USCH! så arg att jag nästan gråter!

har plågat mej själv med att kolla på AnimalPlanets Djurpoliserna..

*GRÅTER*

USch fattar inte hur illa människor tänker ibland!
Det värsta är att omgivningen sällan har nått att säga till om, och bara får stå och titta på!

Men jag är så tacksa för att det faktiskt finns sådana här yrken utomlands. vi har ju djurskyddsinspektörer, men dem jobbar inte på sammasätt!

Men det jag såg idag var iaf det värsta! ALLA ägare gick fria och endel fick till och med behålla de illabehandlade djuren  :(

Det var en man som hade en unghäst, ca 1-2 år den hade sin fölgrima på sej som aldrigtagits av sen den sattes dit! den hade också en lååååång tamp på för att det  skulle gå att fånga in den! Grimman var så liten att när huvudet växte på hästen trängde den in sakta i huden i takr med att huvudet växte.. och det tar låångtid!

griman var verkligen "inmurad" i huvudet på hästen den låg mot nosryggsbenet och in i nacken! det var aldeles infekterat, huvudet var inprencip ruttet..

djur poliserna hade sett hästen gå så läänge i det skick dem hittade den i en de  får tydligen inte rycka in på engång.. =S efteren och en halv månad tar de i kontakt med ägaren och berättar vad de sett och upplyser hono om att det är FEL! HÄSTEN  LIDER!

Han säger att han vet att den gått så länge och att han ger den at 2ggr om dagen så det är inte alls synd om den!

AAAAAAAAA!!!!! hur kan man ge en sån häst mat 2ggr om dagen och bara titta på! *GRÅTER*

han skulle iaf få en chans! om han inte hade visat upphästen för veterinär innanhalv nio morgonen där på skulle de omhänder ta hästen!

VARFÖR TOG DE DEN INTE MED SEJ PÅ ENGÅNG KAN MAN JU TYCKA!
iaf. jag, har den inte lidit tillräckligt länge?

De åter ko dagen efter och då hade ägaren åkt in till klinik och hästen opererades! efter som att ägaren gjorde som han vart tillsagt kunde de inte ta ifrån han hästarna!

HUR ÄR DET MÖJLIGT?? HUR KAN HAN FÅ HA KVAR DEN EFTER VAD HAN HAR GJORT?? VAD ÄR DET SOM SÄGER ATT HAN BLIR EN BÄTTRE MÄNNISKA FÖR ATT DE BAD HONOM UPPSÖKA VETERINÄR PGA ATT HAN VANVÅRDAT SINA DJUR!!! VEM SKA SÄGA DET TILL HONOM NÄSTA GÅNG DET BEHÖVS???


JAG BLIR SÅ ARG!


Det var också en kvinna som hade ett undernärt sto med föl, VAD DÅ UNDERNÄRT! BÄRBENSKNÖLARNA SYNTES JU!

och att hon dess utom skulel föda ett föl! stackars liten! hon behövde gå upp ca. 200kg och fölet ca.70!

ägaren hade fått upplysningar om hur hon skulel sköta dem i 3månaders tid! DÅ UNDRAR JAG VARFÖR HAR AN INTE GJORT NÅTT INNAN OM MAN SETT DJURET I 3MÅNADERS TID???

men iaf. så när de bestämt sej för att ta hästarna, så berättade dem varför, och att de bla. inte hade fått någon att äta sa hon att hon hade köpt 4 hö balar! men det var ju inte någe hö i hagen och inte i hötunnan heller! dessutom var hästarna bundna vid marken låångt ifrån vatten! kvinnan sa då att hon gör rent efter att de ätit upp.. HA BULL SHIT! det låg ju för fan skräp över hela gården! varför plocka upp lite hörester då för??

Hon vart iaf av med sina djur men bristande aterialbevis kunde inte sätta dit henne med typ böter elelr fängelse, bara att hon vart av med just de där hästarna!



JAG ÄR SÅ FRUKTANS VÄRT UPPRÖRD!!!




PUSS HEJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0