Valborg var det idag ja, en sån här dag då man ska ha däckat vid 14 för att vakna igen vid 19 och börja om igen på nytt! man ska ha kul med nära och kära och vara glad! det är sånt jag är bra på! det är det vi alltid gör!

idag är det Valborgsmässoafton och jag sitter och luktar brandrök, tycker att livet är värdelöst! jag har fortfarande massor kvar som man borde göra idag men ingenting driver mig, skulle hälst bara ligga ner och göra ingenting bara tycka att livet suger!
familjen grillar så jag ska väl äta en bit mat och sätta mig i bilen å åka till stallet, Labello SKA! ridas idag!
som tur är  har jag en vän, Sara, hon lyckas alltid med att få mig på humör, har jag tur så sällskapar hon mig ikväll! åker förmodligen ut till Jocke och träffar våra andra vänner <3 men jag är inte pepp! jag är inte allst pepp! :(

Jag vill ingenting!

jag vill ha stallet tillbaka! jag vill att det ska vara som förut!


ALLT BRANN NER!

Nu finns det ingenting kvar det brann ner till grunden :(
har iaf letat fram det man en gång i tiden tänkte kassta men som inte kom längre än till garaget..
det är nått trasigt täcke som jag sytt ihop, lite gamla ryktborstar till och med en gamal sadel som kanske passar iaf till ponnyn.. gamla grimmor och 2grimskaft hittade jag.. har letat fram hinkar också, så nu ska jag åka till granngården och köpa kraftfoder! ska höra med kik hur vi ska göra med hö och så...

fatta att det gick så fort, allt var borta på 30minuter!

idag ska även labello ridas och hästarna hemma ska rycktas!

tack till alla som bryr sig och hör av sig med en hjälpande hand och tankar som värmer! <3

Pussss <3


hebyflickan @ bdb



det var en gång ett garage ett stall och en loge, nu är det en ruin med aska!
:(


ETT HELVETTES JÄVLA DYGN!!!

LIVET SUGER HÅRT IBLAND!

Men nu finns det inga tårar kvar så nu när man gråtit ur sig allt så är dte väl bara att se det från den ljusa sidan, vi klarade hästarna och ingen människa kom till skada!

man kan köpa nya grimskaft  och grimmor, sadlar, träns, foder, och täcken! 
MEN LIVET SUGER IAF!

Nu ska jag sitta här och smälta det hela! 

Malin Baryard dag 5 + fotboll =)

Hallåj!

vi börjar med det roliga :D
igår kväll ringde min vän Nikki och berättade att hon var på väg till sin kärlek i Norrköping :) så vi bestämde att vi skulle ses idag och hoppa lite nere på banan, MEN ändrade planer fick höra att det var AIK-Norrköping match idag!
så ja jag skyndade som F, A, N ! hittade fram till ööö typ stadion? och han fram i tid =) 
det var dock en ganska lam match! jag hade ju lätt kunnat gjort det bättre själv :P haha

slutade iaf 2-1 till Gnagarna och i å med det åkte jag hem till baka hit för att sällskapa med min nya bästais stall-katten! den till och med sover med mig, väcker mig på morgonen och berättar att hästarna vill ha mat NU!! ocksen är den ute med mig i stallet hela dagen och följer med mig in till middagen :P just nu ligger den på bordet framför tv och sover :P


idag har jag konstaterat att tjejen jag jobbar med inte får nån mer dag att ändra mitt intryck om henne! jag diggar henne helt enkelt INTE!!! men ikväll kommer ju Malin de andra hästskötarna och hästarna hem =)

så kanske det blir en ny rolig vecka att se fram emot :) jag hoppas det iaf :D

idag longerade jag iaf Ella och Max lite kul faktiskt =)
labello fick sig en vilo dag efter som att jag ollade fotboll istället :P

Nu ska jag kolla på film på 3an!

Hörs imorgon =)

PUSSSSS

kolla in min bdb hebyflickan 

Malin Baryard dag 4

Hejhej hållå mina vänner =)

dagen har varit bra, heeelt okej faktiskt!
Emelie som har unghästarna var sjuk idag så en annan tjej Hanna skulle ta hennes hästar och jag skulle ju ta tävlingshästarna efter som att alla är och tävlar över allt!
men det var helt okej, Hanna var super trevlig och vi hjälptes åt i båda stallarna och sen red vi tillsammans, jag red Ella 8, och Elon 7. gick bra SUPER FINT VÄDER =)
sen red jag min lille Labello <3 han har blivit så fiiin och rolig at rida =) jag har varit här i 4dagar och har inspererats av Malins ridning ganska mkt så nu rids han i en jätte djup form och korta intensiva pass, men INGEN GRAMAN HÄR INTE! Malin rider nästan alltid med gramman just för att få den djupa formen och då bara behöva rida korta intensiva pass.. men JAG KAN IAF! xD och det går faktiskt bra! han har ju svårare i högervarv men vi jobbar på det =)
han blev super svettig och fick duscha å umgås med de real horses i stallet under em middagen men han klagade inte :)

i morgon kommer Nikki =)=)=)=)=)=)

nu ska jag glo på robinsson och tröst äta vindruvor och ballerina ;)

haha eller en sak  till, tjejen skulle longera två av Emelies hästar och att på peka är då att den här tjejen är hennes förste groom! och ni skulle sett hur hon longerade Chricko och Marie hade fått hjärtinfarkt! jag är inte så kräsen och kan tycka att visst gör på ditt vis bara hästen arbetar och det är säkert... men herre gud!
hon började på en såkallad volt på ena sidan av ridhuset, la pisken på marken höll längst ut i linan osm låg på backen mest hela tiden, hon ttog sen upp pisken och jagade på den lite oförstående hästen, höll fel position mest hela tiden och det slutade med att de höll till i HELA RIDHUSET! xD hahahaha jag satt på en pall och glodde på med hjärtat i halsgropen :P hahahaha


Pusss På Er <3


Malin Baryard Dag 3

Sitter just nu och glor på Talang med sällskap och stallkatten :)
men det är lite ensamt faktiskt.. trist å sitta själv en fredag kväll ute i ingenstans.. men men imorgon är en ny dag med nya förutsättningar :)

idag har jag sluppit gräs bränder och tungmockad skrittmaskin :P
har vart en ganska så slapp dag, hästarna har gått på skritten och labello och Ponnyn har gått i hage, eller PÅ HAGE som man säger här ;P haha jag har badat 3hästar och alla hästarna har rycktats igenom ordentligt 2ggr idag!

wow jag är lite impad på grabben som sjöng så himla fint! vart ju nästan lite kär :P

MOHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA
vad är det han sjuunger ???! hahaha stackars grabb som dejtar en transvestit xD

haha tillbaka till dagen som gått, som sagt en slapp dag har bara gått och små plockat och fixat och trixat och pysslat i stallet :) + att vi har last  tränat en av hästarna som bara har åkt lastbil och som då dessutom hoppar in i lastbilen och ut ur den då hon inte diggar rampen... DEN hästen har vi last tränat i min transport! haha ni som sett den vet hur liten den är, det tog sin lilla tid men in kom hon, hahah det var desto svårare ut ur den :P men det gick tillslut det med!
så imorgon ska en beridare låna både Volvon och transporten och åka å tävla med Ella i Örebro, så vi får väl önska dom lycka till =)
 
imorgon är det en ny slapp dag, funderar på om man ska bada Labello kanske =)

nu skaj ag fortsätta kolla på tv tills jag somnar och vaknar pigg och glad imorgon klockan 06.00 =)

PUSS PÅ ER <3


Engia, Labello och Max i tävlins stallet :)

Malin Baryard dag 2

Hallå!
nu har jag lyckats snylta till mig internet :)
igår var dag 1 som ni kanske listat ut :P men iaf så började jag igår och det gick ju super :)
Labello trivdes trotts den långa resan hit + att han var tvungen att stå inne!!!
men han verkar trivas en i dag :)
jag började klockan 06.45 fodrade och lindade av benlindor, lindade på nya och la på jordar över täckena och släppte ut dom i skritten, mockade och sopade.. klockan 8.30 var det frukost efter den var det dax att byta hästar i skritten och då fick Labello en plats oxå =) han fick gå där i 60minuter och njuta i morgon solen :)
mockade och sopade gången, förberedde hästarna som skuller idas och jag fick rida Ella, ett trevligt litet sto..

ALLTSÅ NI KAN INTE FÖRSTÅ HUR LÅNGT FRAM MAN SADLAR!!!

iaf så red vi och skiftade hästar i  skritten igen, mockade och sopade gången, smorde alla grejjor och mockade och sopade gången igen!

lunchen serverades idag inne hos Pelle (Malins Pappa) det blev Pannkaka =)
lunch mellan kl 13-14 sen var det bara ryckta alla hästar mocka åt alla hästar och sopa gången, damma över allt och kratta + vattna skritten det var dagens  slav göra! men satans så bra det blev :)

HAHHAHAHAHAH

JUST DET!
på fm också!
jag var själv i stallet på fm och då kommer det inrusandes en Tant som pratade väldigt bred Norrköpingska! hon bad iaf om hjälp med nått och hon hade hjärtat i halsgropen så man kunde ju tro att hon skulle kola vilken sekund som hällst.. och att hon flåsade gjorde det ju inte lättare att förstå vad hon sa :P
hon sa iaf nått om Hasse hjälp och kratta innan man ska ringa brandkåren.. jag trode först att det var en katt som typ satt fast i ett träd...
men nej då! Gubben vid namn Hasse skulle elda gräs och där stod han med krattan så nöjd så hade börjat kontrollerat på en yta 1m2 som sen med hjälp av vinden blivit 10-15-50-75m2 och då var det plötsligt OKONTROLLERAT, men han tyckte att dte var väl en värdslig sak det där... han hade ju en kratta...

slutade iaf med att jag också tog en kratta tanten tog en hink och vi försökte släcka allt som brann, men det bara spred sig mer och mer så jag ringde 112, precis när första branddbilen kom lyckades jag släcka typ det sista, det låg och pyrde på vissa ställen bara, så de fick eftersläcka :)

HAHAHHAHA

Jaa så här händer det minsann grejor =)
nu har jag ätit middag och ska ut å rida Labello efter som att jag inte han det på fm när jag fick leka brandman :P

Neej nu måste jag verkligen ut å rida kräket innan jag somnar på soffan :p

PUSSS <3


bilder finns på hebyflickans bilddagbok =)


PACK-TISDAG!

Yes idag ska är det -packa-alt-för-en-månad-dag!
både för  mig och hästen.. blir en heldel packning faktiskt..

+ att jag lessnade på mitt slitna hår i morse, så jag tog fram saxen och klippte det by my self :P haha jo vars det vart kortare iaf xD

Nej nu har jag inte tid emd det här, pusshej <3

Nu börjas det..

Världen, öppna ögon för here we come!
nu har dörrarna öppnats och vi ska äntligen få visa vad vi går för, vilka som är de bästa!

Praktik runt om i världen i 4veckor, sen ses vi igen för att sen lämna varandra och gå åt varsit håll i livet...
men jag hoppas att det alltid kommer att vara vi!

Ha det bäst mina älskade vänner, vi MÅSTE höras under praktiken och hålla varandra update :)

kommer sakna er <3

Pusssss <3



ELITEN 2006-2009 Hästhållning <3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

vi tkr om varann :)

Jag är så glad att jag har en ny Bästa vän <3
:D

idag blev det lite ändring i planeringen så jag och mamma gjorde ikea och Ica Maxi..

Nu börjar en film på 4an den börjar bra, så jag kanske ser klart den, ingen aning om vad det är..
Hörs :)

pusss <3


<3 från och med nu kommer det att vara VI! <3

GRATTIS TILL OSS :)

Idag red jag och Labello hem vår första 2:a placering :)
1m med idealtid på 1.10.00 jag red på 1.10.05 hon som vann red på 1.09.09

och idag var det typ sista dagen i skolan...
vi har ju 1½v kvar efter praktiken men då ska vi sadel tämja våra unghästar och på börja inridningen av dem..
så ju nu var det typ slut i skolan då... synd bara att det inte syns på betygen xD
men jag SKA GÖRA NÅTT ÅT DET!! SEN!! (A)

Nu ska jag bara ha en bra Fredag kväll och njuta av våran första rosett tillsammans ;)


GRATTIS TILL OSS <3

ändrade planer..

yes, har pratat med Pappa Baryard idag och han har möblerat om och flyttat runt och flyttat ut, vilket betyder att jag har fått en box plats i deras stall åt Labello :) dock från och med Onsdag och 14 dagar frammåt, vilket innebär att de resterande 14dagar får vi försöka fixa under tiden.. det löser sisg alltid (:

så jag åker till Malin baryard på Onsdag ist för på Måndag det innebär ledig Måndag Tisdag och jag kan säkert få en tid för mina eksem nån av dom dagarna så kan jag åka till skolan imorgon och förbereda mig inför morgondagens tävling i lugn och ro :D

dessutom har jag inset att jag inte allst är nöjd med min klubbjacka... jag vill ha den gammla kingsland-klubbjackan! ge mig 1100 så jag kan få den!

aja, nu ska jag sova och föbereda och tagga inför imorgon:D vi hörs <3

PUSSSS

suck..

.. ibland blir jag bara så himla less...

så less så jag har lust att typ gå å gråta nån stans, men sådan är jag inte och det är dumt för det vore ju rätt så skönt å bara kunna gråta ut allt, kanske skulle folk fatta att man blir less då... men det tvivlar jag på :/

hur som hällst så är det SkolMästerskap i Hoppning imorgon och första start går klockan 13.00 och jag har start nummer typ 27 eller vad det var :P det innebär iaf att jag skulle ju åtminstånde behöva vara i skolan till typ 12.30 gå banan, borsta, sadla och tränsa and you name it!!!

Men nu är det så att jag har fått en läkar tid i Heby klockan 11.15 och det tar iaf en timme till skolan :/  :/ :/ :/
SUCK! jag hatar att stressa!!!!

dessutom hatar jag att livet är orättvist! iaf när det går mig emot, annars orkar jag inte bry mig (A)
Men när allt går emot mig då är det ORÄTTVIST! minnsan! SÅ DET SÅ!

USCH NU ÄR JAG PÅ KLAGO HUMÖR!!!!!

om man ändå hade haft lite pengat att spendera hade man ju kunnat gjort livet lite roligare, det skulle iaf inte kännas lika tungt...
typ skulle jag få pengar av nån så jag kunde köpa ett par nya stallskor, ett träns, en flasa värmande linement, ett par ridbyxor och kanske en förbygel eller ett par nya benskydd! ja bara det lilla skulle få mig på bättre humör!

men nu har jag inga pengar och jag är på dåligt humör!

ååååååååååååå, jag måste dessutom tanka bilen imorgon :(

VÄRDELÖST!

HEJDÅ!

lunch med flickorna

ännu en dag i skolan är avklarad, inte så krävande kanske :P
började som alla andr adagar 8.30 red en lektion och sen var det tomt i schemat :P

på schemat stod det där emot markarbete, och nja jag skulle nog kalla dte hoppning då det var bana på 1m och ett stigsprång som slutade på 130..

lunchde med min aflickor sen, eller Angelica ville åka hem men annars var det en åter förening i matsalen :) det var verkligen hur länge sen som hellst som vi lunchade ihop. men idag var en bra dag :) jag tycker om er <3

åkte hem förbi hööks och fyndade linement och ett par strumpor, alldeles gratis xD haha, nej men jag lyckades ju liksom å skrammla ihop alla dessa bonuskort som ligger å skräpar över allt å tsm blev det 150kr :) inte helt fel ;)

väl hemma, bad pappa att jag skulle ta hand om Gabriel medans han åkte iväg, men då sa jag att jag fortfarande var less sen han inte hämtade mig i skolan den där fredagen, så jag tror han blev lite ledsen... han tog iaf Grabiel och åkte utan att säga nått... USCH jag och pappa har aldrig bråkat förut.. :(  även om vi inte bråkar"" så är vi ändå inet överens och det är jobbigt.. :(

jag tycker om min pappa över allt annat! <3

ska till stallet snart å fixa lite med Vera :)

Pusss<3


btw jag och Annelie var med i UNT idag :P Uppsala nya Tidning :P


Skola idag igen..

.. Känndes ju som att man vart ledig i en hel evighet! men när man väl var tillbaka upp i sadeln, var det som vanligt igen.. tänk så fort man kommer in i vardagen igen, hur ska det bli efter studenten då? då vardagen aldrig mer blir sig lik?!
USCH vill inte ens tänka på det..

Idag var det iaf kul i skolan :) segt att vakna bara men man vaknar ju när man kommer ut i friskluften som tur är annars skulle man ju sova hela vägen in till skolan, och det hade ju sällan slutat väl :P
åter till skolan, idag fick vi prova på att rida med Kandar, och det överaskade mig possetivt, jag har ridit på kandar förut men aldrig på egen häst, bara på riktigt skolade dressyrhästar som kan sin sak..
Men efter att Labello slutat gojjsa runt med betten i munnen och efter som han började acceptera allt han hade i munne så fick jag ett riktigt trevligt stöd i handen och fin aktivitet i kroppen =) ROLIGT!
tror faktiskt han tyckte det var lite kul också ända tills vi skulle flytta undan vänsterskänkel över diagonalen, för det var JOBBIGT! men det är då jag är evigt tacksam att man rider för instruktör så att man inet ger sig förens det är bra, då jag lätt hade försökt engång tillbara och sen insett att det var för komlpcerat och sen bytt till det lätta varvet igen :P

lat som man är :P

var iaf hemma tok tidigt, åkte ner till verkstaden och fick hjälp med elen efter som det vart disco i transporten lite fårn och till, men nu ska det vara fixat :D
Vera fick dessutom sin sista medicin idag (för dne här gången...) svullnaden har gått ned helt till såret så nu är det bara en HÅRD :/ svullnad insidan av kronan... hoppas hoppas att det försvinner SNART!!

pratade även med Pelle Baryard idag igen och han lovar att göra sitt yttersta att fixa en stallplats åt Labello under min tid hos dom.. så jag bara håller tummarna :)

Nu ska jag in i duschen och duscha av mig all skit! :P

PUSSSSSS <3

Däckbyte..

Hej då Vintern, Hej Sommar :D

sitter, neej jag ligger i soffan å kikar på den absolut bästa film som har gjorts!!!! Pay it forward, jag bara älskar den!
nu går den som film på kanal 9, ska sova så fort den e klar..
för det e skola imorgon :( jag vill va ledig!!

GE MIG LOV IGEN!!!!

hörs imorgon efter skolan, pusss <3

20 år och 2månader idag =)

Grattis till mig som fyller 20år och 2månader ;)
Denna soliga Söndag har firats med ...  "ja må hon leva, ja må hon leva... " prinsesstårta, smörgåstårta, bullar och kakor, mormor, morbror och janne samt familjen samuelsson var på besök :)

dock var de inte här för min skull, utan för Rebecka efter som att hon fyller 20 idag, grattis till henne :)
men vi kan ju låtsas att det var för min skull xD

nu ska jag vänta på att klockan blir lite till så att jag kan åka å medicinera Vera borsta på Labello och blötlägga fodret.. det blir vilodag från stallsidan idag..

ha en fortsatt bra dag och njut av sista dagen på lovet imorgon :)




Pussssss <3

ingen rubrik..

inget vettigt att skriva om inget nytt, inget gammalt, inget intressant..


Snart är Lovet slut, och dessutom kommer la familja hem idag också så nu e det snart inte lugn och ro i huste längre..

det kommer att gnällas om att jag har kläder över allt, att jag går in med skor, att jag har ridkläder på mig, att jag hänger min jacka med alla andras jackor, att jag inte torkar golvet efter mig när jag duschat, att plattången ligger framme, att jag har sprit under sängen, att jag inte städar och att jag spelar samma låt om och om igen!

jag vill flytta hemmifrån, jag vill ha en egen bil och jag vill ha en stadig inkomst så jag kan klara mig själv utan att behöva vara beroende av nån annnan... det suger!

fast jag tycker ju om mamma och pappa iaf. jag kanske va lite hård mot pappa i fredas.. men jag var ett grinig då!
även fast än mamma och jag bråkar mest hela tiden så kan vi ha lika kul som vi kan va osams..
jag gillar mina syskon ja till och med de som inte är biologiska, för det känns faktiskt bra att ha kunna hjälpa till ett bättre liv.. fast än det rinner över ibland och jag kan vara rent av förjävla elak!

Men jag är ju å andra sidan jag, Hur skulle lIvet vara om inte jag fanns.. erkänn att det inte vore det samma :P
haha

jag har väldigt tråkigt just nu.. haha kanske ni redan har märkt (A)

Men bilen har blivit tvättad stallet är fixat jag har ridit , lagt om en sko på Labello och pussat på hästarna tvättat och diskt och ätit godis..och solat.. vad ska jag göra nu då liksom..  väntar på en skiva som Patrik skickar till mig på msn så nu tänker jag ligga på soffan å lyssna på musik:P

Vi hörs, Puss :)


Lång fredagen..

TjabbaTjena :)
Jag Älskar Så Ska Det Låta, typ bästa programmet som gjorts efter Bonde Söker Fru och Mästarnas Mästare så klart :P

sitter här i min ensamhet med högsta volym på tven och små äter av Tacosen som är klar fast än jag är propp mätt!!!
hah jag vet jag har inget liv!

jobbade ju som sagt idag, men fick sluta vid 15.30 istället för 17 och det tackar man ju inte nej till :P
Hela dagen har iaf tillbringats på Studsmattan och det har studsats som aldrig förr, och kullerbyttor och hoppa hopprep, YES det är sånt man blir glad och får vår kännslor av :) och att dessutom få betalt för det med Storhelgs OB ja det är helt OKEJ :)

red min lilla Labello också som är lite från och till.. red iaf med massor av överskänkel idag så det var tufft att cykla hem sen :P
SHIT SÅ OTRÄNAD JAG ÄR :/

har alldeles nyss fått underhållning i camen, haha eller nej det är äinte som det låter, men alltså jag har en ny öö typ vän på msn och han å hans polare hade typ lika mkt liv som jag där för en stund :P men nu har de övergivit mig i min ensamhet för de skulle sjunga singstar...
så jag får väl fortsätta dö kolla på Underbara Älskade som det visst är som går i bakrunden..

BTW VERA GICK UT UTAN BANDAGE IDAG... haha jag är ju som jag är :P

puss på er <3


ILLA!!!


dessa jävla flyktdjur, ibland kan dom knäcka en :/
tacka vettja RIDSPORT!

inte godis sugen längre..

Nopp, idag åkte jag till stallet via, ICA shoppade loss på kött och grönt och sött :P

Yes imorgon blir det Tacos och Så Ska Det Låta :)  det ska bli MYYYYS,
men kanske hade det vart lite mysigare med sällskap ;)

idag har jag iaf vart på Ultuna å snackat en massa skit gjort lite nytta och käka lunch med folket på röntgen :)
sen hade jag lilla söta  Tamas? som veterinär vi röntgade ultraljudade klämde och kände på Veras jävla ben som förhoppningsvis blir bättre med tiden....

jag var iaf som sagt till Ica och köpte massa godis för så jag kan "tröst äta" :P MEN jag blir så less..
jag kan vara SUPER GODIS SUGEN! åker och köper massa godis och tar 2bitar sen är det äckligt... likt förbannat envisas jag med att fortsätta äta :P haha jag vet jag lider ju av nått fel haha

Nu ska jag kolla på tv fortsätta äta äckligt godis och dricka cocacola..

Jobb imorgon, Puss och God natt :)

GODIS SUGEN!!

Ge mig en stooor godis påse en bra film och trevligt sällskap :)


Hur kan det komma sig?!

Hur kan det komma sig att mörkret har en sån krafft?!
jag är ju sjukligt mörkrädd, men jag har blivit så mkt bätttre! ja det har jag facktiskt..
För ett tag sen hade jag aldrig gått med på att vara ensam hemma.. nej inte ens på dagen men absolut inte när det är mörkt! jag tror jag är lite rädd för att vara ensam.. för har jag sällskap så är jag trygg!

Nu har jag varit ensam hemma sen i Måndags när jag kom hem, och det går bra.. jag tycker om att vara ensam hemma.. inget skrik inget tjaffs.. det är tyst och lungt, jag får göra som jag vill för jag har ingen anann att ta hänsyn till :)
Jag ska flytta hemifrån så fort jag bara har möjlighet :D

Jag vill att Sara ska komma hem!!!

Men idag är det onsdag v15 hon kommer hem i slutett på v 17 och då är jag på praktik å kommer inte hem förens v21 :(
hur är det möjligt... dålig planering tkr jag ..

men iaf dagen innan skärtorsdagen 2009 ser ut att vara en trist dag med trist väder och inga planer, blir stallet som vanligt ska nog cykla till stallet idag med för jag är OTRÄNAD! och dessutom ska jag komma i saras studentklänning också så det är bara att ligga i hård träning nu :P

så jag ska slita mig från soffan stänga av tv och lägg ai från mig datorn.. ska duscha först tror ja, känner mig snusk.
så yes nu blir dte duscha cykla stallet :)

ha en nbra dag kompis :)

Puss <3

En Gris En Ko En GÄVLE BO!

Va ju som sagt på kryssning i helgen..
jag är lite förvånad, hade värsta höga förväntningarna, med mkt folk och partaj.. det var ju trotts allt 2500 avgångselever på en båt med mkt alkohol.. man kunde ju föreställa sig KAOS, Slagsmål och fylla! men det var trot eller ej ganska städat.. båten rymde så mkt folk och var stor så det känndes inte som så mkt folk, majoriteten lär väl typ ha suttit på sina hytter.... eller så var det jag som började se med halva ögat där efter 7:e tequilqn nån grogg och några shottar (A)

viu misslyckades iaf stort med å parta fram till frukost.. däckade i sängarna straxt efter 3 (Y) haha lika skönt va väl det för jag sov HÅÅÅRT! :P

däremot var det ÄCKLIGA GÄVLE MÄNNISKOR ÖVERALLT, varför ska de va så fula???!
det var super lätt att se vilka som kom från Gävle...

typ från gävle... från gävle.. från gävle.. från Uppsala... från gävle från gävle från uppsala.... aa ni fattar!!
Jag gillar inte Gävle :P

hur som så hade vi iaf kul, för vi är så jävla bra! (:
fick sova kvar hos Lina och Viktor tills idag efter som att det känndes dummt att köra hem i gårkväll med tanke på heögens alkohol intag :P
Lina och jag hade iaf mys imorse med film i sängen efter att stackars Viktor åkte till jobbet..

jag åkte hem efter en god frukost, matade djurena här hemma och tog mig ut i vårsolen till hästarna, idag blev det officiellt vår då de blev släppta på vårbete :)
de sparng och bockade och busade lika mkt som alla andra gånger de komme till ett nytt bete.. de är ju för roliga, det resulterade iaf med tappskor, så imorgon blir det en LÅÅÅÅÅÅNG promenad i på betet som inte är en rasthage :/

nu ska jag duscha klä mig och ringa Ted för att fråga om han vill sammåka från Enköping till Uppsala:)

Pussen på er <3


När katten är boorta dansar råttorna på bordet..

Tjabba hejsan!

Nu har la familjas åkt till Sälen-Hundfjället och jag blev ensammen hemma, eller ja, jag har ju kaninerna (tror dom är 4st nu?) fiskarna som är några dussin och den asociala fågeln som sitter i köket och har gjort sen tidigt 80-tal... och hästarna dom har jag ju i stallet, så helt ensam blev jag ju inte.. men nästan, för hunden fick åka med upp till snön :D

dagen bjuder på Stallet och en dusch så man kan komma ut med nyrakade ben ;)

för i kväll gäller det!

STUDENTKRYSSNING, det ska bli så grymt roligt! :) Jälla is the shit!

kommer hem imorgon kväll.. vet inte när men det blir sent iaf xD

Snällaste Carolina och Madeleines pojkvänner skjutsar oss dit och hem :)

men om jag ska hinna få nån fason på dagen så lär jag ju ta mig ut i vårsolen och pussa på hästarna nu..

vi hörs!

PUSSSSS


SUCK!

JAG HATAR ATT FÖRLORA!


tillåt mig att ASG!

Herregud!
vad trode hon egentligen?!
hör och häpna! jag har blivit utsängd från min familj!
familjen ska ju åka till Sälen en vecka och mamma skulle börja packa och letade efter en väska..... just den väskan hittade hon under min säng och det var inte bara 1liter SPRIT som låg gömd i den väskan!!!

inte så illa kan man tycka... men min mamma är ju inte som alla andras mammor!!! nej hon har liksom aldrig varit "en sån som jag" och det är hon minsann glad över!
bara för att jag har ett liv.. eller liv och liv var väl kanske att ta i, men alltså ett ungdomsliv! bara för att jag inte blev på tjocken när jag var 17år!!

det tog iaf hus i helvette när hon insåg att jag inte tog dte så alvarligt, jag menar jag är ju ändå 20 år och tog väl första fyllan när jag var 13-14år!!!
nej men surru, sånna som jag passar inte in i hennes familj!!!! jag frågade vad hon menade och hon förväntade sig helt ärligt en ursäkt...... *WHAT?!* för vad liksom?! jag frågade vad hon ville att jag skulle göra och hon sa, ja dte finns ju kork på de så det går ju att hälla ut det.. NO WAY! då var det bara att flytta som gällde..

MOHAHAHA jag tycker ju att dte är lite komiskt :P

så jaha, vart ska jag bo nu då?
nån som vill flytta ihop med mig? :P



jag har iaf vart in med Vera idag och hon har förhoppningsvis bara slagit på sig så hon står nu på Butta och spritbandag IGEN!! men nu hoppas vi att svullnaden går ner så det inte är en griffelbensskada :/

inget ont som inte har nått gott med isg, vi fick ju massor med lastträning! hon går nu in i transporten utan att stegra och ha sig :) + att hon fick följa med till jälla och vänta tills jag var klar med Labello innan vi åkte hem igen :)

btw så red jag i tshirt dte var liksom 14grader varmt, red på utebanan och det var MYS :)

nu ska jag väl packa ihop mina pinaler och se vart jag ska ta vägen xD

puss på er gott folk <3


Onsdag!

En härlig vårdag som började så bra och slutade helt värdelöst! nu är jag arg less och fettt grinig!

Upp i tid, hämtade sötaste Lollo på elevhemmet och åkte till skolan, red rolig lektion för Chricko, 3-kobination och sen massor med övningar att träna galoppombyten :)
gick ganska bra iaf :D

sen åkte jag och Annelie med Dorro till en fotostudio och plåtade oss :P haha vi är ju för roliga :)
sen åkte jag tillbaka till skolan mockade och var SUPER SNÄLL! Lisa hade missat tiden och jag var snäll tog över Klara plockade undan alla hinder i ridhuset och fixade och donade.. skyyndade JÄTTE FORT till jobbet och jobbade fram till kl 20.00
åkte till stallet och inser att Vera står med Lymfangit eller iaf riskerar en början till LYMFANGIT! :/
så jag tog vad jag hade la ett fint litet "sprit-bandage" och ställde in henne, så imorgon blir dte ingen skola sör mig, behöver ha lite koll på eländet!! kanske åker in till Ultuna och ber att få lite penicilin! :(

men till skolan ska jag ju efter som jag måste rida Labello och rida lite program inför skolmästerskapen!

håll tummarna att jag fått ner svullnaden tillsimorgon så att allt blir bra igen!

nu ska jag sova för livet suger ibland!!!

over and out!

RSS 2.0