en tanke ställare!

Att såra någon är inte kul! och det är nog definitivft inte kul att bli sårad!

Jag vet från båda hållen att det absolut inte lätt att leva med!

Jag har sårat en person och det inser jag nu! Jag tog det inte så alvarligt, men kännslor är alvarligare och det mest okontrolerade som finns! Jag ångrar mej så! verkligen, förlåt för att jag fick dej att få sådana kännslor! det v ar verkligen inte meningen att det skulle bli på det viset, vet inte vad som flög i mej! men vi såg ju på det från olika perspektiv!

Jag har insett efter allt att jag har verkligen sårat dej! även om du försöker ibland att låta bli för min skull så vet jag hur du mår innerst inne, Jag har själv varit med om det... men i efter hand!, men nu vet jag hur dte känns!

Men jag vill också att du ska veta att det är inte lätt att leva med att veta att man har gjort nån så lessen! att ständigt veta vad du känner när jag bara är kall tillbaka! FÖRLÅT!

Men jag vill ju att du ska förstå att jag verkligen verkligen ångrar mej! Jag har sagt det miljarder med gånger.... men jag vet att det inte hjälper mot känslorna!  men inte mot mina heller..

Nu vet jag inte vad jag skriver för det är komplicerat, men det är väl inte meningen att nån annan ska förstå heller! jag vil bara att du ska veta att jag menar det verkligen FÖRLÅT!

ÄLSKAR DEJ SOM VÄN! och inget skulle bli bra om du försvann ur mitt liv! Älskar dej verkligen som min bästa vän!♥




JAPP! åter till livet och verkligheten,

Jag och bror har varit så duktiga!
har kört in 3½ kubik ved i källaren om inte mer!

åkte först till Västerbo coh hämtade traktorn, körde hem och lassa ved sen hela vägen tillbaka, Johanes klev ur när vi skulle byta redskap på lastaren och pekade och vinkade hur det skulle vara och åt vilket håll jag skulle vrida på ratten! haha även om man fick avgöra det själv så försökte han och han var kanon duktig!

han släkte alla lamporna ute och sprang med foder skopan till stallet när vi tapa det från traktorn och när stora fodertunnan studsade av skopan hoppade han ur och kämpade upp med det igen!

ÄLSKAR MIN BROR!♥♥♥♥♥♥♥♥ och han har blivit så stor shit 6år och allt! =D


Nu ska jag lägga mej och titta på tv en stund, jag är ny duschad  och luktar så gott, nu efter traktor färden!

sen ska jag gå och sussa!

PUSSAR



Kommentarer
Postat av: Frida

Oj vad du jobbar och står i, du och Johannes verkar ju vara världens jobbarteam =)

Hoppas allt är bra, tyckte att bloggen var lite deppig, men det ordnar sig säkert! Puss puss på dig

2007-12-22 @ 09:46:52
URL: http://fridajo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0